WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamcia wczoraj mialas racje ze to podliwzywanie sie meza to byla cisza przed burza, tak mnie wneerwil wczoraj, ze teraz mamy ciche dni, od rana milcze jak plsag i nie mam zamiaru sie do tego egoisty odzywac, niech sobie przemysi swoje zachowanie, bo faceci nigdy nic nie robia a to mh sie czepiamy, ehh skoda gadac caly dzien mam przez to zrabany ;/
-
nick nieaktualnyW dodagku moj mozg chyba tez potrzebuje odpoczynku i urlopi, snily mi sie dzis wakacje, urlop slonce, plaza, muzyka wakacyjna i drinki z palemka....chyba sie bede musiala wybrac gdzies na 2,3 dni na jakks reset bo juz codziennosc chyba za mocno mnie przytloczyla.....siedzenie w dlmu na l4, brakkonfaktu z ludzmi tylko w kolo dom, dom, dom w dodatku mieszkam na drugim komcu polski od mojej rodziny wiec oprocz meza rodziny nie mam tu nikogo..... moja najlepsza przyjaciolka wyciela mi numer 2 lata temu i ze tak powiem sie rozstalysmy....i tak jakos checi do zycia nie mam chwilami
-
Hej, udało mi sie nadgonić my weekend nad jeziorem i troche po rodzinie.
Co do zwierzaków to ja sobie nie wyobrażam, życia bez. No jak tu za takim siersciuchem nie tęsknić.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fff70af61f05.jpgPysiaczek89, kamciaelcia, Bratek, bbeczka91, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAjrin ten twój siersciuch jest boski
Mój mąż też jakieś dziwne podchody do mnie robi.
Rano się pytał czy po wózek jedziemy?
Czy wybrałam i się zdecydowalam wrescie?
Rano byliśmy na giełdzie musiałam bieliznę córce nakupowac bo wszystko małe:-(
I tak maca mnie co chwile nawet usłyszałam że jestem atrakcyjna wow!!!!!
I nawet odkurzyl mieszkanie coś tam klnal pod nosem ale z uśmiechem wrócił do pokoju
I dalej męczy o wózek!
A ja nie wiem jaki kolor czy granatowo-bialy-czerwony (carera) czy turkusowo-czarny (Sevilla).
Nawet sobie zdjęcia druknelam tych wózków i nie wiem:-(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2016, 13:11
-
nick nieaktualnyZ tymi bliźniakami to może być różnie, nie koniecznie będziemy pierwsze
jedna bliźniacza Mama chodziła bez powikłań do samego końca i czekała na naturalny rozwój wydarzen
inna zaś urodziła w 30 tc, więc reguły nie ma
I ciąże pojedyncze nagle mogą urodzić przedwcześnie
My też zaglądnęliśmy do sklepu dziecięcego i fajna komoda była, może kupimy osobiście, a nie online ale musimy jechać do większego sklepu bo tu tylko jeden model i zapytać o rabacik
Materacy kilka sztuk, a ceny zwaliły mnie z nóg bo 400-600 zł
Truskawki kupione, dzisiaj w większej ilości, u Nas po 7,80 zł.
żabka pokaż zdjęcia kolorów wózkówWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2016, 13:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Dzięki za opinie:-)
Moja córka się uparła na turkusowy
Ja lubię ten kolor nawet w bluzkę polara takiego koloru biegam:-)
Ale turkus pasuje dla chłopaka??????To ja się z niebieskim dla dziewczynek wahałam
Mój bratanek miał czerwono szary
Widziałam dzisiaj ładną kombinację z takiego stylu jak chcesz z soczystą zielenią, piękna. -
nick nieaktualnypirelka wrote:Z tymi bliźniakami to może być różnie, nie koniecznie będziemy pierwsze
jedna bliźniacza Mama chodziła bez powikłań do samego końca i czekała na naturalny rozwój wydarzen
inna zaś urodziła w 30 tc, więc reguły nie ma
I ciąże pojedyncze nagle mogą urodzić przedwcześnie
My też zaglądnęliśmy do sklepu dziecięcego i fajna komoda była, może kupimy osobiście, a nie online ale musimy jechać do większego sklepu bo tu tylko jeden model i zapytać o rabacik
Materacy kilka sztuk, a ceny zwaliły mnie z nóg bo 400-600 zł
Truskawki kupione, dzisiaj w większej ilości, u Nas po 7,80 zł.
żabka pokaż zdjęcia kolorów wózkówPysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Dzięki za opinie:-)
Moja córka się uparła na turkusowy
Ja lubię ten kolor nawet w bluzkę polara takiego koloru biegam:-)
Ale turkus pasuje dla chłopaka??????pirelka lubi tę wiadomość
-
Witam się
pogoda cos popsuła się
posprzątane ugotowane czas na relaks
Z innej beczki - oglądam właśnie na Polsat cafe fotorodzinka- kurde rodzina 16 dzieci i do całego świata pretensje ze im tak ciężko ze bieda...a kto im się kazał dupczyc jak króliki? Cholera najtańsze gumki z 2zl kosztują, no matko wkurza mnie takie coś a może ja jestem inna... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny