Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
MoNaKo wrote:Ale o ten progesteron warto zapytać dr- w jakim celu badasz przed każdą wizytą- tak ze zwykłej ciekawośći.
Jestem już po jednym poronieniu, na początku miałam bardzo niski poziom progesteronu i plamienia, pani doktor mi powiedziała, że krwiak który je spowodował mógł się zrobić od tego nieskiego progeteronu... no nic, obgryzę wszystkie paznokcie do jutra i jakoś to będzie
-
MrsKiss wrote:Jestem już po jednym poronieniu, na początku miałam bardzo niski poziom progesteronu i plamienia, pani doktor mi powiedziała, że krwiak który je spowodował mógł się zrobić od tego nieskiego progeteronu... no nic, obgryzę wszystkie paznokcie do jutra i jakoś to będzie
Nie martw się na tym etapie zaczyna tworzyć się łożysko i to ono przejmie rolę progesteronu więc już teraz pewnie będzie powoli spadałbędzie dobrze ! :*
Uwaga cieniu !! +17 stopni...MrsKiss, ⚘Kwiatuszek lubią tę wiadomość
-
Mnie można dopisać na jutro z wizytą.
Ale jestem juz tak zestresowana od kilku dni.
Czy Wam też w ciąży pojawiły się takie wyraźne sny? Ja należała do osób, które budzą się rano i nie pamiętają nic ze snów. A teraz mam takie, że potrafię opowiedzieć każdy szczegół.Zorganizowana:) lubi tę wiadomość
-
Kimmy, tak, zdecydowanie! Ostatnio mam tak wyraziste sny, że dopóki śpię to nawet nie jestem w stanie stwierdzić, że to nie rzeczywistość, mimo, że czasem bywają mocno pokręcone. Zdarzało mi się, że śniło mi się, że mój mąż narozrabiał, budziłam się niesamowicie na niego wściekła, po czym przypominałam sobie, że on ostatnio z anielską wręcz cierpliwością dba o mnie, wyręcza mnie w czym może, w ogóle jest cudowny i pewnie nigdy nie zrobiłby tego, co mi się śniło. Ale po przebudzeniu potrzebowałam tych kilkunastu minut, żeby mi złość przeszła.
-
Moje dzieciątko i jednak tętno jest 163, 4,6cm:)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/938f7836f672.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2017, 17:19
nowamamusia, Maja83, Bąbelek1980, zubii, Justaw, buka03, miffy, Annie1981, Ylya, aswalda, 0202oliwcia, shelby*, joaska1985, Dreamy, Brave, Saori, lucytom lubią tę wiadomość
-
nowamamusia wrote:Albo na odwrót. Dziewczynki staną się chłopcami
Na pewno będzie kilka niespodzianekSzczególnie u tych dziewczyn, u których lekarze zasugerowali płeć bo wielkości narządu, a nie po kącie pochylenia
Ja mimo, ze lekarz zasugerowal w 13t1d chlopca, to z niebieska wyprawką wstrzymam się do usg połówkowego
-
Ja mam wizytę i prenatalne 17 marca nie 16:)
Mam też w piątek, ale chyba bez USG.
Dostałam wyniki z toxo i teraz nie wiem jak je interpretować. Chyba mam dwa ujemne. To znaczy ze nigdy nie byłam chora?
Starania od 03.2020
09.2021 👼🏼 Agatka - trisomia 22.
ONA
Hormony OK
Wymazy OK
ON
Mofrologia 3%
HBA 21%
fDNA 11%
-
Szyszka90 wrote:Ja mam wizytę i prenatalne 17 marca nie 16:)
Mam też w piątek, ale chyba bez USG.
Dostałam wyniki z toxo i teraz nie wiem jak je interpretować. Chyba mam dwa ujemne. To znaczy ze nigdy nie byłam chora?
Tak - jeden ujemny oznacza, że nigdy nie przechodziłaś choroby (nie masz przeciwciał), a drugi, że obecnie nie jesteś chora. -
Moge poprosic o dopisanie wizyty na Jutro (niestety NFZ ) wiec pewnie bez USG
25 marca prenatalne a w miedzy czasie mam zamiar jeszcze się umowic na jakies USG prywatnie dla spokoju
Synek Piotruś 2019Córeczka Oliwia 2013
. Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Dziewczyny od kilku dni szczególnie wieczorem mam takie "pulsowanie" nóg. Nie tylko łydki ale i uda. Nie wiem czy to normalne, biorę acard i clexane więc nie wiem czy to może miec jakiś wpływ. Chyba znów zaczynam świrować bo do tego dochodzi kołatanie serca jak leżę i nie wiem co o tym myśleć
-
MoNaKo wrote:Dziewczyny od kilku dni szczególnie wieczorem mam takie "pulsowanie" nóg. Nie tylko łydki ale i uda. Nie wiem czy to normalne, biorę acard i clexane więc nie wiem czy to może miec jakiś wpływ. Chyba znów zaczynam świrować bo do tego dochodzi kołatanie serca jak leżę i nie wiem co o tym myśleć
-
Zorganizowana:) wrote:ja mam podobnie i w związku tym pulsowaniem musze nimi poruszać. Nie biorę żadnych lekarstw, z sercem tez nie miałam problemów a teraz mnie pobolewa...ale sobie to tłumacze zwiększoną ilością krwii w organizmie.