Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhej
Ja mam zamiar skutecznie poprawić sobie humor zakupami dla małej. NA razie kawa zbożowa a potem zaszaleć
Myślicie, że mogę iść w takiej sukience na komunie?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/104b873e69c5.jpg
I najlepszy tekst mojej matki jak ją wczoraj przymierzyłam : O rany jaka ty jesteś niezgrabna teraz!
Już nie chciałam mówić że ona w ciąży to na bank jak Miss Polonia wyglądała pomarszczona brukselkaBąbelek1980, Karolka12345, baassiia, Justaw, mkl, Marcia1989, aswalda, bizona, ⚘Kwiatuszek lubią tę wiadomość
-
Cameline. Ty miałaś po majowce dostać wyniki czy to przesuneli?
Bacardi. Ślicznie wyglądasz w tej sukience. Nie wiem jak można walnąć takim tekstem do kobiety w stanie błogosławionym. Nic sie nie przejmuj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2017, 09:10
Bacardi90 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
No pewnie! Super wyglądasz, bardzo zgrabnie.
Teraz jest moda na eksponowanie brzuszków!
Ja sobie kupiłam bluzkę ciążową z nadrukiem "baby loading" na allegro. Nie mogę się doczekać aż dojdzie.
Będę ją nosić z dumą.Bacardi90, Zorganizowana:), Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Bacardi90 wrote:hej
Ja mam zamiar skutecznie poprawić sobie humor zakupami dla małej. NA razie kawa zbożowa a potem zaszaleć
I najlepszy tekst mojej matki jak ją wczoraj przymierzyłam : O rany jaka ty jesteś niezgrabna teraz!
Już nie chciałam mówić że ona w ciąży to na bank jak Miss Polonia wyglądała pomarszczona brukselka
Bacardi wow Super wyglądasz, bardzo zgrabnie -
A tak w ogóle to witam w 23 tygodniu
Nockę miałam kiepską. O 3:30 obudziła mnie przepotężna zgaga Potem bolał brzuch, ewidentnie coś mi jeździło w jelitach Koło 5 zasnęłam, ale właściwa ulga przyszła dopiero rano po kawie
Nie wiem od czego Całe szczęście to tylko jelita a nie Szymek
Monako, Stay, Azorczynka zaglądacie? Wszystko ok?
Boże teraz nie pamiętam imienia, ale któraś leżała w szpitalu z jelitami - co u Ciebie?
Aleksandrazz jeszcze w szpitalu?
U mnie kiepska pogoda, zapewne z racji kiepsko przespanej nocki uskutecznię sobie drzemkę
Miłego dnia! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolka12345 wrote:Mojej Bratowej, która była w ciąży z córką kiedyś daleka ciotka na weselu powiedziała:
Oj widać, że córka, bo całą urodę ci zabrała...
-
Już nie chciałam mówić że ona w ciąży to na bank jak Miss Polonia wyglądała pomarszczona brukselkaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2017, 10:50
-
Witajcie mamusie. Nie jestem na bieżąco z Wami. Jesteśmy po badaniach polowkowych i u nas dziewczynka taką miałam niespodzianka Będzie parka. Termin porodu oficjalny nadal z okresu jednak koniec sierpnia mam nadzieję że będzie nasz.
Pozdrawiamy serdecznieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2017, 11:05
Cameline, Zorganizowana:), joaska1985, aswalda, ⚘Kwiatuszek, Bąbelek1980, justa., Annie1981, Ja86, nowamamusia lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Aleksandrazz jak tam, dalej leżysz ? co u Ciebie ?
Bacardi wg mnie to fajnie wyglądasz, sukienka elegancka
ktoś się jeszcze pytał o inhalator, myśmy dostali taki typowy dla dzieci PiC Mr Pingui, taki pingwin i powiem Wam że póki co, daje radę, a mamy już kilka lat, a w użyciu jest często
Czekolada ale masz fajny nick to gratuluję dziewczynki
u Nas dziś +20 ciepło tylko że pochmurnie, ale już fajnieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2017, 11:50
-
no ja też w sobotę na weselu(od nie bardzo lubianej ciotki) usłyszałam, ze w końcu się poprawiłam i mam trochę ciałka...
Niektórzy nie potrafią się powstrzymać z komentarzami...
Za to babcia stwierdziła, ze promienieje
Bacardi sukienka super, spokojnie możesz w niej iść i pięknie eksponuje brzuszekWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2017, 12:02
Bacardi90, Karooolcia :) lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny doradzcie chce zamówić kocyki minky. Tylko nie wiem jakiej wielkości i z jakim wypełnieniem.
Chce jeden zestaw do wózka z ociepleniem zimowym 50x75 i drugi większy 70x100 z mniejszym ociepleniem. Co myślicie?
Jutro kończę 20 tydz połowa za mnąmkl lubi tę wiadomość
Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
Już nie chciałam mówić że ona w ciąży to na bank jak Miss Polonia wyglądała pomarszczona brukselkaBacardi90 lubi tę wiadomość