WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo ja wlasnie tez nie chce sobie zagracac domu niepotrzebnymi rzeczami ktore maja byc kupione bo mi sie podoba czy na moj kaprys a nie beda wykorzystane
Bo nie ma co ukrywac zeby pozniej sie pozbyc tych rzeczy trzeba je opchnac za grosze, bo jak nie to kazdy woli dolozyc i nowy kupic...wiec ja z wszelkich lezakow, baldachimow i innych zbednych rzeczy rezygnuje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mychakruszyna wrote:Mamusie będziecie kupować huśtawki bujaczki dla dzieci? Kurcze znalazłam na olx praktycznie nowa bright stars za 199 a nowa 350 kosztuje, 2 razy dziecko w niej lezalo. Jutro wyplata i nie wiem czy się skusić...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bec303f7204f.png
Ja dostalam w prezencie ale dzisiaj czytalam artykul ze to jedna z top pozycji na liscie wyprawkowej i byl dokladnie ten sam model co pokazujesz na zdjeciuPowod top na liscie - ze mama ma lzej bo bobasa nosic nie musi jak bobas placze ze to bardzo uspokaja. Ten model ma nie dosc ze bujanie to i wibracje w podstawie
mychakruszyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Strazaczka1990 - dziwny zebys wiedziala bo pierwsze slowa o malo wod to na pewno wody do szpitala trzeba a za chwile pojezdzil mowi tu z rawej strony jeszcze troche wiecej jest to do piatku poczekamy. aa no i kazal duuuzo pić zeby mala sikala.
Bisacz - zadnego lezenia wrecz przeciwnie powiedzial zeby normalnie chodzic i funkcjonowac bo wody jak sie lezy to gnija jak nie ma wycieku, powodu tez zadnego nie podal powiedzial jedynie ze jeden worek jest w drugimi miedzy nimi jest woda i jeden z nich mogl peknac i dla tego pocieklo. Ja z kolei czytajac o wycieku duzo wczesniej wyczytalam ze przy lezeniu wlasnie bardziej ciekna bo jak chodzisz to dzieciaczek dziala jak korek.
Żabka - paskami nie sprawdzal zrobil usg tylko po brzuchu i wsio. Upławy to nie były na bank po az do kostek polecialo jak mleko takie rozwodnione.
Agatia ksosia i wszystkie inne kochane moje wspieraczki - wzielam nospe troche pospalam mala sie wierci wiec jestem puki co spokojna i nic nie cieknie
Martwi mnie jedynie to ze wy macie takie doglebne badania a ja co slysze to ze wsio ok i bylo tak niecale 2 tygodnie temu juz 21 tydzien a badania prenatalne a serduszko a kosteczki a pomiary ?! pff teraz nie wiem co robic bo lekarza tak pozno chyba nie zmienie a prywatnie nie stac na wizyty, jedyne co moge to w piatek wyklucic sie z nim i rzadac konkretow, ani razu nie sprawdzal szyjki, przeplywow, serducha czy calej reszty. -
mychakruszyna wrote:Kurcze od rana mam jakieś duszności jakby mi serce nierówno bilo i podwyższony puls....jakbym się cała trzęsła od środka nie wiem co jest
Co do jedzenia truskawek to ja w ciągu w 2 dni zjadłam całą kobiałkę dziś zrobiłam sobie mix z mlekiem i gorzkim kalałem pycha. -
mychakruszyna wrote:Kurcze od rana mam jakieś duszności jakby mi serce nierówno bilo i podwyższony puls....jakbym się cała trzęsła od środka nie wiem co jest
-
nick nieaktualnymychakruszyna wrote:Mamusie będziecie kupować huśtawki bujaczki dla dzieci? Kurcze znalazłam na olx praktycznie nowa bright stars za 199 a nowa 350 kosztuje, 2 razy dziecko w niej lezalo. Jutro wyplata i nie wiem czy się skusić...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bec303f7204f.png
Ja mam tiny love też trafiłam okazję na olx i nie żałuję, że kupiłam, bo stan jak nowiutki, a dużo taniej. Mi się wydaje, że będzie w użytku, bo ja wózka w mieszkaniu nie będę miała, więc jak będę gotowała to włożę Malucha i spokój.
Na otarcie moich dzisiejszych łez zadzwonili ze szkoły rodzenia i w piątek zaczynamy zajęcia:D. ale się cieszę, chociaż tyle dobrego po tych przykrych przeżyciach:D
-
nick nieaktualny