X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja becika nie kupuję, bo nie jestem do nich przekonana, zawsze mogę w pieluszkę dziecko otulić ;) a w łóżeczku tylko śpiworek prawdopodobnie będziemy mieli, może z czasem się jakiś misio pojawi lub karuzelka ;)

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5af4bee3d335.jpg

Zakochalam sie w pani szumis ona jest wzrostu noworotka :)

kamciaelcia, Lusia8998, _izunia_ lubią tę wiadomość

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie się bardzo podoba MR B od lullalove, ale najtańszy też nie jest :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie z becikiem jak u sarci, łatwo i bezpiecznie nosilo sie noworodka, mam jeden, musze drugi dokupić
    ochraniacze tez uzywalam, jednak dziecko się nie uderzało
    baldacim mam tylko do kołyski ze wzgledu na kota

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli myslimy podobnie ;)
    Stwierdzilam, ze za to poszaleje wlasnie z jakims kompletem poscieli do lozeczka, chce kupic lepszy matrac, no i powymyslam jakies fajne dekoracje do pokoiku i tez bedzie przytulnie i ladnie, a zdecydowanie bez strachu, ze szkodzi to maluchowi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    mnie się bardzo podoba MR B od lullalove, ale najtańszy też nie jest :)

Mi też się podoba, dlatego zakupiłam :) czeka w szafce na nowa lokatorke :)

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas bez rożka ani rusz ;) mąż inaczej nie chciał wziąć młodego na ręce. Pierwsze tygodnie tez w tym spał. Ochraniaczy tez na razie nie kupuje. Ale z huśtawką poszaleje i kupię mamaroo. I chyba będę musiała jednak kupić wanienkę na kolkach żebym z łazienki do pokoju w wiadrze wody nie nosić :/ cholender a swoją starą wydałam :/

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://sklep.lullalove.com/kategoria/przytulanki-i-termofory/superzabawka-mr-b

o ta zabawke chodzi ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie o tą ;) jest też jego malutka wersja, ale to pluszowy szeleścik z możliwością przyczepienia np do łóżeczka lub wózka ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja sie przy was wyedukujs, nawet nie wiedzialam ze cos takiego jest :) to moje drugie dziecko a czasami mam wrazenie, ze jestem totalnie zielona haha xD

zamowilam corce sandaly, ma juz duza stope nr 28, 240 zl nie moje :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia moja ma 32!!!!!!
    Ma 4,5 roku:-)

sarcia123 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja ma 4 w sierpniu i ma 28 :) to faktycznie duza ma stope ;) moja nosi buty korekcyjno ortopedyczne z Aurelki dlatego sa drogie, ale warto w nie zainwestowac, bo moja corka kolana m7ala krzywe i o noge sie s W oja potykala i buty jej wade wyprowadzily takze caly czas jej kupuje z tej firmybuty :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja ma nosić wkładki ortopedyczne bo ma plaskostopie.
    Nosi już trzeci rok i poprawa mizerna :-(
    A duża stopa bo poszła w ślady po tacie i w rodzinie od strony męża szwagierki córką jest w 2 klasie podstawówki a rozmiar ma 37:-)
    Mąż ma wzrostu niecałe 2m noga 48 :-)
    Ja 168cm i noga 42.
    Także w genach to ma

A co do kosztów za buty warto dać takie pieniądze ja nie mówię że nie:-)
    Cieszę się że nie mam takich wydatków bo ja córce muszę 3 pary butów kupić na mc a wymieniamy co 2 mce bo małe:-(
    Z torbami bym poszła :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uhh... zrobilam zxakupy u makaszki i na garneczkach...
    jestem nieco biedniejsza, ale jaka szczesliwa :)

Brzuchol mnie cos boli... młody czka, a przejedzenie zupka daje sie we znaki :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta pogoda mnie zabije.. senna jestem, nie do życia. Więc kładę się spać, rano jadę na drinka z glukozy.. obym cytryny nie zapomniała :P Dobrej nocy dziewuszki

• agatia Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Ale ja sie przy was wyedukujs, nawet nie wiedzialam ze cos takiego jest :) to moje drugie dziecko a czasami mam wrazenie, ze jestem totalnie zielona haha xD

zamowilam corce sandaly, ma juz duza stope nr 28, 240 zl nie moje :(
    Sarcia mój ma 26 mc i nogę 24-25 fakt, że chłopiec to większa stopa :)
    Kupuję tylko buty profilowane.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 21:19

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mojej malej tez z 6-7 par w roku kupue, bo kozaki, adidasy ,co 3 miesoace kapcie do przedszkola, kapcie po domu, sandaly na lato to tez sie tego nazbiera, ale co zrobic jej zdrowie jest najwazniejsze, ja sobie ubran nie musze kupowac bo moja mama non stop mi wysyla wszysykie nowe wzory jakie zaprojektuje i szwaczki w firmie uszyja, to juz sie wkurzam bo nie mam gdzie tych ciuchow wkladac, takze co bym na swoje ubrania wydala to wydam na corki buty, bo ciuchy tez moja mama non stop jej przysyla, dzis znow 7 bluzekjej przyslala, getry, majtki, misie takze pod tym wzgledem mam dobrze :) a najlepsze jest to ze moja mama jest pielegniarka po studiach z wyksztalcenoa, a ma fieme i jest producentem odziezy paradosk w Polsce xD

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia te nasze dzieciaki to jakies kolosy sa xD moja corka nosi ubrania na 122/134 , a gatki to nam7-8 lat musi miec kupowane, kurtki tak samo, bo znowu jest wysoka, a wazy 21 kg

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak samo dla drugiego dziecka to od poczatku bede kupowac buty z Aurelki, 3 lata biore buty z twj firmy jakosc i wszystko bez zarzutu nigdy sie nic z butami nie dzieje mam zaufanie i na ta firme postawie tez przy drugim dziecku :)

• agatia Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia kiedyś pisałaś o firmie Aurelka, ale ja u siebie w mieście ich nie znalazłam. Ja kupuję głównie w Bartku.
    Mój synek jest niski bo nosi ubranka na 92 cm, ale noga rośnie ekspresowo :)

‹‹ 1081 1082 1083 1084 1085 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ