Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
zubii wrote:A ja zapraszam was na moją stronkę szyję kocyki, poduszki, maskotki dla maluchów ale nie tylko https://m.facebook.com/poduszkimotylkiminky
Już się nie mogę doczekać aż będę mogła wybrać materiały dla swojego maluszkazubii lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny ja tez wrzesniowa, ale dokladny termin na nastepnej wizycie Wczoraj na usg widac, ze ladnie fasolka sie zagniezdzila
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 13:57
Dreamy, zubii, karm3lka, Gosiaczek, Suri_, nowamamusia lubią tę wiadomość
-
misia6684 wrote:Czesc dziewczyny ja tez wrzesniowa, ale dokladny termin na nastepnej wizycie Wczoraj na usg widac, ze ladnie fasolka sie zagniezdzila
kiciakocia lubi tę wiadomość
-
Viola999 wrote:Gosuaczek widzisz musi być dobrze.
Co do dzieci mam jedno 8 letnie i uwierzcie mi po jakim czasie u kobiet odzywa się chęć następnego he he więc jak wyszło mi drugie maz stwierdził ze po tym dziecku robimy trzecie he he .. xobaczymgno to rok się staralam;)
Mój mi oświadczył że on chciałby i dziewczynkę i chłopca więc będziemy tak długo się starać o następne dzieci póki nie będzie parki oczywiście to tak z przymrużeniem oka bo wiadomo, że najpierw się musi urodzić dopiero pierwsze. Może jeszcze zmieni zdanie -
nowamamusia wrote:Ile byście chciały mieć ogolnie dzieci?
Przyznam się, że zawsze marzyła mi się dużą rodzinka. I marzy mi się trójka. Ale nie wiem czy po pierwszym dziecku nie zmienię zdania -
nick nieaktualnyWydaje mi się, że brak lub obecność objawów o niczym nie świadczą. W obu ciążach miałam okropne mdłości, wrażliwość na zapachy i bolesne piersi do końca, chociaż ciąże obumarły kilka tygodni wcześniej. To co napisała Azorczynka jest super mądre, trzeba się cieszyć każdą chwilą i nie dopuszczać złych myśli. Sama wiem jak wie zła dla naszej psychiki w tym czasie może przynieść przeszukiwanie forów internetowych, nie ma sensu, lepiej iść na spacer
Dreamy, zubii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny ale fajnie że wolne, mnie dziś dość mocno muliło, na mdłości mi trochę pomaga woda z odrobiną imbiru, zauważyłam że jak na noc się napiję to mam z głowy, a jak nie to mnie budzą te mdłości, poza tym mam bardzo wrażliwe piersi
u nas dziś -10, strasznie zimno
ja mam mieć wizytę i usg w środę i w sumie nie wiem czy jeszcze nie za wcześnie będzie
Gosiaczek no super że ten test pozytywny
witam też wszystkie nowe mamuśki nie nadążam za Wami
Gosiaczek lubi tę wiadomość
-
Zawsze chcialam miec trojke najlepiej same dziewczynki więc jak teraz udało się z kolejną córka to chyba skończymy produkcję jak będzie chłopak to raczej będziemy celować na kolejną dziewczynkę.
Buka a jesteś na grupie tanie Minky i tkaninki ? To dzięki nim zaczęłam szyć do każdego zamówienia dodają gratisy jak coś się pomylam to spokojnie dosylaja na swój koszt. I mają najwyższą jakość ! Także polecam
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja, właśnie doczłapałam się z pracy do domu, po drodze poinformowałam położną o ciąży. Teraz czekam na tel od niej żeby ustalić termin pierwszego spotkania.
Taaak mi się nie chce już nic robić, wyczerpałam limit energii na dziś. Mąż umrze z głodu, obiadu nie będzie :pMieszko 29.08.2017 3400g 51cm
Aniołek 25.08.2016 [*] -
nowamamusia wrote:Ile byście chciały mieć ogolnie dzieci?
Przyznam się, że zawsze marzyła mi się dużą rodzinka. I marzy mi się trójka. Ale nie wiem czy po pierwszym dziecku nie zmienię zdania
Teraz modlę się o to żeby ciąża przebiegła bezproblemowo bo w poprzedniej ciąży musiałam dużo leżeć, groził mi przedwczesny poród i miałam założony pessarnowamamusia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny to moja mala duma wiem mniej wieceh kiedy mialam owulacje bo robilam testy. Lekarz powiedzial ze pecherzyk 0.38 cm jest odpowiedni na 5 tydzień 0 dni. Mialam niebisc na usg wczesniej niz 8 tydz, ale ciesze sie ze poszlam. Takie wczesne usg daje poczucie spokoju ze ciaza jest we wlasciwym miejscu
Suri_, Gdziejestmieszko, karm3lka, nowamamusia, Dreamy, Azorczynka, joaska1985, Gosiaczek, stay lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny