X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona twój brzunio w porównaniu do mojego duuuuuuuuuuuży i śliczny :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej Ilona jaki duzy brzusio!:)
    Ja mam chyba przymaly w porownaniu do niektorych z was :P ale tez rozroslam sie w biodrach wiec moze sie to chowa :)

A ja wychowywalam sie z psem, a gdy przeprowadzismy sie na wies to tez zwierzakow nie bylo malo, 2 psy i przygarnieta kotka ktora miala byc kotem dopoki nie zaciazyla i tak mielismy 6 kotow, niestety pouciekaly, poumieraly ale zawsze jakis sie przypaleta a rodzice sie nim zajmuja takze znam te obowiazki :) jednak to prawda pies ba 4 pietrze to bylby dramat :)

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violett
    Tez tak mysle ze z moja szyjka nie jest tak złe i sie nie przejmuje. Cały czas lezec nie bede, na spacer sie przejdę, tylko wiadomo nie jakoś daleko i po schodach nie chodze.
    No i Kamcia tez pisała ze mniej wiecej jej maluszek w tym okresie tez tyle miał :) także sie bardzo ciesze, ze nasze bobaski ładnie rosną i oby im tak zostało :) :)

kamciaelcia, violett lubią tę wiadomość

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam, ze nie mogę sie doczekać momentu kiedy nie bedziemy juz chwalić sie brzuszki, tylko naszymi Bobaskami :D juz sobie to wyobrażam :) i ciekawe, która pierwsza sie pochwali :D mysle, ze od połowy sierpnia możemy sie spodziewać pierwszych zdjeć maleństw ❤️❤️❤️

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawe która pierwsza i ostatnia :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    ciekawe która pierwsza i ostatnia :D
    Ja tu na bbf jedna listę otwierałam oddam chętnie komuś ta możliwości :)

• agatia Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myślę, że bliźniakowe mamy będą pierwsze :)
    Ksosia mój tata mieszka na 3p i ma 2 psy, dzięki nim musi się trochę poruszać :) ja całe życie mieszkałam na 3p i w niczym schody mi nie przeszkadzały, żeby wyjść z psem :)
    Teraz mam niżej, ale uwielbiam latać na spacerki :)
    Jak ktoś jest leniuszkkiem to i parter nie pomoże w regularnym ruchu, czy.spacerach, pomijając psa ;)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:

Od początku zakładamy ze bez wcześniaków! ! ;)
    Doslyszaly wszystkie mamy i dzieciaczki? ;)

Angela89, Pysiaczek89, żabka04, AJrin, violett, _izunia_ lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie się dowiedziałam, że przyjedzie do nas szwagier z dwiema siostrzenicami - obiad dla 6-7 osób normalnie sobota przestała mi się podobać bo nie cierpię gotować.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bez zwierząt żyć nie mogę. Mamy w domu berneczyka która pochłania duże ilości jedzenia i kota który dostaje specjalna karmę od weta to mimo wszystko bym ich nie oddala nie zamieniła, są to koszta ale biorąc zwierzę trzeba się z tym liczyć. To przecież członek rodziny.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Od początku zakładamy ze bez wcześniaków! ! ;)
    Doslyszaly wszystkie mamy i dzieciaczki? ;)
    Ja wzięłam sobie to głęboko do serca :)

kamciaelcia, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o matko, jakie truskawki u nas drogie! ale wzięłam trochę na ciasto, bo się chce...
    wróciłam z zakupów, byliśmy w dziecięcym oglądać materace i musimy się zastanowić co kupić ;)

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez tak mysle, ze pierwsze rozpakuja sie bliźniaki :D

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien Dobry dziewczuyny :) ja bylam na malych szybkich zakupach o dziwo jak na soboe w marketach niw ma miliona ludzi nawet na miesnym kolejki nie bylo :) takze udalo mi sie szybko wejsc wziac xo chce i jechac do domu . Ja dzisiaj na obiad robie rybe bo chec mnie naszla na rybe ziemniaki i kiszona kapuste, a na niecziele jak zawsze zakupilam miesko na rosolek no a na drugie poledwiczki schabowe w sosie smiatankowo-koperkowym z ziemniakami i salata w smietanie na slodko kwasno ;) takie mam plany obiadowe

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz wstawilam pranie bo sie troche nazbieralo do prania rzeczy a pogoda jesg w miare to powinmo wyschnac, no i zabieram sie za sprzatanie w domu, bo w tygodniu jakos weny na to nie mialam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojj zazdroszczę, u mnie w sklepach tyle ludzi, że czuję się konkretnie zmęczona. Na prawdę nie wiem czemu ja nadal jadę na zakupy bez listy - nie kupiłam pieczarek na pizzę i prawie zapomniałam o drożdżach :/ w Biedronce były książki z bajkami dla dzieci i mój mąż postanowił jedną kupić, ja stwierdziłam, że zawsze warto poczekać aż mały podrośnie, ale się uparł :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Ja myślę, że bliźniakowe mamy będą pierwsze :)
    Ksosia mój tata mieszka na 3p i ma 2 psy, dzięki nim musi się trochę poruszać :) ja całe życie mieszkałam na 3p i w niczym schody mi nie przeszkadzały, żeby wyjść z psem :)
    Teraz mam niżej, ale uwielbiam latać na spacerki :)
    Jak ktoś jest leniuszkkiem to i parter nie pomoże w regularnym ruchu, czy.spacerach, pomijając psa ;)
    Bardziej chodzi mi o to co bedzie a nie bylo :)
    Czyli siedze calymi dniami w domu sama, mam malenkie dziecko, ktore czasem moze chorowac i jak tu jeszcze z psem wychodzic? Maz czasem pracuje 8-15 czasem kilka dni go nie ma, a czasami moglby dojechac na spacer :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    któraś ma sprawdzony przepis na proste, ucierane ciasto z truskawkami? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ok! Ja moge w 38-39 tygodniu. To bedzie mniej wiecej polowa sierpnia. Moge otworzyc wtedy :P

Pysiaczek89 lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha Ksosia
    I wtedy będziesz miała jak na bieżąco nas wpisywać na pierwszej str :D

Pysiaczek89 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 1037 1038 1039 1040 1041 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ