WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona twój brzunio w porównaniu do mojego duuuuuuuuuuuży i śliczny :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej Ilona jaki duzy brzusio!:)
    Ja mam chyba przymaly w porownaniu do niektorych z was :P ale tez rozroslam sie w biodrach wiec moze sie to chowa :)

A ja wychowywalam sie z psem, a gdy przeprowadzismy sie na wies to tez zwierzakow nie bylo malo, 2 psy i przygarnieta kotka ktora miala byc kotem dopoki nie zaciazyla i tak mielismy 6 kotow, niestety pouciekaly, poumieraly ale zawsze jakis sie przypaleta a rodzice sie nim zajmuja takze znam te obowiazki :) jednak to prawda pies ba 4 pietrze to bylby dramat :)

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violett
    Tez tak mysle ze z moja szyjka nie jest tak złe i sie nie przejmuje. Cały czas lezec nie bede, na spacer sie przejdę, tylko wiadomo nie jakoś daleko i po schodach nie chodze.
    No i Kamcia tez pisała ze mniej wiecej jej maluszek w tym okresie tez tyle miał :) także sie bardzo ciesze, ze nasze bobaski ładnie rosną i oby im tak zostało :) :)

kamciaelcia, violett lubią tę wiadomość

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam, ze nie mogę sie doczekać momentu kiedy nie bedziemy juz chwalić sie brzuszki, tylko naszymi Bobaskami :D juz sobie to wyobrażam :) i ciekawe, która pierwsza sie pochwali :D mysle, ze od połowy sierpnia możemy sie spodziewać pierwszych zdjeć maleństw ❤️❤️❤️

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawe która pierwsza i ostatnia :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    ciekawe która pierwsza i ostatnia :D
    Ja tu na bbf jedna listę otwierałam oddam chętnie komuś ta możliwości :)

• agatia Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myślę, że bliźniakowe mamy będą pierwsze :)
    Ksosia mój tata mieszka na 3p i ma 2 psy, dzięki nim musi się trochę poruszać :) ja całe życie mieszkałam na 3p i w niczym schody mi nie przeszkadzały, żeby wyjść z psem :)
    Teraz mam niżej, ale uwielbiam latać na spacerki :)
    Jak ktoś jest leniuszkkiem to i parter nie pomoże w regularnym ruchu, czy.spacerach, pomijając psa ;)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:

Od początku zakładamy ze bez wcześniaków! ! ;)
    Doslyszaly wszystkie mamy i dzieciaczki? ;)

Angela89, Pysiaczek89, żabka04, AJrin, violett, _izunia_ lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie się dowiedziałam, że przyjedzie do nas szwagier z dwiema siostrzenicami - obiad dla 6-7 osób normalnie sobota przestała mi się podobać bo nie cierpię gotować.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bez zwierząt żyć nie mogę. Mamy w domu berneczyka która pochłania duże ilości jedzenia i kota który dostaje specjalna karmę od weta to mimo wszystko bym ich nie oddala nie zamieniła, są to koszta ale biorąc zwierzę trzeba się z tym liczyć. To przecież członek rodziny.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Od początku zakładamy ze bez wcześniaków! ! ;)
    Doslyszaly wszystkie mamy i dzieciaczki? ;)
    Ja wzięłam sobie to głęboko do serca :)

kamciaelcia, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o matko, jakie truskawki u nas drogie! ale wzięłam trochę na ciasto, bo się chce...
    wróciłam z zakupów, byliśmy w dziecięcym oglądać materace i musimy się zastanowić co kupić ;)

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez tak mysle, ze pierwsze rozpakuja sie bliźniaki :D

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien Dobry dziewczuyny :) ja bylam na malych szybkich zakupach o dziwo jak na soboe w marketach niw ma miliona ludzi nawet na miesnym kolejki nie bylo :) takze udalo mi sie szybko wejsc wziac xo chce i jechac do domu . Ja dzisiaj na obiad robie rybe bo chec mnie naszla na rybe ziemniaki i kiszona kapuste, a na niecziele jak zawsze zakupilam miesko na rosolek no a na drugie poledwiczki schabowe w sosie smiatankowo-koperkowym z ziemniakami i salata w smietanie na slodko kwasno ;) takie mam plany obiadowe

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz wstawilam pranie bo sie troche nazbieralo do prania rzeczy a pogoda jesg w miare to powinmo wyschnac, no i zabieram sie za sprzatanie w domu, bo w tygodniu jakos weny na to nie mialam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojj zazdroszczę, u mnie w sklepach tyle ludzi, że czuję się konkretnie zmęczona. Na prawdę nie wiem czemu ja nadal jadę na zakupy bez listy - nie kupiłam pieczarek na pizzę i prawie zapomniałam o drożdżach :/ w Biedronce były książki z bajkami dla dzieci i mój mąż postanowił jedną kupić, ja stwierdziłam, że zawsze warto poczekać aż mały podrośnie, ale się uparł :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Ja myślę, że bliźniakowe mamy będą pierwsze :)
    Ksosia mój tata mieszka na 3p i ma 2 psy, dzięki nim musi się trochę poruszać :) ja całe życie mieszkałam na 3p i w niczym schody mi nie przeszkadzały, żeby wyjść z psem :)
    Teraz mam niżej, ale uwielbiam latać na spacerki :)
    Jak ktoś jest leniuszkkiem to i parter nie pomoże w regularnym ruchu, czy.spacerach, pomijając psa ;)
    Bardziej chodzi mi o to co bedzie a nie bylo :)
    Czyli siedze calymi dniami w domu sama, mam malenkie dziecko, ktore czasem moze chorowac i jak tu jeszcze z psem wychodzic? Maz czasem pracuje 8-15 czasem kilka dni go nie ma, a czasami moglby dojechac na spacer :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    któraś ma sprawdzony przepis na proste, ucierane ciasto z truskawkami? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ok! Ja moge w 38-39 tygodniu. To bedzie mniej wiecej polowa sierpnia. Moge otworzyc wtedy :P

Pysiaczek89 lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha Ksosia
    I wtedy będziesz miała jak na bieżąco nas wpisywać na pierwszej str :D

Pysiaczek89 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 1037 1038 1039 1040 1041 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ