WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2016, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mycha śliczne!!! Też bym takie chciała, ale szkoda mi sypialni tzn. nie tyle szkoda, co planuję pierwsze ok 6 msc, żeby Karinka spała u Nas a potem do jej pokoiku, a tam już można szaleć;)

Właśnie czy imię Karina jest, aż tak wymyślne? Rodziców cudem oduczyłam przekręcania od Kaliny, a męża dziadek ciągle uparcie mówi Katarzyna.

Macioszka ładny brzuszek masz właśnie, ja się zastanawiam czemu mój taki mały.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 18:59

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2016, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja muszę powiedzieć ze jestem dumna z męża, od rana bluzni na moje pomysły ale kuchnię i pół sypialni już odmalowal. Cały dzień mu zeszło z wałkiem w ręku. Kochany jednak jest :)

W nagrodę zrobiłam pyszna tarte czekoladowa z truskawkami i pół dzisiaj nie będzie :D

Tylko bałagan mam jeszcze do ogarnięcia, bo powyciagalam wszystko z szafek żeby mu było łatwiej je odsuwac. Aż mi się nie chce myśleć o sprzątaniu. Może jak słońce zajdzie będzie chłodniej i energia na mnie splynie :)

Bratek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2016, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mycha super Ci napis wyszedł. I zawsze przyjemniej się patrzy na coś własnoręcznie zrobione :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2016, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdula, nasza corka spala z nami w plkoju do 2,5 roku w lozeczku swoim oczywiscie ale szybciej dziecka nie dala bym zeby spalo samo w pokoju :) corka jak miala 2,5 roku to poszla na swoje, dpstala naroznik i od tej pory 1,5 roku spi sama u siebie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2016, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinka no wlasnie apropo malowania to wpadlam na ten sam pomysl :) corcia za 1,5 godziny jedzie do dziadkow na noc a moj maz jutro bedzie malowac kucjnie w pokojach korytarz tam gdzie ttzeba odswiezyc, bo 7.06 ma operacje kolana to nie wiadomo ile potrwa rekonwalescencja i, rehanilistacja a tu jeszcze chwilia i dzidius na swiat przyjdzie wiec zwlekac nie ma co z odswiezeniem domu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja bratowa urodzila!!! :)
    Malenka ma 3400g i 56cm.
    Jejcia juz tylko 1 ciezarna zostala w rodzinie!:)

Czekam juz az malenstwo przyjedzie do domu! :)

alinka, kamciaelcia, Pysiaczek89, Angela89, agatia, claudiuszek, Sabina, Sabina, violett, _izunia_, mmargol, Bratek, martta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia to gratulacje, fajnie, że wszystko ok i, że masz inne ciężarne w rodzinie. Ja jestem jedyna od kiedy pamięć sięga. U mnie i męża najmłodsze dziecko (w najbliższej rodzinie) ma 13 lat. Będziesz miała kogo się radzić i wspierać.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 maja 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia
    Emilka miała 6 miesięcy jak poszła do siebie do pokoju spać sama :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2016, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam taki kompleks z kuzynostwem. Zawsze z bratem bylismy najstarsi... Nie mielismy takich fajnych relacji miedzy soba i brak rodziny w naszym wieku...
    Dlatego tym bardziej sie cieszymy ze nasze dzieci beda razem sie wychowywaly :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym sie chyba bala dac 6 miesieczna dzidzie sama do spania :) ja wolalam zeby malutka z nami byla obok jakos bezpieczniej sie wtedy czulam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam na cos ochote i mysle czy isc do sklepu czy odpuscic, a jak isc to po co... Jestem strasznie niezdecydowana...

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas miała jakoś 9 miesięcy jak zaczęła spać sama, Kuba na początek będzie spał obok nas a później im dłużej będzie spał w nocy to pójdzie do niej pokoju i będą spać razem :)

• agatia Autorytet

Wysłany: 27 maja 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój wyemigrował na wersalke w wieku 11 mc i śpi sam :) Siostra będzie z bratem w pokoju od początku, najwyżej ja przeniosę się z salonu do synka do wyra :) jest monitor oddechu, więc podchodzę spokojnie :)
    Niestety mamy 2 pokoje i jakoś musimy to ogarnąć :) a dzidziol w salonie odpada.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 19:33

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też 2 pokoje póki co i to nie za duże, ale co zrobić. Jakoś damy radę :)
    W przyszłym roku zamierzamy ruszyć z budową to może za 2 lata każdy będzie miał swój kąt :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2016, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie ze tak;) Kazdy robi jak uwaza, ja tam jestem z tych co czasami troche panikuja;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najgorzej to sie boje lata i tych upałów....;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 3 pokoje, ale póki co śpimy w salonie na narożniku, mam nadzieję, że do porodu dorobię się łóżka o wtedy będzie pięknie. Plan mam na ok 6 msc, ale plany to można sobie mieć;) zobaczymy jak wyjdzie.
    Mam plan nauczyć dziecko samodzielnego zasypiania (bez skrajności oczywiście) rutyny i innych rzeczy, ale mam świadomość, że wszystko brzmi pięknie w teorii.
    Jedyne do czego jestem 100% zdeterminowana to, żeby nie spało z Nami w łóżku. Znajomi mówią, że się nie uda, bo im się nie udało, ale ja i mąż mamy na to silne postanowienie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zapomniałam o najważniejszym dziś. Dziś studniówka! 100 dni do porodu według terminu Om. Bo do CC nie spełna 90 dni :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/09ef8e416321.jpg

kamciaelcia, agatia, Pysiaczek89, żabka04, megg, Strazaczka1990, A_n_k_a_80, violett, _izunia_, mmargol, martta lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 maja 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas z łóżkiem nie było problemu bo ja po prostu nie karmiłam piersią
    Mała super się wysypiala sama
    Ale my mamy 4 tyci pokoje

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 27 maja 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla mój Młody zasypial i zasypia sam. Opowiadam mu bajkę i idzie spać. Nigdy nie używałam, żadnych gadżetów misiów, smoczkow, kołysania, noszenia na rękach. Mlody jak był śpiący szedł spać i tyle :) była kąpiel, mleko i spanko. Teraz też tak ma :)
    Nie pcha się do łóżka rodziców, czasem ja do niego lecę, jak tatusia nie ma :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 19:50

‹‹ 1030 1031 1032 1033 1034 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ