WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:grzeczni sa z okazji dnia matki
u nas drzemki max 30 min byłyWięc chyba na serio są grzeczni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2016, 11:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamcia i Angela oj, oj wy zle matki niepelnowartosciowe bo cesarka hahaha ja to sie usmieje ludzi co tak mowia ze cc to nie porod xD wyoperowali wam dziecko hej hej ja tez jestem zla magkaposwiecilam sie w mekach rodzilam a i tak mnie pokroili cholerka co my wie, y o wiezi magki z dzieckiem xD
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa ide prasowac ciuchy dla mojej ekipy i siebie, bo za godzine do tesciow jedziemy
opowiem wam cos ze dzis mialam problem ogolic nogi łooooooo matkooooo ! Katastrofa namachalam sie i nasapalam jak mala lokomotywa xD a co to bedzie za miesiac ho ho ho ! -
nick nieaktualnyDlatego ludzka glupota nie ma co sie wcale przejmowac
bo czh plrod byl sn czy cc dla naszycn dzieci jestesmy najlepszymi matkami pod sloncem bo dalismy im zycie i wynosilsmy pod sercem, plswiecilysmy siebie i nasze cialo. Same narodzinh to jest cud a rozwiazanie to juz najmniej wazna kwestia.
ja sie urodzolam sn, a jakos specjalnej wiezi z moja mama nie czuje a raczej zwiazana najbardziej jestem z Tata wiec wcale regjly nie mamoja cora tez jesg typowo tatusiowa corunia, a tylko jak u taty przeskrobie to na ratunek do mamusi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LRF
znieczulenie znałam juz po artroskopii kolana. Bałam się i teraz jak cholera
U mnie cewnik był już po znieczuleniu
Przeciwzakrzepowych nie dostawałam (ale po artroskopii brałam heparyne w brzuch )
Pionizacja niemiła
po cc kaszel to tragedia
Ale kolano gorzej wspominam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPirelka już niedługo nigdy nie będziesz czuła się sama:)
Mam pytanie o kopniaki jak wysoko wasze Bąble kopią? Bo moja to po całym brzuchu na dole też, ale chodzi mi o wysokość - po bokach jakieś 2 palce nad pępkiem. Zastanawiam się czy to norma. Gin mi mówił, żemam bardzo wysoko macice jak na ten czas, ale to chyba nic złego? -
nick nieaktualnyJa już pisałam dobę po cc byłam w domu. Przeciwbólowe nie brałam bo nie było potrzeby. Cewnik został zdjęty pod prysznicem nic nie czułam, założony po znieczuleniu. 6 Godzin po operacji już chodziłam. Na prawdę gorzej wspominam operacje wyrostka, bo mała jeszcze dokładala swoje od środka. Ale każdy ma inny próg bólu, ja myślę że mnie też sytuacja zmusiła aby działać. Chciałam jak najszybciej zobaczyć małą.