WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOjej Ilona jaki duzy brzusio!
Ja mam chyba przymaly w porownaniu do niektorych z wasale tez rozroslam sie w biodrach wiec moze sie to chowa
A ja wychowywalam sie z psem, a gdy przeprowadzismy sie na wies to tez zwierzakow nie bylo malo, 2 psy i przygarnieta kotka ktora miala byc kotem dopoki nie zaciazyla i tak mielismy 6 kotow, niestety pouciekaly, poumieraly ale zawsze jakis sie przypaleta a rodzice sie nim zajmuja takze znam te obowiazkijednak to prawda pies ba 4 pietrze to bylby dramat
-
Violett
Tez tak mysle ze z moja szyjka nie jest tak złe i sie nie przejmuje. Cały czas lezec nie bede, na spacer sie przejdę, tylko wiadomo nie jakoś daleko i po schodach nie chodze.
No i Kamcia tez pisała ze mniej wiecej jej maluszek w tym okresie tez tyle miałtakże sie bardzo ciesze, ze nasze bobaski ładnie rosną i oby im tak zostało
kamciaelcia, violett lubią tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Powiem Wam, ze nie mogę sie doczekać momentu kiedy nie bedziemy juz chwalić sie brzuszki, tylko naszymi Bobaskami
juz sobie to wyobrażam
i ciekawe, która pierwsza sie pochwali
mysle, ze od połowy sierpnia możemy sie spodziewać pierwszych zdjeć maleństw ❤️❤️❤️
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
Ja myślę, że bliźniakowe mamy będą pierwsze
Ksosia mój tata mieszka na 3p i ma 2 psy, dzięki nim musi się trochę poruszaćja całe życie mieszkałam na 3p i w niczym schody mi nie przeszkadzały, żeby wyjść z psem
Teraz mam niżej, ale uwielbiam latać na spacerki
Jak ktoś jest leniuszkkiem to i parter nie pomoże w regularnym ruchu, czy.spacerach, pomijając psa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa bez zwierząt żyć nie mogę. Mamy w domu berneczyka która pochłania duże ilości jedzenia i kota który dostaje specjalna karmę od weta to mimo wszystko bym ich nie oddala nie zamieniła, są to koszta ale biorąc zwierzę trzeba się z tym liczyć. To przecież członek rodziny.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien Dobry dziewczuyny
ja bylam na malych szybkich zakupach o dziwo jak na soboe w marketach niw ma miliona ludzi nawet na miesnym kolejki nie bylo
takze udalo mi sie szybko wejsc wziac xo chce i jechac do domu . Ja dzisiaj na obiad robie rybe bo chec mnie naszla na rybe ziemniaki i kiszona kapuste, a na niecziele jak zawsze zakupilam miesko na rosolek no a na drugie poledwiczki schabowe w sosie smiatankowo-koperkowym z ziemniakami i salata w smietanie na slodko kwasno
takie mam plany obiadowe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyojj zazdroszczę, u mnie w sklepach tyle ludzi, że czuję się konkretnie zmęczona. Na prawdę nie wiem czemu ja nadal jadę na zakupy bez listy - nie kupiłam pieczarek na pizzę i prawie zapomniałam o drożdżach
w Biedronce były książki z bajkami dla dzieci i mój mąż postanowił jedną kupić, ja stwierdziłam, że zawsze warto poczekać aż mały podrośnie, ale się uparł
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Ja myślę, że bliźniakowe mamy będą pierwsze
Ksosia mój tata mieszka na 3p i ma 2 psy, dzięki nim musi się trochę poruszaćja całe życie mieszkałam na 3p i w niczym schody mi nie przeszkadzały, żeby wyjść z psem
Teraz mam niżej, ale uwielbiam latać na spacerki
Jak ktoś jest leniuszkkiem to i parter nie pomoże w regularnym ruchu, czy.spacerach, pomijając psa
Czyli siedze calymi dniami w domu sama, mam malenkie dziecko, ktore czasem moze chorowac i jak tu jeszcze z psem wychodzic? Maz czasem pracuje 8-15 czasem kilka dni go nie ma, a czasami moglby dojechac na spacer -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny