Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
miffy wrote:W moim laboratorium widzę "hCG – gonadotropina kosmówkowa" (40 zł) i "β-hCG wolna podjednostka - do analizy FMF" (67 zł) - to ta pierwsza, tak? Przepraszam, że zadaję głupie pytania, ale jestem świeżakiem w temacie...
Za betę płaciłam 35Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 20:24
miffy lubi tę wiadomość
-
Hej.
Witam nowe Mamuśki
Ja86 wysłałam przed chwilą maila o pakiecie medycznym.
Dziewczyny pakiet rozszerzony, gdzie już jest mnóstwo badań kosztuje 112 zł także na prawdę mega się opłaca. W razie W piszcie.
My dzisiaj byliśmy na urodzinach mojej bratanicy i musiałam się hamować ze słodkim Tak jak Wam pisałam muszę, bo nie mogę być znowu słonicą
Z objawów to ból piersi czasem bez dotyku, a czasem tylko z - głównie jak Jasiek chce po mnie skakać
-
Karolka12345 wrote:Hej.
Witam nowe Mamuśki
Ja86 wysłałam przed chwilą maila o pakiecie medycznym.
Dziewczyny pakiet rozszerzony, gdzie już jest mnóstwo badań kosztuje 112 zł także na prawdę mega się opłaca. W razie W piszcie.
My dzisiaj byliśmy na urodzinach mojej bratanicy i musiałam się hamować ze słodkim Tak jak Wam pisałam muszę, bo nie mogę być znowu słonicą
Z objawów to ból piersi czasem bez dotyku, a czasem tylko z - głównie jak Jasiek chce po mnie skakać -
Dreamy wrote:Karolka ale ty obslugujesz tylko osoby z tej samej miejscowości?
Nie Kochana. Mam Klientów w Niemczech i Holandii (jeśli chodzi o ubezpieczenie)
Pakiet medyczny oczywiście działa tylko na terenie Polski.
Karm3lka - 19.01 idę do Kliniki PRomienistej do dr. Fischer i zobaczymy jaka jest.
I pierwszy trymestr będę chodzić tam, ewentualnie Enelmed.
A od II trymestru będę chodzić do dr. Kujawy, który jest ordynatorem w św. Rodzinie i ma meeeeeeega opinie (lekarz roku 2016). Do niego będę chodzić na wizyty (150zł z usg), a zlecone badania będę wykonywać poprzez pakiet medycznyDreamy lubi tę wiadomość
-
Kati86 odezwij się jak czytasz. Mam nadzieję, że u ciebie wszystko w porządku ?
Mam nadzieję, że u reszty która się już jakiś czas nie odzywa też wszystko w porządku.
Dziewczyny to będzie tydzień wizyt i myślę, że już się pojawi więcej serduszek.
Najchętniej poszłabym w tym tygodniu gdzieś prywatnie ale obiecałam sobie ze nie będę tam często latać na usg i męczyć mojej fasolki usg
zubii, nowamamusia lubią tę wiadomość
-
Karolka12345 wrote:Nie Kochana. Mam Klientów w Niemczech i Holandii (jeśli chodzi o ubezpieczenie)
Pakiet medyczny oczywiście działa tylko na terenie Polski.
Karm3lka - 19.01 idę do Kliniki PRomienistej do dr. Fischer i zobaczymy jaka jest.
I pierwszy trymestr będę chodzić tam, ewentualnie Enelmed.
A od II trymestru będę chodzić do dr. Kujawy, który jest ordynatorem w św. Rodzinie i ma meeeeeeega opinie (lekarz roku 2016). Do niego będę chodzić na wizyty (150zł z usg), a zlecone badania będę wykonywać poprzez pakiet medyczny
Gdzie kupujesz ten pakiet badań?
Ceny wizyt prywatnych chyba są wszędzie podobne... I tak dużo
-
Dreamy wrote:Kati86 odezwij się jak czytasz. Mam nadzieję, że u ciebie wszystko w porządku ?
Mam nadzieję, że u reszty która się już jakiś czas nie odzywa też wszystko w porządku.
Dziewczyny to będzie tydzień wizyt i myślę, że już się pojawi więcej serduszek.
Najchętniej poszłabym w tym tygodniu gdzieś prywatnie ale obiecałam sobie ze nie będę tam często latać na usg i męczyć mojej fasolki usgDreamy lubi tę wiadomość
-
Azorczynka wrote:Kurcze nie mogę się doczekać widocznego brzuszka obejrzałam galerię brzuszków i są tam zdjęcia dziewczyn, u których brzuch jest widoczny już w 10 tc chociaż nie wiem jak to możliwe bo przecież dzidzia jest jeszcze wtedy bardzo mała
-
nick nieaktualnyUff, w końcu dojechałam do końca. 70 stron ciążowych wpisów, coś pięknego
Gosiaczek i szwesta, wierzę że wszystko będzie dobrze. Nie takie historie kończyły się happy endem;-)
A nawiązując do tematów, które przewinęły się przez wątek To:
- Na razie o ciąży wie tylko mój ślubny. Rodzinie, w pracy i znajomym powiemy dopiero ok. 12 tyg.
- Z kalendarza chińskiego wyszedł chłopiec ale po cichu liczę na dziewczynkę i moje przeczucie podpowiada że się udało
- Na zwolnienie chcę iść tak w maju, ale przypuszczam że nie będzie mi się chciało tak długo pracować. Zobaczę jak się będę czuła i co powie lekarz.Dreamy, nowamamusia, zubii, stay lubią tę wiadomość
-
zubii wrote:Ooo nie bylam w pon chce sie umowic na 20.01 im pozniej tym lepiej
Ja mam wizyte 17.01 i sie oczywiscie martwie...A masz jakies objawy? mnie teraz tylko piersi bola, mdlilo mnie wczesniej a teraz juz nie...Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
O matko Gosia ile zajęło ci przeczytanie 70 stron?
Też chciałam dłużej popracować ale mdłości i wymioty zweryfikowaly plany. Jak mi przejdą to myślę nad tym żeby jeszcze popracować bo ciągle siedzenie w domu mi raczej nie wyjdzie na dobre. Chociaż nie wiem co z pracą bo szef już kogoś znalazł na zastępstwo ... Takze gdybym miała wracać na 1, 2 do pracy to trochę bezsensu znowuGosia1989 lubi tę wiadomość
-
Gosia1989 wrote:Uff, w końcu dojechałam do końca. 70 stron ciążowych wpisów, coś pięknego
Gosiaczek i szwesta, wierzę że wszystko będzie dobrze. Nie takie historie kończyły się happy endem;-)
A nawiązując do tematów, które przewinęły się przez wątek To:
- Na razie o ciąży wie tylko mój ślubny. Rodzinie, w pracy i znajomym powiemy dopiero ok. 12 tyg.
- Z kalendarza chińskiego wyszedł chłopiec ale po cichu liczę na dziewczynkę i moje przeczucie podpowiada że się udało
- Na zwolnienie chcę iść tak w maju, ale przypuszczam że nie będzie mi się chciało tak długo pracować. Zobaczę jak się będę czuła i co powie lekarz.
Mi też z chińskiego kalendarza wyszedł chłopak byłoby fajnie bo w rodzinie rządzą kobietki, męski potomek pojawił się ostatnio 8 lat temu a rodzinę mam liczną i w średnio co roku jest jakaś ciążaGosia1989 lubi tę wiadomość
Mieszko 29.08.2017 3400g 51cm
Aniołek 25.08.2016 [*]