WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc Dziewczyny!
Wczoraj byłam na usg i mój Marcel juz od dłuższego czasu leży podłużnie główkowo postawa I, cokolwiek to znaczy. Czuje go czasami bardzo, bardzo nisko, a czasami powyżej pępka. No i maluszek wazy juz około 771 g, malutki grubasekna następny usg juz moze bedzie ponad kg
kamciaelcia, A_n_k_a_80, _izunia_, mmargol, żabka04, Strazaczka1990, Sabina lubią tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyDzien dobry!
Kamcia podsunelas mi swietny pomysl z kawa! Moze i ja mozg obudze
Musze troche ogarnac chalupke bo jutro jak maz wroci to sie przerazi.
Ja wlasnie sie wczoraj zastanawialam kiedy najlepiej palowac torbe i chyba tez powoli zaczne, a zaczne od... Kupienia torby!!!o zgrozo mamy tylko wielkie walizki podrozne...
Moja kolezanka nie zdazyla sie spakowac k maz pakowal. Pielegniarki myslaly ze spodziewaja sie blizniakow
Moj tez kopie nisko, chociaz ostatnio to w sumie juz wszedzir czuje pukniecia
Gora, boki, dol, najgorsze jest w pachwinach, bo mam wrazenie ze pecherz peknie...
Rowne 3 miesiace mi zostalyStrazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ksosia
mózg skutecznie obudził mój kot!co za pipka! odbija jej na starośc
ja na nia krzycze by nie drapała kartonów, a ta chowa się, robi duże czarne oczka i sama na mnie krzyczy!!mnie oczywiście się nie boi
mój kot juz cos czuje, że jakaś odmiana się zbliżaAJrin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypamiętajcie żeby z mężem torbę spakować, ja z swoim spakuję, bo jak będziemy w szpitalu będzie wiedział co gdzie jest, jeśli ja nie będę na tyle przytomna by coś z niej wyciągnąć
ja mam małą torbę na siłownię/fitness, więc pewnie do niej się spakuję, o ile nie okaże się za mała!
-
bisacz wrote:Kamcia mój jak kopie to nisko podbrzusze i prawą pachwinę, coraz częściej się zastanawiam czy się obróci,09.06 usg zobaczymy.
nie dyskutuje o położeniu po ostatnim usg
Emilka się nie obróciła, a podobnie leżała (krótka pępowina), ten tez sie uparł -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLRF bardzo dobra rada z tym pakowaniem torby z mężem!
Mój cieszy się itd, ale zdecydowanie wydaje mu się, że to tyle czasu, jeszcze tego tak nie przeżywa. Czekam bardzo na tel ze szkoły rodzenia, że ruszają zajęcia i mam nadzieję, że oni go we wszystkim uświadomią -
ksosia
kotek na 3. pietrze to wybawieniemój nie wychodzi na zewnatrz
psa wyprowadzać z 3. pietra ???o nie nie
nasz kot jest z nami niemal od poczatku jak się poznaliśmy, od początku to NASZ kotek
ale mąż ze wsi i w jego rodzinie dziwnie podchodzili do kota w domu...teraz nie komentuja, na pewno zrozumieli, że to członek naszej małej rodzinki
i nasz kot był mega mobilizatorem do poruszania sie przez EmilkeAJrin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też mam kota niewychodzącego na 4p i co ka się osłuchałam jak zaszłam w ciążę, żeby kota oddać. Ale ja krótko ucinam rozmowę i mają opory. Niestety mój mąż miał takie podejście jak Twój Ksosia, u niego w domu zwierzę jak było to miało jakąś funkcje, ale go nauczyłam trochę. Acz nadal jak kicia coś spsoci to się buntuje.
-
nick nieaktualny
-
Ja mam psa adopciaka z fundacji
zresztą ja też bylame wychowywana z psiakami
Zawsze mówię, że dzieci i psy poznają się na człowieku, a jak ktoś nie lubi zwierząt... to za dobrym czlowiekiemt nie jest.
Kociaci lubię, ale w domu bym nie chciała, pies bardziej wchodzi w interakcje z człowiekiem. Mój chłop miał kiedyś koty i mówi, że kot przywiązuje się do miejsca, pies do człowieka.
Magdziulla "kocham" tesksty zebye oddać kota w ciąży... wrrrrrr, co za debilizm...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2016, 09:05