Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Robiła któraś z was nifty?
Mam nadzieję, że już w tym tygodniu w końcu dostanę wynik. Mówili mi przy pobieraniu, że za tydzień powinno już być a ciągle nie ma. A na internecie piszą, że do 10dni się czeka.
Jestem ostatnio nieobecna dlatego, że zmarła nam bliska osoba w rodzinie i nie potrafię się jakoś pozbierać. A dodatkowo czekanie na wynik mnie stresuje
Aniołek Jaś 16tc *12.09.2015
Aniołek Zosia 24tc *5.07.2016 -
ja nie mam jeszcze pomysłu na imię... Tym bardziej, że płci nie znam i nie mam przeczuć
pierwszego synka też ostatecznie nazwaliśmy w dniu porodu
Śmiałam się, że wyjdzie i sam się przedstawi
Ma na imię Kostek.
Leonore współczuję straty.i oby wyniki szybko przyszły, żeby Cie dodatkowo nie stresować.
-
Gosia1989 wrote:Karolcia powodzenia na obronie!
Anet, też mam dzisiaj prenatalne. Daj znać jak tam po.
U nas będzie albo Krzysiu albo Maja.
Karooolcia :) wrote:Dziewczyny melduje, że jestem od dziś Panią MagisterDziękuje za kciukasy :*
gratulacje
Krwi pepowinowej zdecydowaliśmy, że nie będziemy oddawać.
Leonore przykro mi. A z twoim maluszkiem na pewno wszystko dobrze. :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 11:24
Stella
-
Dziewczyny moja cera to jakaś TRAGEDIA. Na ślubie to będę musiała mieć tonę tapety jak tak dalej będzie. a tu nawet za bardzo nic nie mogę stosować...
Statam się jeść zdrowo. Nie jem słodyczy. Pije dużo wody a i tak moja cera wygląda jak w wieku 16 lat.Stella
-
Magda_lenka wrote:dziewczyny, któraś z Was pisała o USG w ramach nauki studentów? jak można się zapisać na coś takiego ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 11:48
Magda_lenka lubi tę wiadomość
-
nowamamusia wrote:Dziewczyny moja cera to jakaś TRAGEDIA. Na ślubie to będę musiała mieć tonę tapety jak tak dalej będzie. a tu nawet za bardzo nic nie mogę stosować...
Statam się jeść zdrowo. Nie jem słodyczy. Pije dużo wody a i tak moja cera wygląda jak w wieku 16 lat.
Mam to samo z cerą. Przez całe życie nie miałam problemów z cerą, sporadyczne pryszcze. A teraz mnie wysypało strasznie i mam taką poszarzałą skórę... -
anet90 wrote:A z ciekawości Kostek zdrabniacie jakoś? Czy po prostu jest Kostek ?Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
perfectangel85 wrote:ja nie mam jeszcze pomysłu na imię... Tym bardziej, że płci nie znam i nie mam przeczuć
pierwszego synka też ostatecznie nazwaliśmy w dniu porodu
Śmiałam się, że wyjdzie i sam się przedstawi
Ma na imię Kostek.
Leonore współczuję straty.i oby wyniki szybko przyszły, żeby Cie dodatkowo nie stresować.
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Dziewczyny a suwaczki macie z om czy z usg? bo ja mam przesuniecie które się zmniejsza a chciałam ustawić
aaa i od wczoraj wiem ze mam cukrzyce ciazowa...jeszcze to mi się przyplątało:/Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Justa87 wrote:Dziewczyny a suwaczki macie z om czy z usg? bo ja mam przesuniecie które się zmniejsza a chciałam ustawić
aaa i od wczoraj wiem ze mam cukrzyce ciazowa...jeszcze to mi się przyplątało:/
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Jeszcze nie wiem bo glukometr pewnie od wtorku wtedy mam wizyte.Na czczo dwacrazy robiona w tej ciąży i bylo 83,teraz mam wyniki 83,180,160Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
nick nieaktualnyZorganizowana:) wrote:Mam to samo z cerą. Przez całe życie nie miałam problemów z cerą, sporadyczne pryszcze. A teraz mnie wysypało strasznie i mam taką poszarzałą skórę...
mam dokładnie to samo. Oczy podkrążone, blada jak trup i do tego trądzik