Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Gabrysia Też mam dziecko w podobnym wieku i też wszystko poodawalam albo sprzedałam bo nie miałam gdzie tego trzymać...
Mam nadzieję, że się ułoży wszystko też mam w planach wysłać moja od września do przedszkola ale nie wiem jeszcze jak to logistycznie pogodze -
Witam dziewczyny
Tu u mnie w niemczech moje badania tez niezle kosztuja
tzn. toxo-45 euro
tarczyca-15 euro
cukier-32 euro (to sa te za ktore sie prywatnie placi)
wczoraj bylam jeszcze raz na oddanie krwi ,cisnienie no i wazenie.
Nie uwierzycie ze ja juz mam w moje karcie ciazowej zaplanowane i wpisane wszystkie terminy do lekarza, nastepna mam 7.02
Niespodziewalam sie ze to pojdzie tak szybkoWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 08:51
Moje dwa szczescia Nina i Nela
-
U mnie bol brzucha juz przeszedl,
ale piersi mam dalej wrazliwe
ochota na rybke zostala haha .
Nie moge uzywac mojej pomadki do ust bo ma dziwny smak no i zauwazylam ze zalezy co zjem tez inaczej mi smakuje
Mdlosci tez mam ale nie az tak duzo .Moje dwa szczescia Nina i Nela
-
Joaska tez mieszkam w Niemczech których stron pochodzisz? Ja wybieram sie do lekarza w okolicy 8 tygodnia. Czy Ty tez musisz placic za kazde usg? Chodze do polskiej ginekolog i u niej sie placi doslownie za wdzystko. Podlegam pod ubezpieczenie meza, ale mimo wszystko tam na wejsciu jest cennik. Chyba ze kobiet w cciąży mie dotyczy, kto wie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 09:34
bizona, joaska1985 lubią tę wiadomość
-
Joaska i widze ze tez masz 5 tydz 4 dni . Widzialas juz zarodek ? Ja narazie nie mam zadnych objawow, jedynie wrazliwe sutki i duzo energii. A wiadomo na poczatku ciąży chcialabym miec więcej objawow aby faktycznie poczuc ze w.niej jestem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 09:32
joaska1985 lubi tę wiadomość
-
Zołzimagic wrote:Joaska tez mieszkam w Niemczech których stron pochodzisz? Ja wybieram sie do lekarza w okolicy 8 tygodnia. Czy Ty tez musisz placic za kazde usg? Chodze do polskiej ginekolog i u niej sie placi doslownie za wdzystko. Podlegam pod ubezpieczenie meza, ale mimo wszystko tam na wejsciu jest cennik. Chyba ze kobiet w cciąży mie dotyczy, kto wie
SA 3 usg w całej ciąży za darmo (chyba ) a za więcej już kosztują. Ubezpieczenie też mamy rodzinne przez mezaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 10:35
-
Zołzimagic wrote:Joaska i widze ze tez masz 5 tydz 4 dni . Widzialas juz zarodek ? Ja narazie nie mam zadnych objawow, jedynie wrazliwe sutki i duzo energii. A wiadomo na poczatku ciąży chcialabym miec więcej objawow aby faktycznie poczuc ze w.niej jestem
Parę stron wcześniej dodałam foteczke
A ty skąd pochodziszWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 10:38
-
nick nieaktualnyWitam się ze wszystkimi wrześniówkami i skromnie proszę o przyjęcie mnie do swojego grona Dzisiaj wyszedł mi bladzioch, który we wtorek potwierdzę betą. Poród wychodzi na 20.09. Cieszę się, że widzę znajome twarze z grudniowych testerek
A teraz biorę się za nadrabianie zaległości, bo bardzo dużo naskrobaliścieGosiaczek, nowamamusia, Dreamy, zubii, karm3lka, stay lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, też do Was dołączam Wczoraj ( w dniu spodziewanej @) wyszedł mi pozytywny test, to był nasz pierwszy cykl starań, dlatego jestem równie szczęśliwa, co zaskoczona, że tak szybko Według wykresu Belly zaczynam dziś piąty tydzień.
nowamamusia, Dreamy, zubii, Gosia1989, karm3lka lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny.
Uff nadrobiłam nieobecność
Byliśmy u znajomych wczoraj na nocce - oblewanie Fasolki Oczywiście ja soczkiem
Witam nowe Mamusie
Gabrysia -życzę tym razem Dziewuszki Podejrzewam, że pewnie byłaś w szoku, ale suma summarum na pewno będzie wszystko dobrze i będzie to Wasze kolejne Szczęście do kochania
Miłego dzionka MamuśkiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2017, 19:13
nowamamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny czy wy też jesteście tak rozdrażnione?
Wszystko mnie wkurza, dosłownie wszystko. O byle co się wściekam i wybucham. A najlepsze jest to, że sama nie wiem dlaczego.
Czyżby hormony już tak szalały?
Poza tym moja skóra zrobiła się strasznie sucha.
Nawet płyn micelarny i krem na bardzo suchą skórę nie pomaga. -
Gosia,Miffy witajcie u nas
Miffy a tobie na którego wyznacza termin?
Wiadomość prywatna można napisać jak wejdzie się w Przyjaciółki i tam potem jest taka ikonka wiadomość
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 12:25
Gosia1989 lubi tę wiadomość
Stella