Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
natalka1988 wrote:kurcze dziewczyny duże te Wasze dzieciaczki. Ja w tym tygodniu i mały ma dopiero 1500 g...;/
Synek Piotruś 2019Córeczka Oliwia 2013
. Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
natalka1988 wrote:kurcze dziewczyny duże te Wasze dzieciaczki. Ja w tym tygodniu i mały ma dopiero 1500 g...;/
Ja bym wolala miec mniejsze bobo.sporo ubranek 56 kupilam.i pewnie do kosza bede musiala je wyrzucic.Dzis jest dokladnie 32 t i 1 dzien,maly wazy 2680.przewidywana waga do porodu to 4200-4300.dr mi powiedziala ze lepiej dla mnie bym urodzila wczesniej.takiego klocka ledwo wypchneWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2017, 19:35
-
Stosowala z Was albo stasuje jakies probioryki np doustne lub dopochwowe?przed poniedzialkiem chcialam juz zadzialac...ale w aptece boja sie sprzedac mi.np invag lub lactovaginal...Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Emma ło rany to faktycznie duży dzidziuś
no ja nie kupuje nic na 56, bo pamietam jak bylo z córka ze niektorych rzeczy nawet nie zalozyla a juz bylo za male, nie jestem skapa ale szkoda kasy niepotrzebnie wydawac. zreszta jak zauwazylyscie po zdjeciach nie kupuje bardzo drogo i kupuje najpotrzebniejsze rzeczy jak dla mnie.
mam corcie co idzie od wrzesnia do pierwszej klasy i tez musze o niej myslec, a wyprawka do szkoly tez potrzebna.
wiele rzeczy tez pokupuje jak juz maly sie urodzi, chociazby bujaczek- mam zamiar kupic.
teraz jeszcze paczke pamperdów, po 4 pary spiochow i pajacow, ubranko na wyjscie, jakas czapusie jeszcze, skarpetki, gruszke, nozyczki
dziewczyny za Wasza porada kupilam kosmetyki z babydream- kupilam oliwke i kremowy zel do kasieli- napiszcie co jeszcze dokupic do tego kompletu
faktycznie te kosmetyki z tego babydream sa dobre? ja to jakos zawsze sceptycznie podchodze do kosmtykow fimy jakiegos sklepu- tak jak ma biedronka nasza spizarnie a tutaj rossman baby dream, ale moze sie nie znam;]
-
Justa87 wrote:Stosowala z Was albo stasuje jakies probioryki np doustne lub dopochwowe?przed poniedzialkiem chcialam juz zadzialac...ale w aptece boja sie sprzedac mi.np invag lub lactovaginal...
doustne lacibios femina. Bezpieczne w ciąży i bardzo dobre
Justa87 lubi tę wiadomość
-
natalka1988 wrote:Emma ło rany to faktycznie duży dzidziuś
no ja nie kupuje nic na 56, bo pamietam jak bylo z córka ze niektorych rzeczy nawet nie zalozyla a juz bylo za male, nie jestem skapa ale szkoda kasy niepotrzebnie wydawac. zreszta jak zauwazylyscie po zdjeciach nie kupuje bardzo drogo i kupuje najpotrzebniejsze rzeczy jak dla mnie.
mam corcie co idzie od wrzesnia do pierwszej klasy i tez musze o niej myslec, a wyprawka do szkoly tez potrzebna.
wiele rzeczy tez pokupuje jak juz maly sie urodzi, chociazby bujaczek- mam zamiar kupic.
teraz jeszcze paczke pamperdów, po 4 pary spiochow i pajacow, ubranko na wyjscie, jakas czapusie jeszcze, skarpetki, gruszke, nozyczki
dziewczyny za Wasza porada kupilam kosmetyki z babydream- kupilam oliwke i kremowy zel do kasieli- napiszcie co jeszcze dokupic do tego kompletu
faktycznie te kosmetyki z tego babydream sa dobre? ja to jakos zawsze sceptycznie podchodze do kosmtykow fimy jakiegos sklepu- tak jak ma biedronka nasza spizarnie a tutaj rossman baby dream, ale moze sie nie znam;]
Tez mam z babydream oliwke ,oprocz tego linomag zielony do pupy i z serii linomag baby krem i plyn do kapieli.zobacze jak maly bedzie reagowal bo starszego to wszystko uczulalo i do tej pory ma azs.
Z tymi ubrankami 56 to troche sie martwie ze malutki ich nie zalozy.a takie ladne pajacyki kupilam☺
.no nic zobaczymy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2017, 20:21
-
A ja tak myślę o tych składach kosmetyków. Macie też sprawdzone kosmetyki dla dorosłych? Chodzi mi o szampon, żel pod prysznic i żel do higieny intymnej? Z jakiej firmy to kupować? Jeszcze dla dzieci to analizowałam mniej więcej skład, ale dla siebie już nie, a może powinnam..
-
Wasze dzidzie też uwielbiają kopać w pęcherz? Ja zamiast pęcherza mam juz chyba suszoną śliwke... Juz sie nie moge doczekać aż sie obróci, jeśli sie nie obróci to z mojego pęcherza chyba nic nie zostanie do porodu... T__T juz wolalam jak synek masakrował mi żebra, przynajmniej nie musialam biegac sprintem do wc...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2017, 20:31
-
justa. wrote:Jaki rozmiar skarpetek kupujecie? Ja kupiłam przez internet w smyku 13/15 i wydają się trochę duże.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2017, 20:41
justa. lubi tę wiadomość
-
buka03 wrote:Wasze dzidzie też uwielbiają kopać w pęcherz? Ja zamiast pęcherza mam juz chyba suszoną śliwke... Juz sie nie moge doczekać aż sie obróci, jeśli sie nie obróci to z mojego pęcherza chyba nic nie zostanie do porodu... T__T juz wolalam jak synek masakrował mi żebra, przynajmniej nie musialam biegac sprintem do wc...
Ne wiem czy po przekręceniu będzie duża ulga, bo np. u mnie mały już jest główką w dół ale za to udaje mu się rączkami czasem trafić w pęcherz
Dziewczyny a mam takie pytanie... może głupie... załóżmy, że w czasie porodu będę miała rozwarcie 10 cm i obejdzie sie bez cięcia i pęknięcia to czy potem to wszystko samoistnie powraca do normy czy i tak jest szycie? -
Justaw wrote:no to muszą być naprawdę mini
Ja dla mojej mini córki
(2820g)kupowałam w h&m 10/12 i pasowały super
Justaw lubi tę wiadomość