Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDreamy wrote:O matko Gosia ile zajęło ci przeczytanie 70 stron?
Też chciałam dłużej popracować ale mdłości i wymioty zweryfikowaly plany. Jak mi przejdą to myślę nad tym żeby jeszcze popracować bo ciągle siedzenie w domu mi raczej nie wyjdzie na dobre. Chociaż nie wiem co z pracą bo szef już kogoś znalazł na zastępstwo ... Takze gdybym miała wracać na 1, 2 do pracy to trochę bezsensu znowu
Tak myślałam że jak już pójdę na zwolnienie i szefowa załatwi za mnie zastępstwo to, aby potem nie robić takich zmian kadrowych, zanim skończy mi się macierzyński zajść w drugą ciążęDreamy lubi tę wiadomość
-
Gosiaczek wrote:Ja mam wizyte 17.01 i sie oczywiscie martwie...A masz jakies objawy? mnie teraz tylko piersi bola, mdlilo mnie wczesniej a teraz juz nie...
Caly czas ciagnie mnie na dole boli, kłuje itd. A po za tym częstomocz i na razie tyle.
Ją się nie martwię bo nie mam czym jak coś złego się okaże to wtedy będę o tym myśleć na nic nie mamy teraz wpływu... -
Mi z córką z chińskiego wyszedł syn i teraz tak samo więc liczę na drugą córkę hihhi ale pewnie będzie syn tak czuję.
A macie już wybrane imiona? U nas tak wstępnie dla córki Marysia dla syna Filipnowamamusia, Dreamy, karm3lka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarooolcia :) wrote:Ja na zwolnienie pójdę pod koniec lutego... stwierdziłam, że nie będę narażać mojego maleństwa na stres (praca z klientem i to zazwyczaj roszczeniowym.
-
U mnie dla chłopaka będzie Mieszko, nic innego nie wchodzi w grę ( dziadek będzie strugał mały mieczyk ). Z dziewczynką zaczynają się schody, mało imion nam się podoba, do tego często się z M nie zgadzamy. Dziewczynka pewnie długo będzie po prostu Dziewczynką ( kto ogląda GoT ten wie :p)
Dreamy, Bacardi90, zubii, nowamamusia lubią tę wiadomość
Mieszko 29.08.2017 3400g 51cm
Aniołek 25.08.2016 [*] -
Co do bety nie robiłam ani w pierwszej ciąży ani w tej. Dla mnie te czekanie zbyt stresujące. W pierwszej ciąży w sumie nawet nie wiedziałam, że jest coś takiego jak beta hCG, która może wykryć ciążę jeszcze przed @
Co do imion to dla dziewczynki podoba nam się Łucja, Iga, Alicja
A dla chłopca Mikołajzubii, nowamamusia, Dreamy lubią tę wiadomość
-
szwesta wrote:Dziewczyny odebrałam wyniki.
Beta dzisiaj wyszła 14591
A w środę była 9831.
Czyli przyrost o jakieś 50 %.
A powinno być 66%
I teraz czekać do czwartku na wizytę u lekarki
Po co mnie podkusiła ta kolejna beta. -
karm3lka wrote:Gdzie kupujesz ten pakiet badań?
Ceny wizyt prywatnych chyba są wszędzie podobne... I tak dużo
Wiesz co pakiet mam od Męża z pracy. Pracuje w bardzo dużej firmie, część dopłaca pracodawca i za przysłowiowe śrubki mamy.
Jak będziesz chciała daj znać to wyślę Ci info o tym pakiecie z LuxMed.
Lecę spać bo na oczy nie widzę
Do jutra Ciężarówki -
Aha co do imion to sama nie wiem...
Zawsze dla Dziewczynki podobała mi się Zuzia Ale ostatnio myślę o Emilce
Jeśli chodzi o chłopca to totalnie nie wiem...Zawsze chciałam mieć Jaśka i mam Z drugim imieniem będzie problemzubii, Dreamy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW końcu Was doczytałam ale skrobiecie hehe
My o naszym szczęściu powiemy najwcześniej po badaniach prenatalnych. Póki co wiemy tylko my.
Z chińskiego kalendarza wychodzi nam dziewczynka i jakieś takie przeczucie mam na dziewczynkę ale pożyjemy zobaczymy
Miłego dnia kochane! Cieszcie się kolejnym dniem ciążynowamamusia lubi tę wiadomość