Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
zubii wrote:Oliwcia ja też mam co 2 miesiące bo wyniki idealne w pierwszej ciąży miałam co miesiąc.
Synek Piotruś 2019Córeczka Oliwia 2013
. Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Ja mam zlecone badania mocz i morfo co 4 tyg. na każdą wizytę. Jeśli chodzi o czytanie do brzuszka, czy obecność na usg to mąż nie miał możliwości być ani razu ze mną u lekarza, bo od lutego jest w szpitalu po wypadku samochodowym a ja sama na posterunku z Synkiem. Za tydz mam najbliższe usg, ale niestety nie zgodzili się dać mu żadnej przepustki.
na poród planujemy jechać już razem
nie wyobrażam sobie ani ja ani mąż,żeby nie rodzic razem
jak za pierwszym razem. Na plusie mam 9+,waz 60kg aktualnie,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2017, 20:00
-
Karolka12345 wrote:JAk Wy to robicie dziewczyny z małym przyrostem?
Ja jeszcze dobrze testu nie zrobiłam już miałam zapasy na plecach
. Małgosia 2017
Aniołki
Ja zaczęłam dziś 31 tydzień
Na plusie mam 5,5 kg
Co do krwi i moczu to mam średnio raz na miesiąc półtora.
Boże a dziś u nas taki upał był, że lało się ze mnie... A teraz burza i pada a mimo to parno jak choleraWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2017, 20:30
zubii, Annie1981, Lisa85 lubią tę wiadomość
-
Dzięki za opinie na temat czytania do brzuszka. Dziś wieczorem pogada z mężem o tym i mam nadzieję, że zmieni zdanie
Natalka. Ja w ciąży niestety brałam już 5 antybiotyków, bo mam nawracające infekcje pęcherza. Pytałam o to nie raz lekarza i położną i zgodnie twierdzą, że są to leki dla kobiet w ciąży i nie szkodzą dziecku. Jakoś do końca im nie wierzę, ale nie mam wyboru, bo nie leczona taka infekcja może doprowadzić do wcześniejszego porodu.
Jeżeli chodzi o smarowanie dziecka po kąpieli to czytałam, że to może zablokować jej naturalny proces oddychania i doprowadzić do odparzeń czy innych problemów skórnych. Poza tym jak skóra jest zdrowa to po co nakładać na nią np. jakieś emolienty, które są specjalnie do suchej skóry.
0202oliwcia. Ja też zaczęłam z nadwagą a jednak przybrałam już 8,5 kg, dlatego mnie to martwi
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Kurcze 5 antybiotykow to duzo . Ja z pierwsza corka bralam 3. A probowalas uro vaxom ? Bierze sie przez 3 miesiace po 1 tabletce.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2017, 22:06
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
A ja nie miałam do teraz w ogóle badanego moczu
tutaj w ogóle jakoś inaczej te wizyty wyglądają, lekarze polegają na naturze i na skargach ciężarnej
A pogoda u nas deszczowa i co najmniej do końca tygodnia taką zapowiadają, temperatura jest super bo max 23 stopnie ale jakby chociaż nie padało to byłoby super -
Zaraz się wykoncze albo nerwicy dostane nie moge leżeć na plecach nawet na pol siedząco bo mnie zatyka i nie moge oddychac z prawym bokiem mam to samo no makabra męczy mnie juz ciągle spanie na lewym boku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2017, 22:42
. Małgosia 2017
Aniołki
Ja tez na kazdej wizycie mocz plus morfo. Ostatnio ku mojemu wielkiemu zdziwieniu dr kazal mi zrobic hsv herpes i przeciwciala. Jest fo badanie krwi na opryszczke. Juz sie zmartwilam bo gdzie bym mogla to zlapac, tym bardziej nic mnie ani narzeczonego nie swedzi hihi, gin sie uparl, zrobilam, wydałam nie male hajsy i wyszlo ze ni takiego nie mam i nie mialam nigdy
ahh ci lekarze, no ale pewność jest.
-
Hej dziewczyny
Ja dzis po III prenatlnych. Córka pozostaje córką
waży 1377 gram a termin z dzisiejszego usg mam na 13 września. Napiszcie ile wazą wasze dzieci tak właśnie na przełomie 29/30 tc. Pozdrawiamy
Lisa85, Marcia1989, Princesska, Bacardi90, Cameline, Ja86, justa., Bąbelek1980, Zorganizowana:), Maja83, Annie1981, aswalda lubią tę wiadomość
Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Ewunia 21.01.2025 :*
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼