Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A są tutaj mamusie ze Śląska?
kiciakocia wrote:Suri ja mam dziecko miesiąc młodsze od Twojego
Zastanawiam się jak to będzie z dwójką U nas obecnie bunt dwulatkaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 10:57
-
A ja zapraszam was na moją stronkę szyję kocyki, poduszki, maskotki dla maluchów ale nie tylko https://m.facebook.com/poduszkimotylkiminky
Już się nie mogę doczekać aż będę mogła wybrać materiały dla swojego maluszkaKarolka12345, Dreamy, nowamamusia, Suri_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny czy wy też tak macie, że jednego dnia cycki bolą jak szalone i tak samo brzuch a potem prawie się w ciąży nie czujecie by następnie ból piersi znów was chwycił? Nie wiem czemu spodziewałam się, że jak zaczną boleć to będą bolały non stop (tak samo brzuch) a ja mam te objawy falami.
zubii lubi tę wiadomość
-
szwesta wrote:Dziewczyny czy wy też tak macie, że jednego dnia cycki bolą jak szalone i tak samo brzuch a potem prawie się w ciąży nie czujecie by następnie ból piersi znów was chwycił? Nie wiem czemu spodziewałam się, że jak zaczną boleć to będą bolały non stop (tak samo brzuch) a ja mam te objawy falami.
Ja mam bardzo podobnie... Raz to zero objawów, a czasami mnie chwyci ból sutków i takie ćmienie w podbrzuszu. U mnie to szybko ogólnie mija... no i jestem strasznie wrażliwa na zapachy. -
nick nieaktualny
-
zubii wrote:A ja zapraszam was na moją stronkę szyję kocyki, poduszki, maskotki dla maluchów ale nie tylko https://m.facebook.com/poduszkimotylkiminky
Już się nie mogę doczekać aż będę mogła wybrać materiały dla swojego maluszkazubii lubi tę wiadomość
-
Dziękuje bardzo mi miło przede wszystkim uwielbiam szyć dla maluszków robię to od prawie 2 lat
Viola lepiej tam już nie trzeba żebyś sobie nic nie uszkodziła :*
A ja cały czas czuje ciągnięcie w pachwinach najbardziej po lewej stronie...Czasami cmi podbrzusze. -
nick nieaktualny
-
Suri jakoś będzie, chociaż nie ma co się oszukiwać, że będzie lekko. Wyjscie na dwór z wózkiem, rozbieganym 2,5 latkiem plus ubieranie będzie zapewne totalnym armagedonem
Moje dziecko jest z końca marca czyli własciwie 2 miesiące różnicyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 11:52
Suri_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane Dzisiejszy test pokazła II niemal identyczne keski !! Takze troche sie uspokoiłam....Oby jeszcze przyrosty były dobre ! Dziekuje za kciuki
nowamamusia, karm3lka, Dreamy, Gdziejestmieszko, zubii, Suri_ lubią tę wiadomość
Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
Gosuaczek widzisz musi być dobrze.
Co do dzieci mam jedno 8 letnie i uwierzcie mi po jakim czasie u kobiet odzywa się chęć następnego he he więc jak wyszło mi drugie maz stwierdził ze po tym dziecku robimy trzecie he he .. xobaczymgno to rok się staralam;)Emila92 lubi tę wiadomość