Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
zocha17.1983 wrote:Dziewczyny z pessarem w jaki sposób aplikujecie luteinę?Ja cały czas boje się,ze coś naruszenie,pessar wypadnie albo nabawił się infekcji a mam go od wtorku....Poza tym czy muszę z nim lezec?
Co do aplikowania- nie aplikuje luteiny, jedynie globulki clotrimazolum. Na początku wyczuwałam pessar palcem i tez sie bałam że mi wyadnie, ale teraz skubany trzyma tak dobrze ze juz aż tak go nie wyczuwam.
Zawsze przed dokładnie dezynfekuje ręce ale i tak przyplątały się bakterie więc pilnuj tego i rób wymazy co jakis czas! -
MÓJ GINEKOLOG ODCHODZI (ZAWIESZA PRZYJMOWANIE U NAS) do Połowy października właśnie dostałam tel nie zgadzam się
Chce mi się wyć !!!!!!!!!!!
ma jakieś egzaminy coś tam coś tam i musi się uczyć od następnej wizyty mam iść do innego którego nie znam na dodatek mam mieć teraz usg III trymestru i jeśli coś będzie nie tak to ma mnie skierować do kogoś innego a co z moimi zastrzykami jak nie będzie chciał mi przepisywać ....... jestem mega wkur dzięki mojemu udało mi się zajść w tą ciąże i dotrwać do tego etapu a teraz co. On robił mi co wizyta przepływy wszystko na tą wizytę miałam iść z wynikami krzepliwości a ten przecież nic nie będzie wiedział całą ciąże mam problemy ciągle coś a teraz jeszcze to trafie pewnie na jakiegoś buraka
Synek Piotruś 2019Córeczka Oliwia 2013
. Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Lisa85 wrote:Przykra sprawa, ale może ten nowy ginekolog okaże się w porządku.
. Małgosia 2017
Aniołki
Cameline. Ja też nie znałam kremów na blizny. Dopiero teraz doczytała i dziewczyny na forach bardzo chwalą ten Beznasil. Podobno blizny robią się bardzo jasne, czasami prawie niewidoczne.
Też nigdy nie sprawdzałam składów kosmetyków, bo i tak z tego nic nie rozumiałamTeraz jednak czytam książkę, która bardzo zwraca uwagę na chemię w jedzeniu. Autorka podaje badania, które wskazują, że wiele alergii, bóli głowy,problemów skórnych, depresji, ADHD, nadpobudliwości i innych chorób jest właśnie przez tą chemię wywołaną.
Dlatego dla dziecka staram się wybrać kosmetyki z najmniejszą ilością chemii, żeby od małego go nie faszerować.
Ja dziś przebieram zdjęcia do wywołania. Chcę przygotować album dla Emilki ze zdjęciami od poznania się z mężem do ciąży. Kolejny album będzie już na zdjęcia dziecka
Ja z siostrami uwielbiałam przeglądać zdjęcia w dzieciństwie. Siostra mówi, że jej synek też non stop ogląda, więc myślę, że jak Emilka podrośnie to będzie miała fajną pamiątkę⚘Kwiatuszek, zubii, Gosia1989, Zorganizowana:) lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
0202oliwcia wrote:MÓJ GINEKOLOG ODCHODZI (ZAWIESZA PRZYJMOWANIE U NAS) do Połowy października właśnie dostałam tel nie zgadzam się
Chce mi się wyć !!!!!!!!!!!
ma jakieś egzaminy coś tam coś tam i musi się uczyć od następnej wizyty mam iść do innego którego nie znam na dodatek mam mieć teraz usg III trymestru i jeśli coś będzie nie tak to ma mnie skierować do kogoś innego a co z moimi zastrzykami jak nie będzie chciał mi przepisywać ....... jestem mega wkur dzięki mojemu udało mi się zajść w tą ciąże i dotrwać do tego etapu a teraz co. On robił mi co wizyta przepływy wszystko na tą wizytę miałam iść z wynikami krzepliwości a ten przecież nic nie będzie wiedział całą ciąże mam problemy ciągle coś a teraz jeszcze to trafie pewnie na jakiegoś buraka -
Lisa85 wrote:Dobrze, że jesteś już w 29 tygodniu. Nie martw się na zapas. Wiem, łatwo się mówi, ale bądź dobrej myśli.
. Małgosia 2017
Aniołki
Marcia1989 wrote:Kochana jestem w tej samej sytuacji, prowadze ciaze w lux medzie i tez NAGLE na ostatniej wizycie mi oswiadczyl, ze odchodzi, nie wiem czy go zwolnili, czy sam odszedl. Ale ja chodze tez prywatnie do innej bo lux med ma slaby sprzęt. No ale tym prawdziwym byl ten z lux medu. Tez jestem przerazona, w recepcji zmienili mi lekarza, zapisali do innego i tyle, za tydz pierwsza wizyta u niego. A ten mój kazał mi wysłać zdjecie małego jak urodze i życzył powodzenia i tyle.. lipa lipa
. Małgosia 2017
Aniołki
Hej,
Wpadam na chwilkę. Wczoraj trafiłam na oddział bo wstałam rano z krwawym śluzem a potem przeszło w plamienie. Pojechalam do szpitala, zrobili mi usg, ktg przebadali. Przyczyny nie znaleźli, prawdopodobnie wysiłkowo pękło jakieś naczynko w pochwie i tyle.
Szyjka miękka ale długa i zamknięta. Gin powiedział, że on by mi pozwolił rodzić sn, więc troszkę mi szkoda, że wracam we wtorek do Irlandii.
Na usg szyka ma 55mm wiec sporo, mały waży 1700g. Reszta badań ok.Daniel
-
Dzisiaj usłyszałam tekst no to którego Lipca rodzisz
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/77f22c9b72c7.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5b688cd47aad.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2017, 18:09
Cameline, Gosia1989, Karooolcia :), Lisa85, Justaw, Bąbelek1980, falka, Bacardi90, Zorganizowana:), aswalda, Annie1981 lubią tę wiadomość
. Małgosia 2017
Aniołki
Natalka, z dzieckiem na pewno wszystko ok. Wszystkie wymiary mieszczą się w siatkach centylowych i tylko dr. Google nie potrzebnie namieszał Ci w głowie i zestresował.
Zgadzam się z Wami, że na drugie dziecko czeka się na większym luzie niż na pierwsze.
Ja za temat wyprawki wzięłam się dopiero tydzień temu, a walizkę do szpitala będę pakować dopiero na początku sierpnia.
-
justa. wrote:Natalka, z dzieckiem na pewno wszystko ok. Wszystkie wymiary mieszczą się w siatkach centylowych i tylko dr. Google nie potrzebnie namieszał Ci w głowie i zestresował.
Zgadzam się z Wami, że na drugie dziecko czeka się na większym luzie niż na pierwsze.
Ja za temat wyprawki wzięłam się dopiero tydzień temu, a walizkę do szpitala będę pakować dopiero na początku sierpnia.
dzięki justa. ja wiem ze niekiedy nie warto czytać niektórych tematów na necie, ale to taka głupia ciekawosc a pozniej cos sie wyczyta i sie człowiek boi i stresuje...
-
kupiłam dzisiaj pare ciuszków i rzeczy do wyprawki.
Oprócz wózka 3w1 i łózeczka z materacem zakupilam dzisiaj to:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d86700555bf0.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/38fd6e86ed26.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/676efe2dbd0f.jpg
jutro zakupów ciąg dalszy;]
mam zamiar kupic jeszze z 3 pary spiochów z 3 pary pajaców i z 2-3 kaftaniki.
Parę rzeczy dostanę od znajomej więc duzo nie kupuje, a i wszystkie ciuszki od rozmiaru 62 i 68, mniejszych nie kupuję0202oliwcia, Gosia1989, Lisa85, ⚘Kwiatuszek, Zorganizowana:), aswalda, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Hej☺ ja dzis mialam wizyte. Malutka wazy 1400g. Szyjka króciutka ale twarda i zamknięta.
Gosia1989, Lisa85, Cameline, Marcia1989, justa., buka03, zubii, Justaw, Bąbelek1980, falka, ⚘Kwiatuszek, Bacardi90, Zorganizowana:), aswalda, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Mniejszych nie kupujesz? A ja mam jux tyle 56 i jeden komplet na 50 i zastanawiam sie jeszcze nad bodami kopertowymi z hm na 50 ape zastanaaiam sie na sensem wydania kasy.. moje dziecko 27.06 mialo 1450 gram wiec chyba nie zapowiada sie na slodkiego grubaska ale sama nie wiem.. a czemu dopiero od 62 kompletujesz? Kochana skad ten kocyk niebieski ? Piekny;) jaki sklepik?