WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Ja też mam kota niewychodzącego na 4p i co ka się osłuchałam jak zaszłam w ciążę, żeby kota oddać. Ale ja krótko ucinam rozmowę i mają opory. Niestety mój mąż miał takie podejście jak Twój Ksosia, u niego w domu zwierzę jak było to miało jakąś funkcje, ale go nauczyłam trochę. Acz nadal jak kicia coś spsoci to się buntuje.
-
LRF mentalność ludzi ze wsi... najlepiej niech się mnożą bez umiaru.
Moja suczka też wysterylizowana, przede wszystkim dla zdrowia, prokreacja jest na drugim planie.
Poza tym, jak kot nie wychodzi na dwór to nie ma jak od niego złapać toxo. Toxo od kotów jest sporadyczne, zdecydowanie częściej z surowego mięsa, niemytych owoców i warzyw.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2016, 09:10
-
nick nieaktualnyagatia, nasze koty wychodzą, ale są regularnie szczepione i odrobaczane, a nawet weterynarz mówiła, że ciężko się toxo zarazić, bo te bakterie są aktywne przez krótki okres i jak to stwierdziła, żeby złapać musiałabym zjeść całego kota na surowo
agatia lubi tę wiadomość
-
Kamcia
Ooo to w sumie podobnie wagowo nasze chłopaki
Bo w ogole na tym usg Marcel juz nie wyprzedza o dwa tygodnie tak jak zawsze, tylko tydzien. Juz sama nie wiem... To tak moze skakać, ze raz o dwa tygodnie a potem tylko tydzien? Tzn najważniejsze ze rośnie i ze wszystko jest u niego proporcjonalne. Pani od usg powiedziała, ze pięknie sie rozwijakamciaelcia lubi tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnydokładnie, a nie jestem za chowaniem dzieci w sterylnych warunkach, a z zwierzakami różnie bywa wg niektórych mamuś. Jak mały zacznie raczkować to zamontujemy na korytarz barierki, bo tam znajdują się kocie miski i kuweta, biorąc pod uwagę że siostra mojego kolegi regularnie próbowała wyjadać kotu...
-
Agatia
Mam nadzieje ze Marcel nas nie zaskoczy i nie bedzie chciał przy "wyjściu" ważyć 4 kg...
Moja najmłodsza siostra tyle ważyła, a moja biedna chudziutka mama rodziła naturalnie. Julia sie zaklinowała przy porodzie i położna "rzuciła" sie mamie na zebra, zeby mała wypchnąć i biedna mama miała złamane zebra a dodatkowo wyszły jej hemoroidy wielkości śliwekprzepraszam, za dokładność. Miałam wtedy 18 lat i jak przyszłam do mamy w odwiedziny, to biedaczka wygladała jak siedem nieszczęść
Mam nadzieje, ze nasze porody beda lepsze, lżejsze itp.Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Ja sie witam w 25 tyg
, Amelka juz wstala i boksuje na dole
, maz chrapie, trzeba wstac na sniadanko
, super pogoda sie zapowiada
po sniadanku pojedziemy do Zabrza, bo obiecalam Ameli, ze jak bedzie ladnie kopac to dostanie fotelik chicco polly magik 3w1:). Wczoraj maz kupil Amelce pierwsza zabawke grzechotke w ikea
uroczy
Love Ameka i Seba ♡♡♡
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
wstawiłam "białe" pranie, żeby z pogody skorzystać
pralka ma ciężej i znów dziwnie brzmi (!?)
uwielbiam tetry prasować
mam ich tyle, ze narazie w ogóle nie zamierzać szykować (czyli prac) tych nowych
bo potem jeszcze tetry kolorowe dojdą
uzbierało się tego -
nick nieaktualnyHej dziewczyny,
Ja dzisiaj źle spałambudziłam się non stop, cierpły mi ręce i miałam koszmary. Plecy bolały już nad ranem więc za długo nie leżałam.
Robimy śniadanko i jedziemy na małe zakupy. Może zajrzymy do dziecięcego zerknąć na komody itd.
Pogoda nie rozpieszcza bo pochmurno i pada deszcz.