🍀Wrześniowe mamy 2024🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Klarara wrote:Boli Was coś po seksie? Chyba dzisiaj jakoś pozycja nie ta i cała picza mnie pobolewa.
-
mm02 wrote:Nie boli ale zapalu u mnie brak tez mam blokade, jakos mysl, ze jest bobas w brzuchu mnie peszy, po prostu jak tak mozna przy dziecku :-p No ale ostatnio mąż juz nie dał mi zyc, to za przeproszeniem raz dwa i koniec i ciesz sie pan. Ja do formy to wróce po połogu.
Aaga, mm02 lubią tę wiadomość
-
Z wyprawki dla siebie do porodu SN warto mieć:
Pianka GINEXID, Tantum Rosa, konieczne własne przeciwbólowe, czopki glicerynowe, fajnie działa też zmrożone okłady z Rivanolu - nasącza sie gazik i do zamrażarki i takie zimne sie przykłada w szpitalu tak robili parę lat temu;-)
Aaga, Nowanna, marti lubią tę wiadomość
-
mimi_m wrote:Aaga - 10/11 to tez nie dużo, teraz już przystopuje, do miesiąca po porodzie tego nie będzie gdzie z 6/7kg zostawisz jeszcze w szpitalu.
Mimi_m po pierwszej ciąży przytyłam 12kg do 34tc, a zrzuciałam 24kg w pół roku bez żadnyh diet (cudowne kp i brak czasu😅). Mam nadzieję , że teraz synek też tak pomoże wrócić do formy więc aż tak nie ubolewam.
Miałam właśnie pytać czy kupujecie i tantum rosa i tą piankę do krocza? Muszę dokupić właśnie to, probiotyk, femaltiker. Na jaki probiotyk się będziecie decydowaćno ile w ogóle? Najwięcej słyszę o biogai czy jakoś tak i vivomaxie. Córce podawałam dicoflor.mimi_m lubi tę wiadomość
-
Aaga - ja miałam tak 2 razy ze spadło w 1 miesiącu co miało spaść ale nie wszystko z puli 9kg/10kg a potem do puki karmiłam przez rok nic i nie ważne co jadłam czy dużo czy mało waga spadła dopiero po KP magicznie 3kg. No wiec u mnie teoria ze karmienie wyciąga nie działała. Prolaktyna hamowała spadek wagi
A starsza tylko na KP do 6m gdzie przyrosty miała takie że strach sie bać
Urodzona 3,5kg a na 4miesiace miała 8kg.
Dziś 15lat figura modelki 180cm . A była bardzooo grubym niemowlęciem - taki urokAaga lubi tę wiadomość
-
WeraAnna na gemini korzystnie wychodzi ten dwupak po 5ml za chyba 58 zł. Ja wczoraj kupiłam stacjonarnie w aptece dla syna jakiś firmy krzak i 31 zł
A stosowała któraś czopki ewa qu? Bo słyszałam, że są lepsze niż glicerynowe, polecała położna. Kupiłam już ale się zastanawiam czy nie dokupić jeszcze zwykłych🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca, 11:40
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...