X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja wlasnie tez nie chce sobie zagracac domu niepotrzebnymi rzeczami ktore maja byc kupione bo mi sie podoba czy na moj kaprys a nie beda wykorzystane :) Bo nie ma co ukrywac zeby pozniej sie pozbyc tych rzeczy trzeba je opchnac za grosze, bo jak nie to kazdy woli dolozyc i nowy kupic...wiec ja z wszelkich lezakow, baldachimow i innych zbednych rzeczy rezygnuje ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gondole tez maja funkcje ze mozna na pol lezaco dziecko dac , przynajmniej moja gondola tak ma ze sie podnosi normalnie i do karmienia w pozycji polezacej dziecko moze siedziec sobie;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znowu bym coś zjadła, a zawartość lodówki mnie satysfakcjonuje :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pzred chwila robilam frytki i nuggetsy z piekarnika z sosem tysiaca wysp ;) obiadokolacja na latwizne ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    za mną od kilku dni gołąbki chodzą :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj rozmrazalam golabki :D a dzis chyba litr zupy szparagowej zjadlam :)
    Pycha :)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF ja w ciazy wiecej nie jem golabkow, bo zjadlam ostatnio i od 5 rano mialam taka rewolucje w brzuchy ze nie moglam spac tylko zasiadlam na tronie w dodatku dostalam biegunke ;/ a golabki byly swiezutkie z mlodej kapusty ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sie zastanawialam co ze szparagow mozna dobrego zrobic, bo nigdy szparagow nie jadlam nawet :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wstałam z drzemki i zjadłam sorbet grycana malinowy :D mniam mniam :)

rzeczy od makaszki wyglądają fajnie, nie licząc braku w zamówieniu. Ogólnie jestem zadowolona.

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze od rana mam jakieś duszności jakby mi serce nierówno bilo i podwyższony puls....jakbym się cała trzęsła od środka nie wiem co jest :/

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia
    To może na początku klasycznie - gotowane ewentualnie z bułka tartą
    szparagi mają specyficzny smak wiec najpierw trzeba go poznać

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ogórki kiszone bym zjadła, ale nie ma w domu :(

• Lusia8998 Ekspertka

Wysłany: 31 maja 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Mamusie będziecie kupować huśtawki bujaczki dla dzieci? Kurcze znalazłam na olx praktycznie nowa bright stars za 199 a nowa 350 kosztuje, 2 razy dziecko w niej lezalo. Jutro wyplata i nie wiem czy się skusić...

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bec303f7204f.png

Ja dostalam w prezencie ale dzisiaj czytalam artykul ze to jedna z top pozycji na liscie wyprawkowej i byl dokladnie ten sam model co pokazujesz na zdjeciu :) Powod top na liscie - ze mama ma lzej bo bobasa nosic nie musi jak bobas placze ze to bardzo uspokaja. Ten model ma nie dosc ze bujanie to i wibracje w podstawie :)

mychakruszyna lubi tę wiadomość

dev269pps__.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzisiaj na obiad mialam ten makaron z pesto i tak mnie zgaga trzyma :(

jutro zamówię w pracy pierogi z truskawkami w śmietanie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jutro licze na to ze moj maz po drodze kupi mi truskawki jak bedzie wracal z pracy, bo przez to ze corcia jest chora jestem uziemiona an wyjscia :(

• Lusia8998 Ekspertka

Wysłany: 31 maja 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 - dziwny zebys wiedziala bo pierwsze slowa o malo wod to na pewno wody do szpitala trzeba a za chwile pojezdzil mowi tu z rawej strony jeszcze troche wiecej jest to do piatku poczekamy. aa no i kazal duuuzo pić zeby mala sikala.

Bisacz - zadnego lezenia wrecz przeciwnie powiedzial zeby normalnie chodzic i funkcjonowac bo wody jak sie lezy to gnija jak nie ma wycieku, powodu tez zadnego nie podal powiedzial jedynie ze jeden worek jest w drugimi miedzy nimi jest woda i jeden z nich mogl peknac i dla tego pocieklo. Ja z kolei czytajac o wycieku duzo wczesniej wyczytalam ze przy lezeniu wlasnie bardziej ciekna bo jak chodzisz to dzieciaczek dziala jak korek.

Żabka - paskami nie sprawdzal zrobil usg tylko po brzuchu i wsio. Upławy to nie były na bank po az do kostek polecialo jak mleko takie rozwodnione.

Agatia ksosia i wszystkie inne kochane moje wspieraczki - wzielam nospe troche pospalam mala sie wierci wiec jestem puki co spokojna i nic nie cieknie

Martwi mnie jedynie to ze wy macie takie doglebne badania a ja co slysze to ze wsio ok i bylo tak niecale 2 tygodnie temu juz 21 tydzien a badania prenatalne a serduszko a kosteczki a pomiary ?! pff teraz nie wiem co robic bo lekarza tak pozno chyba nie zmienie a prywatnie nie stac na wizyty, jedyne co moge to w piatek wyklucic sie z nim i rzadac konkretow, ani razu nie sprawdzal szyjki, przeplywow, serducha czy calej reszty.

dev269pps__.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Kurcze od rana mam jakieś duszności jakby mi serce nierówno bilo i podwyższony puls....jakbym się cała trzęsła od środka nie wiem co jest :/
    mychakruszyna może ciśnienie niskie dzis pogoda nie dopisuje ja ziewam na maksa i zawroty miałam ale ciśnienie ledwo 87/59 napiłam sie kawy i zrobiło mi sie lepiej.

Co do jedzenia truskawek to ja w ciągu w 2 dni zjadłam całą kobiałkę dziś zrobiłam sobie mix z mlekiem i gorzkim kalałem pycha.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Lusia8998 Ekspertka

Wysłany: 31 maja 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Cisnienie dziadoskie przez ta pogode tak jak AJrin pisze kawke wypij moze sie lepiej zrobi :)

dev269pps__.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Mamusie będziecie kupować huśtawki bujaczki dla dzieci? Kurcze znalazłam na olx praktycznie nowa bright stars za 199 a nowa 350 kosztuje, 2 razy dziecko w niej lezalo. Jutro wyplata i nie wiem czy się skusić...

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bec303f7204f.png

Ja mam tiny love też trafiłam okazję na olx i nie żałuję, że kupiłam, bo stan jak nowiutki, a dużo taniej. Mi się wydaje, że będzie w użytku, bo ja wózka w mieszkaniu nie będę miała, więc jak będę gotowała to włożę Malucha i spokój.

Na otarcie moich dzisiejszych łez zadzwonili ze szkoły rodzenia i w piątek zaczynamy zajęcia:D. ale się cieszę, chociaż tyle dobrego po tych przykrych przeżyciach:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poza normalnie przespana noca mialam az 3 drzemki. To o czyms swiadczy... Co ja w nocy bede robila..?:(
    Nastroj tez mi dzis srednio dopisuje...
    Ale moze juz podswiadomie czekam na czwartek :)

‹‹ 1079 1080 1081 1082 1083 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ