Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
<a href=https://zapodaj.net/2715d44c38b54.jpg.html>tmp_26382-20170425_135232(1)166607430.jpg</a>
To moj sprzed tygodnia, ale nic sie nie zmienia hihi ale Nikuś kopie, takze dobrze ze az tak szybko chociaz brzuch nie rosnie.ja jeszcze w spodniach nie ciazowych smigam na luzaku;) a od wczo 23 tydzień. ., -
nick nieaktualny
-
Bacardi super wyglądasz
U mnie pogoda też deszczowa. Ale nie przeszkadza mi to na razie, bo do niedzieli z racji przeziębienia i tak planuje zostać w łóżku. Mam nadzieję, że po tym czasie będę zdrowa jak ryba.
Zamówiła sobie dha z alg (2 opakowania za 73 zl, a w rossmannie 1 opakowanie 60 zl) żeby przyjmować dodatkowo do femibionu2, bo niby jem ryby ale średnio 1 raz w tygodniu a to jednak nie za dużo jak na kobietę w ciazy. W ogóle nie mam jakoś wizji co bym zjadla. Dobrze, że chociaż mam apetyt na owoce i jem sporo różnych. Bo z warzywami to też średnio ;/ -
Marcia jeśli maluch w brzuszku okaże się jednak chłopcem to też będzie Nikodem ale na ostatniej wizycie tak zaciskal maluch przez pół godziny nogi, że nie szło podglądnac. Teraz dopiero połowkowe 22 maja. Już musi się zaprezentować. Bo mamusia już chciałaby wiedzieć co kupować
Marcia1989, Zorganizowana:) lubią tę wiadomość
-
natty85 wrote:Dziewczyny doradzcie chce zamówić kocyki minky. Tylko nie wiem jakiej wielkości i z jakim wypełnieniem.
Chce jeden zestaw do wózka z ociepleniem zimowym 50x75 i drugi większy 70x100 z mniejszym ociepleniem. Co myślicie?
Jutro kończę 20 tydz połowa za mną
Zwykle na zimę ludzie zamawiają u mnie 50x75 z ocieplona 200g minky to poliester więc będzie mocno grzać a 70x100 z ocieplona 150 g wystarczy na cały rok. Ja ten grubszy uszyłam sobie z dresowki i bawełny wyszła Ala kołderka. Do rożka włożyłam też 150g bo 200g wydaje mi się za grube.
A ja witam się w 22 tc czyli w poniedziałek połówkoweWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2017, 13:45
natty85, ⚘Kwiatuszek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLunka wrote:Bacardi super wyglądasz
U mnie pogoda też deszczowa. Ale nie przeszkadza mi to na razie, bo do niedzieli z racji przeziębienia i tak planuje zostać w łóżku. Mam nadzieję, że po tym czasie będę zdrowa jak ryba.
Zamówiła sobie dha z alg (2 opakowania za 73 zl, a w rossmannie 1 opakowanie 60 zl) żeby przyjmować dodatkowo do femibionu2, bo niby jem ryby ale średnio 1 raz w tygodniu a to jednak nie za dużo jak na kobietę w ciazy. W ogóle nie mam jakoś wizji co bym zjadla. Dobrze, że chociaż mam apetyt na owoce i jem sporo różnych. Bo z warzywami to też średnio ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2017, 13:50
-
,kariotyp prawidłowy żeński!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2017, 15:32
Gosia1989, MrsKiss, Niesia86, Marcia1989, Karolka12345, paula876, Justaw, perfectangel85, Zorganizowana:), Bąbelek1980, natty85, ⚘Kwiatuszek, baassiia, Lisa85, Justa87, różowo, Bacardi90, Princesska, shelby*, miffy, Agaciora, majju, justa., Lunka, Emila92, Annie1981, zubii, smeg, Karooolcia :), mkl, Kasia02, wisienka1212, josephinka84, Nadiaa85, Another, mnk, Ja86, Brave, Kinga13, Magda_lenka, Viriki, Matka Rocku, 0202oliwcia, Maja83, nowamamusia, aswalda, joaska1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bacardi90 wrote:hej
Ja mam zamiar skutecznie poprawić sobie humor zakupami dla małej. NA razie kawa zbożowa a potem zaszaleć
Myślicie, że mogę iść w takiej sukience na komunie?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/104b873e69c5.jpg
I najlepszy tekst mojej matki jak ją wczoraj przymierzyłam : O rany jaka ty jesteś niezgrabna teraz!
Już nie chciałam mówić że ona w ciąży to na bank jak Miss Polonia wyglądała pomarszczona brukselka -
Cameline to wspaniała wiadomość dobrze ze zrobiłaś amniopunkcje i teraz możesz się spokojnie cieszyć reszta ciąży
Wiem jaka to radość dostać taki wynik amnio, aż nie do opisania bardzo bardzo bardzo się cieszę z Twojego i Twojej rodzinki szczęściaCameline lubi tę wiadomość