WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzyli myslimy podobnie
Stwierdzilam, ze za to poszaleje wlasnie z jakims kompletem poscieli do lozeczka, chce kupic lepszy matrac, no i powymyslam jakies fajne dekoracje do pokoiku i tez bedzie przytulnie i ladnie, a zdecydowanie bez strachu, ze szkodzi to maluchowi. -
nick nieaktualny
-
U nas bez rożka ani rusz
mąż inaczej nie chciał wziąć młodego na ręce. Pierwsze tygodnie tez w tym spał. Ochraniaczy tez na razie nie kupuje. Ale z huśtawką poszaleje i kupię mamaroo. I chyba będę musiała jednak kupić wanienkę na kolkach żebym z łazienki do pokoju w wiadrze wody nie nosić
cholender a swoją starą wydałam
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoja ma 4 w sierpniu i ma 28
to faktycznie duza ma stope
moja nosi buty korekcyjno ortopedyczne z Aurelki dlatego sa drogie, ale warto w nie zainwestowac, bo moja corka kolana m7ala krzywe i o noge sie s W oja potykala i buty jej wade wyprowadzily takze caly czas jej kupuje z tej firmybuty
-
nick nieaktualnyMoja ma nosić wkładki ortopedyczne bo ma plaskostopie.
Nosi już trzeci rok i poprawa mizerna
A duża stopa bo poszła w ślady po tacie i w rodzinie od strony męża szwagierki córką jest w 2 klasie podstawówki a rozmiar ma 37:-)
Mąż ma wzrostu niecałe 2m noga 48
Ja 168cm i noga 42.
Także w genach to ma
A co do kosztów za buty warto dać takie pieniądze ja nie mówię że nie:-)
Cieszę się że nie mam takich wydatków bo ja córce muszę 3 pary butów kupić na mc a wymieniamy co 2 mce bo małe:-(
Z torbami bym poszła -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:Ale ja sie przy was wyedukujs, nawet nie wiedzialam ze cos takiego jest
to moje drugie dziecko a czasami mam wrazenie, ze jestem totalnie zielona haha xD
zamowilam corce sandaly, ma juz duza stope nr 28, 240 zl nie moje
Kupuję tylko buty profilowane.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 21:19
-
nick nieaktualnyJa mojej malej tez z 6-7 par w roku kupue, bo kozaki, adidasy ,co 3 miesoace kapcie do przedszkola, kapcie po domu, sandaly na lato to tez sie tego nazbiera, ale co zrobic jej zdrowie jest najwazniejsze, ja sobie ubran nie musze kupowac bo moja mama non stop mi wysyla wszysykie nowe wzory jakie zaprojektuje i szwaczki w firmie uszyja, to juz sie wkurzam bo nie mam gdzie tych ciuchow wkladac, takze co bym na swoje ubrania wydala to wydam na corki buty, bo ciuchy tez moja mama non stop jej przysyla, dzis znow 7 bluzekjej przyslala, getry, majtki, misie takze pod tym wzgledem mam dobrze
a najlepsze jest to ze moja mama jest pielegniarka po studiach z wyksztalcenoa, a ma fieme i jest producentem odziezy paradosk w Polsce xD
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny