🍀Wrześniowe mamy 2024🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej hej.
Znowu lektura do nadrobienia 😁 Ale udało się 💪
Wiecie co , do mnie to jakoś nie dociera że już nie za wiele czasu zostało i jakoś nie mogę się ogarnąć z wyprawką . Mam łóżeczko, wózek, sporo ciuszków ( jeszcze nie poprane)
Jak narazie to wakacjuje się z młodym na Śląsku u rodzinki, jezioro, lasy, góry ... cieszę się pogodą.
Dajcie mi proszę kopa w 🍑 na ogarnięcie i przyspieszenie 🙏lady_in_black, Nowanna, marti lubią tę wiadomość
-
Hello! Ale pędzicie z tymi postami 😁
Ja z racji planowanej cesarki pakuję się w jedną torbę. Przy pierwszym porodzie zdecydowanie za dużo rzeczy nabrałam, z których finalnie nie skorzystałam. Teraz ograniczę się do minimum + przyszykuję awaryjnie dodatkowe rzeczy dla siebie i Małego do zabrania z domu, bo i tak po porodzie mąż pewnie codziennie będzie do mnie jeździł.
Mam poprane ciuszki, poskładane w komodzie. Mam jeszcze do odświeżenia wózek i fotelik po córce.
Dziewczyny które chcialy sie zaszczepic na rsv, jesteście już po szczepieniu? -
Karola B ja dzis odbieram szczepionke ale dopiero za 2tyg sie szczepie (34tydzien) bo od tej na krztusiec trzeba odczekać 2tyg. A mozna sie szczepic 32-36. Ty sie szczepilas?
Co do torby to podobnie, jak najmniej. Jeszcze sie nie spakowałam. Faktem jest, że nie mam stresu z tym związanego bo najwyzej mi mąż cos dowiezie, blisko mamy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca, 08:03
-
karola_b wrote:Hello! Ale pędzicie z tymi postami 😁
Ja z racji planowanej cesarki pakuję się w jedną torbę. Przy pierwszym porodzie zdecydowanie za dużo rzeczy nabrałam, z których finalnie nie skorzystałam. Teraz ograniczę się do minimum + przyszykuję awaryjnie dodatkowe rzeczy dla siebie i Małego do zabrania z domu, bo i tak po porodzie mąż pewnie codziennie będzie do mnie jeździł.
Mam poprane ciuszki, poskładane w komodzie. Mam jeszcze do odświeżenia wózek i fotelik po córce.
Dziewczyny które chcialy sie zaszczepic na rsv, jesteście już po szczepieniu? -
Nowanna - ja mam średnie cycki i teraz chodzę w sportowym, ostatnio miała takie zwykłe materiałowe bez fiszbin z H&M ja nie cierpię takich typowych do karmienia, ale pewnie przy większym biuście to dobra opcja
teraz kupiłam taki: https://www.lidl.pl/p/esmara-Miekki-biustonosz-z-koronka-80B-Czarny/p100352696002 dla mnie super .
Ogólnie te lidlowe bawełnie są super na mniejsze cycki
Marta36 - z netem to w 3 dni ogarniesz wiec spokojnie, ja 90% rzeczy przez allegro - pakuje do koszyków jak mam zryw zamawiam, na 2-3 dzień jest część odsyłam i mam już wszytko - nawet wanienkę z allegro mam.
Szczyt mojego lenistwa to mop przez allegro, no nie mam kiedy chodzić po sklepach poza spożywka - ta nie trwała bo tez cześć z neta , a nawet nie za bardzo lubie
Ja sie nie szczepie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca, 08:37
Nowanna lubi tę wiadomość
-
Karola- ja jeszcze przed. Musiałam odczekać od krztuśca, a międzyczasie lekarz mi zwiał na urlop, a wolę iść na normalną kwalifikacje do szczepienia do rodzinnego 🙂
Btw- nie wiedziałam, ale można się szczepić równocześnie na krztusiec i rsv. Natomiast jeśli już się szczepimy tylko na krztusiec trzeba odczekać 2 tygodnie, żeby rsv nie osłabiło działania krztuśca
ct2/minimalna niedoczynność tarczycy
12.2022- 18tc 💔/05.2023 11 tc 💔
08.2023 TAC/11.2023 wznowienie starań
05.01.24- ⏸️cień cienia
07.01.24 beta 66 /09.01.24 beta 161
24.01.24 3,5 mm/ 110FHR❤️
01.02.24 1,3 cm /158 FHR❤️
21.02.24 3,61 cm /170 FHR❤️
01.03.24 Sanco- niskie ryzyka/🩷
06.03.24 badania prenatalne- 5,69 cm/FHR 156 ❤️
14.04.24 250 g
25.04.24 300 g: )
15.05.24 połówkowe, wszystko ok 443 g
05.06.24 830 g
5.07.24 III prenatalne 1456 g/ 45 percentyl ❤️ -
Założyłam konto i znalazłam wątek, trzeba coś tam kliknąć żeby dołączyć? Macie aplikacje porbana czy w przegladarce? Narazie wątek jest publiczny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca, 09:31
-
Zenka1 wrote:Dziewczyny mamy już wątek na tym forum babyboom. Mimi zrobiła. Oela już jest i jestem ja. Przenosimy się tam? Nie wiem czy to jest ok wstawić tu link do tego wątku? Co z zamknięciem go i weryfikacją kto tam jest?
Klarara lubi tę wiadomość
-
Zenka1 wrote:Dziewczyny mamy już wątek na tym forum babyboom. Mimi zrobiła. Oela już jest i jestem ja. Przenosimy się tam? Nie wiem czy to jest ok wstawić tu link do tego wątku? Co z zamknięciem go i weryfikacją kto tam jest?
Aaga, Ojejku lubią tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Póki co łatwiej mi ogarnąć ovufriend😅
Tam jakiś taki chaos i milion reklam mi wyskakuje