WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grzeczni sa z okazji dnia matki :)
    u nas drzemki max 30 min były

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    grzeczni sa z okazji dnia matki :)
    u nas drzemki max 30 min były
    U nas też max 30 minut drzemek ale dalej mamy 2 w ciągu dnia, takie sytuacje jak dziś to święto :P Więc chyba na serio są grzeczni :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2016, 11:32

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od swieta można , a wręcz trzeba :D

Angela89 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    od swieta można , a wręcz trzeba :D
    Właśnie słyszę że mąż się obudził, więc pewnie panna też. Znikam :) Miłego dnia Wam kobitki życzę :)

• agatia Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiłam truskawki :) nawet w święta na dzialeczce handel obwozny kwitnie :) zaraz ciasto z truskawkami i rabarbarem :)
    Taki upał, że nie chce mi się nawet iść nad jezioro, więc pichcę a młody szaleje na trampolinie :) taki upał to tylko w lesie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2016, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia i Angela oj, oj wy zle matki niepelnowartosciowe bo cesarka hahaha ja to sie usmieje ludzi co tak mowia ze cc to nie porod xD wyoperowali wam dziecko hej hej ja tez jestem zla magkaposwiecilam sie w mekach rodzilam a i tak mnie pokroili cholerka co my wie, y o wiezi magki z dzieckiem xD

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ide prasowac ciuchy dla mojej ekipy i siebie, bo za godzine do tesciow jedziemy :)

opowiem wam cos ze dzis mialam problem ogolic nogi łooooooo matkooooo ! Katastrofa namachalam sie i nasapalam jak mala lokomotywa xD a co to bedzie za miesiac ho ho ho !

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia , dokładnie ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego ludzka glupota nie ma co sie wcale przejmowac :) bo czh plrod byl sn czy cc dla naszycn dzieci jestesmy najlepszymi matkami pod sloncem bo dalismy im zycie i wynosilsmy pod sercem, plswiecilysmy siebie i nasze cialo. Same narodzinh to jest cud a rozwiazanie to juz najmniej wazna kwestia. :)

ja sie urodzolam sn, a jakos specjalnej wiezi z moja mama nie czuje a raczej zwiazana najbardziej jestem z Tata wiec wcale regjly nie ma :) moja cora tez jesg typowo tatusiowa corunia, a tylko jak u taty przeskrobie to na ratunek do mamusi :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia
    mi tu znowu nasuwa sie stwierdzenie, ze im lepiej tobie się powodzi, tym mniej cie lubią...

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2016, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo, temat porodow. Ja ciagle nie wiem, poki co pewnie sn, ale szczerze mowiac, jak slysze od wszystkich wokol jak sobie chwala cc to troche kusi. Ale dokladnie, dziecko pewnie samo zdecyduje :)

AJrin lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas w szkole rodzenia jak opowiadali o cc, to się przestraszyłam tego znieczulenia, cewnika, pionizacji i tych zastrzyków przeciwzakrzepowych :P

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie chwale cc...
    Swoje pocierpialam
    wady i zalety znam z teorii i praktyki
    Z perspektywy czasu ciesze się, że Emilka tak zdecydowała

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF
    znieczulenie znałam juz po artroskopii kolana. Bałam się i teraz jak cholera
    U mnie cewnik był już po znieczuleniu
    Przeciwzakrzepowych nie dostawałam (ale po artroskopii brałam heparyne w brzuch )
    Pionizacja niemiła
    po cc kaszel to tragedia :)
    Ale kolano gorzej wspominam

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF nie miałam leków przeciwzakrzepowych po cc :)
    Najgorzej wspominam ból w pierwszej dobie, bo leki przeciwbolowe na mnie nie działają i cewnik bo od razu dostałam uczulenia. Ale potem już było super :) w drugiej dobie już właściwie nie pamietalam o cc :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pożegnałam rodzinkę, mama pojechała, siostra poleciała.. smutno mi :( płacząco.. do tego martwię się kasą, zębami itd. :( to zdecydowanie nie jest szczęśliwy dla mnie dzień.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zatem pirelka mocno cię przytulam

pirelka lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka już niedługo nigdy nie będziesz czuła się sama:)

Mam pytanie o kopniaki jak wysoko wasze Bąble kopią? Bo moja to po całym brzuchu na dole też, ale chodzi mi o wysokość - po bokach jakieś 2 palce nad pępkiem. Zastanawiam się czy to norma. Gin mi mówił, żemam bardzo wysoko macice jak na ten czas, ale to chyba nic złego?

• agatia Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla ja czkawkę czuję w pachwinach ;) a dupsztyl się wypycha spor nad pepkiem i po boku.

Pirelko nie smutaj kochana :-*

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2016, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już pisałam dobę po cc byłam w domu. Przeciwbólowe nie brałam bo nie było potrzeby. Cewnik został zdjęty pod prysznicem nic nie czułam, założony po znieczuleniu. 6 Godzin po operacji już chodziłam. Na prawdę gorzej wspominam operacje wyrostka, bo mała jeszcze dokładala swoje od środka. Ale każdy ma inny próg bólu, ja myślę że mnie też sytuacja zmusiła aby działać. Chciałam jak najszybciej zobaczyć małą.

‹‹ 1017 1018 1019 1020 1021 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ