Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam pytanie do dziewczyn,które mają tą poduszkę do spania, czy ona Wam szeleści? Byłam dziś w sklepie pooglądać jak to wygląda i czy właśnie nie będzie szeleściła podczas snu, jak się będę ruszać bo tego nie lubię i budzi mnie to
Czy Wam to nie przeszkadza, czy da się normalnie spać? Tutaj rozmiar uniwersalny (nie wiem jaki to jest ale innego nie mają) kosztuje 40 euro w promocji więc zastanawiam się czy kupić
-
Maja83 wrote:Mam pytanie do dziewczyn,które mają tą poduszkę do spania, czy ona Wam szeleści? Byłam dziś w sklepie pooglądać jak to wygląda i czy właśnie nie będzie szeleściła podczas snu, jak się będę ruszać bo tego nie lubię i budzi mnie to
Czy Wam to nie przeszkadza, czy da się normalnie spać? Tutaj rozmiar uniwersalny (nie wiem jaki to jest ale innego nie mają) kosztuje 40 euro w promocji więc zastanawiam się czy kupić
Nie szelesci. Moja jest z kulki silikonowej to takie wypełnienie jak w jaskach. Niektóre poduszki są wypchane kulka styropianowa i ona jest do kitu i szelesci.buka03, Maja83, lucytom lubią tę wiadomość
-
Maja83 wrote:Mam pytanie do dziewczyn,które mają tą poduszkę do spania, czy ona Wam szeleści? Byłam dziś w sklepie pooglądać jak to wygląda i czy właśnie nie będzie szeleściła podczas snu, jak się będę ruszać bo tego nie lubię i budzi mnie to
zubii, Maja83 lubią tę wiadomość
-
Dziękuje za odpowiedz kochane w sobotę zobaczymy jaki dzidziuś bedzie duży według USG i wtedy podejrzewam ze ginekolog zdecyduje czy termin na 25 marca pozostaje czy cos zmieniamy
Zorganizowana:) lubi tę wiadomość
Synek Piotruś 2019Córeczka Oliwia 2013
. Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Dzięki dziewczyny
właśnie nie wiem czym była wypełniona ta poduszka ale jak jej dotknęłam to szeleściła a ciężko się było z panią dogadać i popytać
Dziękuję za rady, muszę się rozejrzeć po necie może tam uda mi się kupić taką jak polecacie
ale te ceny tutaj mnie przerażają
-
0202oliwcia wrote:Dziękuje za odpowiedz kochane w sobotę zobaczymy jaki dzidziuś bedzie duży według USG i wtedy podejrzewam ze ginekolog zdecyduje czy termin na 25 marca pozostaje czy cos zmieniamy
myślę, ze tak będzie najlepiej bo obecnie ciężko powiedzieć jak bardzo urośnie:)0202oliwcia, aswalda lubią tę wiadomość
-
buka03 mieszkam w NL
już patrzyliśmy z mężem na polskim necie i same poduszki nie są drogie bo już za 100zł można kupić świetną ale potem przesyłka do NL kosztuje prawie drugie tyle więc na to samo wychodzi
a tak przynajmniej w razie czego będę mogła zwrócić bo sklep jest w moim mieście
zubii, buka03 lubią tę wiadomość
-
Maja83 wrote:buka03 mieszkam w NL
już patrzyliśmy z mężem na polskim necie i same poduszki nie są drogie bo już za 100zł można kupić świetną ale potem przesyłka do NL kosztuje prawie drugie tyle więc na to samo wychodzi
a tak przynajmniej w razie czego będę mogła zwrócić bo sklep jest w moim mieście
Jak dotykasz poduszki to powinna być taka jak Jasiek i ona nie szelesci tą z kulką styropianowa przy dotyku czuć te kulki i szelesci.buka03, Maja83 lubią tę wiadomość
-
zubii wrote:Jak dotykasz poduszki to powinna być taka jak Jasiek i ona nie szelesci tą z kulką styropianowa przy dotyku czuć te kulki i szelesci.
Muszę poszukać na Allegro czy mają i może kupię coś jeszcze żeby zapłacić tylko raz za przesyłkę i żeby się to opłaciło
zubii lubi tę wiadomość
-
0202oliwcia wrote:Gratulacje udanych wizyt kochane wiekszosc z was juz po prenatalnym a u mnie jeszcze daleko ...
Powiedzcie mi jak u was lekarze patrzą na wiek ciąży według ostatniej miesiączki czy według USG??
Mam mały dylemat położna zapisała mnie na prenatalne na 25 marca według badania USG bedzie wtedy 13t0d ale według OM juz 13t5d i martwie się czy to nie oby za późno ta końcówka marca jak myslicie ?? W sobotę mam wizytę i muszę pomeczyc mojego giną w tym temacieciekawe ile teraz będzie miec
zubii lubi tę wiadomość
-
Maja83 lubi tę wiadomość
-
0202oliwcia wrote:Dziękuje za odpowiedz kochane w sobotę zobaczymy jaki dzidziuś bedzie duży według USG i wtedy podejrzewam ze ginekolog zdecyduje czy termin na 25 marca pozostaje czy cos zmieniamy
Oliwcia teortycznie mozesz miec juz teraz w sobote wszystko pomierzone. Mamy taki sam wiek ciazy i ja mam prenatalne juz wlasnie w sobote 11 marca. Jak dzidzius bedzie za maly to za dwa tygodnie pomierzymy jeszcze raz.
U mnie zaczeła sie panika czy na pewno wszystko ok i ciaza sie rozwija... staram sie nie denerwowac ale ciezko cos poradzic. ehhWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2017, 20:42
0202oliwcia lubi tę wiadomość
-
0202oliwcia wrote:Gratulacje udanych wizyt kochane wiekszosc z was juz po prenatalnym a u mnie jeszcze daleko ...
Powiedzcie mi jak u was lekarze patrzą na wiek ciąży według ostatniej miesiączki czy według USG??
Mam mały dylemat położna zapisała mnie na prenatalne na 25 marca według badania USG bedzie wtedy 13t0d ale według OM juz 13t5d i martwie się czy to nie oby za późno ta końcówka marca jak myslicie ?? W sobotę mam wizytę i muszę pomeczyc mojego giną w tym temaciezubii lubi tę wiadomość
-
Maja83 wrote:buka03 mieszkam w NL
Maja a może zerknij na amazonie albo ebay... ja moją poduchę z motherhood kupiłam na amazonie i nie była jakiś dużo droższa od tej w PL. Mnie też nie opłacało się dawać wysyłać z PL. A u siebie zawsze możesz odesłać.
Ja jestem bardzo nieszcześliwa bo mam super poduchę a i tak mój syn uważa że mój brzuch to najlepsza poduszka i nici z tulenia do rogala
Maja83 lubi tę wiadomość
-
perfectangel85 wrote:Oliwcia teortycznie mozesz miec juz teraz w sobote wszystko pomierzone. Mamy taki sam wiek ciazy i ja mam prenatalne juz wlasnie w sobote 11 marca. Jak dzidzius bedzie za maly to za dwa tygodnie pomierzymy jeszcze raz.
Co do twojej paniki to nie jesteś sama ja jestem bardzo przerażona czy z dzidzią wszystko ok Nie wiem jak wyyrzymam do soboty jeszcze po południu buuuu
Chciała bum być juz po wizycieperfectangel85 lubi tę wiadomość
Synek Piotruś 2019Córeczka Oliwia 2013
. Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
MoNaKo wrote:Maja mi poduszka wogóle nie szeleści bo moja jest wypełniona sntyalergicznym włóknem silikonowym i zanim ją kupiłam poczytałam własnie któe wypełnienie jest dobre. Moja jest super fajna a mam z supermami.pl:)
nawet te droższe po 60-80 euro mają styropianowe wypełnienie
muszę zajrzeć na tą stronkę co polecasz może tam mają przesyłkę za granicę w normalnej cenie
MoNaKo, lucytom lubią tę wiadomość