Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Justa, my sie nie chwalimy wśród rodziny co do imion
jak synek sie urodzil to wyslalam wszystkim jego zdj, z wagą i jego imieniem
a wczesniej jak sie pytali jakie imie mu damy to odpowiadaliśmy na odczepne Monitor
albo wymyslalismy na szybko jakies bardzo dziwne imie
(ich miny bezcenne) z córką tez chce tak zrobic
Ps. Ja mam suwaczek ustawiony wedlug terminu z karty ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 14:14
-
I ja się łącze w bólu - wysypalo mnie jak nastkę
ja mam cerę problemową, ale teraz w ciązy to porażka na maksa
Ale wytrzymam
Najwazniejsze, ze juz mnie tak nie mdli bo myslalam, ze nie zniese.
My mamy imię dla synka: Jerzy
A dla corki to chyba wam pisałam, ze mój mąż uwielbia imię Iza i jesli będzie córka to uzgodnilismy, ze będzie mial tą swoją Izkę. Tylko dumamy czy nadać Iza czy Izabela.Daniel
-
Imiona wsrod rodziny to temat zawsze dyskusyjny.
Najbardziej byl dyskusyjny przy pierwszej córce, której na imię Mira. Cała rodzina nie mogla pojać co to za imię i, że Mira to nie Mirosława
I czemu takie imię? To juz nie ma NORMALNYCH imion??a jakos teraz jak widzą wnuczke to sie nikt nie dziwi i jest dobrze.
Ja teraz to pewnie bedę rozmawiala bo w najbliższej rodzinie są ciąże - ale my mamy taki e specyficzne wybory, ze się raczej nie pokrywająDaniel
-
nick nieaktualny
-
mnk wrote:Ja chciałam Marcela nazwać Gustaw - wszyscy na mnie wsiedli ze chce skrzywdzić dziecko, mąż w ogóle twierdził ze jestem jakas nienormalna bo on sie w zyciu nie zgodzi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 15:40
-
nick nieaktualny
-
witajcie Kochane:)dawno nas nie bylo..16.03 miałam prenatalne..malenstwo ma 7cm:)a co do cery to u mnie masakra..krostki itp..bez makijazu nie sie nie obejdzie..
Bacardi90, mkl, zubii, Maja83, aswalda, justa., ⚘Kwiatuszek, Gosiaczek, nowamamusia, stay, Dreamy lubią tę wiadomość
-
U nas tez rodzina kręciła nosem na Konstantego, ale teraz zgodnie mówią, że fajnie, ze jest Kostek
jedyne i wyjątkowe
W przedszkolu nie ma problemu o kim mowa, jak ostatnio z Majami, Haniami, Lenami, Kubusiami itd (piękne imiona ale mega popularne wśród przedszkolaków). Przez te 3 lata spotkałam tylko jeszcze jednego Kostka. Inne dzieci sie nie dziwią, więc jest ok.
a Konstanty mówię do młodego czasem jak sie wkurzam na niegowtedy od razu wie ze koniec zartów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 16:28
-
nick nieaktualny
-
miffy wrote:Hehe, ja to samo. Trądzik, wszystkie podkłady ze mnie spływają i jakoś dziwnie ciemnieją, wory pod oczami... A na samym początku ciąży taka piękna cera była
Ja sie pytam gdzie ta energia w II trymestrze...? -
Karooolcia :) wrote:Ja sie pytam gdzie ta energia w II trymestrze...?
Może jak się wiosna rozkręci to jakoś lepiej będzie, bo póki co to kiepściutko... Całe szczęście, że mnie mąż dzisiaj na miasto na obiad i na spacer wyciągnął, bo inaczej kolejne popołudnie spędziłabym na kanapie przysypiając. Oj te hormony -
Hej Dziewczyny.
U mnie zabiegany weekend, zakupy, wizyta u teściów etc
Wczoraj słuchajcie wieczorem jak mnie zemdliło i wzięło rzyganko to masakra. Tak z nienackaAle dzisiaj już ok.
Co do cery to ja często miałam problem wypryskami i teraz jest podobnie, Czasem są czasem nie maZa to na plecach powyłaziły...
Z energią u mnie jest ok, nie mam problemu podjąć czynności, ale szybciej się męczę. Ale co się dziwić Młody zabiera ze mnie wszystko co najlepszeaswalda lubi tę wiadomość