X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja wlasnie tez nie chce sobie zagracac domu niepotrzebnymi rzeczami ktore maja byc kupione bo mi sie podoba czy na moj kaprys a nie beda wykorzystane :) Bo nie ma co ukrywac zeby pozniej sie pozbyc tych rzeczy trzeba je opchnac za grosze, bo jak nie to kazdy woli dolozyc i nowy kupic...wiec ja z wszelkich lezakow, baldachimow i innych zbednych rzeczy rezygnuje ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gondole tez maja funkcje ze mozna na pol lezaco dziecko dac , przynajmniej moja gondola tak ma ze sie podnosi normalnie i do karmienia w pozycji polezacej dziecko moze siedziec sobie;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znowu bym coś zjadła, a zawartość lodówki mnie satysfakcjonuje :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pzred chwila robilam frytki i nuggetsy z piekarnika z sosem tysiaca wysp ;) obiadokolacja na latwizne ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    za mną od kilku dni gołąbki chodzą :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj rozmrazalam golabki :D a dzis chyba litr zupy szparagowej zjadlam :)
    Pycha :)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF ja w ciazy wiecej nie jem golabkow, bo zjadlam ostatnio i od 5 rano mialam taka rewolucje w brzuchy ze nie moglam spac tylko zasiadlam na tronie w dodatku dostalam biegunke ;/ a golabki byly swiezutkie z mlodej kapusty ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sie zastanawialam co ze szparagow mozna dobrego zrobic, bo nigdy szparagow nie jadlam nawet :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wstałam z drzemki i zjadłam sorbet grycana malinowy :D mniam mniam :)

rzeczy od makaszki wyglądają fajnie, nie licząc braku w zamówieniu. Ogólnie jestem zadowolona.

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze od rana mam jakieś duszności jakby mi serce nierówno bilo i podwyższony puls....jakbym się cała trzęsła od środka nie wiem co jest :/

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia
    To może na początku klasycznie - gotowane ewentualnie z bułka tartą
    szparagi mają specyficzny smak wiec najpierw trzeba go poznać

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ogórki kiszone bym zjadła, ale nie ma w domu :(

• Lusia8998 Ekspertka

Wysłany: 31 maja 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Mamusie będziecie kupować huśtawki bujaczki dla dzieci? Kurcze znalazłam na olx praktycznie nowa bright stars za 199 a nowa 350 kosztuje, 2 razy dziecko w niej lezalo. Jutro wyplata i nie wiem czy się skusić...

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bec303f7204f.png

Ja dostalam w prezencie ale dzisiaj czytalam artykul ze to jedna z top pozycji na liscie wyprawkowej i byl dokladnie ten sam model co pokazujesz na zdjeciu :) Powod top na liscie - ze mama ma lzej bo bobasa nosic nie musi jak bobas placze ze to bardzo uspokaja. Ten model ma nie dosc ze bujanie to i wibracje w podstawie :)

mychakruszyna lubi tę wiadomość

dev269pps__.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzisiaj na obiad mialam ten makaron z pesto i tak mnie zgaga trzyma :(

jutro zamówię w pracy pierogi z truskawkami w śmietanie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jutro licze na to ze moj maz po drodze kupi mi truskawki jak bedzie wracal z pracy, bo przez to ze corcia jest chora jestem uziemiona an wyjscia :(

• Lusia8998 Ekspertka

Wysłany: 31 maja 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 - dziwny zebys wiedziala bo pierwsze slowa o malo wod to na pewno wody do szpitala trzeba a za chwile pojezdzil mowi tu z rawej strony jeszcze troche wiecej jest to do piatku poczekamy. aa no i kazal duuuzo pić zeby mala sikala.

Bisacz - zadnego lezenia wrecz przeciwnie powiedzial zeby normalnie chodzic i funkcjonowac bo wody jak sie lezy to gnija jak nie ma wycieku, powodu tez zadnego nie podal powiedzial jedynie ze jeden worek jest w drugimi miedzy nimi jest woda i jeden z nich mogl peknac i dla tego pocieklo. Ja z kolei czytajac o wycieku duzo wczesniej wyczytalam ze przy lezeniu wlasnie bardziej ciekna bo jak chodzisz to dzieciaczek dziala jak korek.

Żabka - paskami nie sprawdzal zrobil usg tylko po brzuchu i wsio. Upławy to nie były na bank po az do kostek polecialo jak mleko takie rozwodnione.

Agatia ksosia i wszystkie inne kochane moje wspieraczki - wzielam nospe troche pospalam mala sie wierci wiec jestem puki co spokojna i nic nie cieknie

Martwi mnie jedynie to ze wy macie takie doglebne badania a ja co slysze to ze wsio ok i bylo tak niecale 2 tygodnie temu juz 21 tydzien a badania prenatalne a serduszko a kosteczki a pomiary ?! pff teraz nie wiem co robic bo lekarza tak pozno chyba nie zmienie a prywatnie nie stac na wizyty, jedyne co moge to w piatek wyklucic sie z nim i rzadac konkretow, ani razu nie sprawdzal szyjki, przeplywow, serducha czy calej reszty.

dev269pps__.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Kurcze od rana mam jakieś duszności jakby mi serce nierówno bilo i podwyższony puls....jakbym się cała trzęsła od środka nie wiem co jest :/
    mychakruszyna może ciśnienie niskie dzis pogoda nie dopisuje ja ziewam na maksa i zawroty miałam ale ciśnienie ledwo 87/59 napiłam sie kawy i zrobiło mi sie lepiej.

Co do jedzenia truskawek to ja w ciągu w 2 dni zjadłam całą kobiałkę dziś zrobiłam sobie mix z mlekiem i gorzkim kalałem pycha.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Lusia8998 Ekspertka

Wysłany: 31 maja 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Cisnienie dziadoskie przez ta pogode tak jak AJrin pisze kawke wypij moze sie lepiej zrobi :)

dev269pps__.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Mamusie będziecie kupować huśtawki bujaczki dla dzieci? Kurcze znalazłam na olx praktycznie nowa bright stars za 199 a nowa 350 kosztuje, 2 razy dziecko w niej lezalo. Jutro wyplata i nie wiem czy się skusić...

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bec303f7204f.png

Ja mam tiny love też trafiłam okazję na olx i nie żałuję, że kupiłam, bo stan jak nowiutki, a dużo taniej. Mi się wydaje, że będzie w użytku, bo ja wózka w mieszkaniu nie będę miała, więc jak będę gotowała to włożę Malucha i spokój.

Na otarcie moich dzisiejszych łez zadzwonili ze szkoły rodzenia i w piątek zaczynamy zajęcia:D. ale się cieszę, chociaż tyle dobrego po tych przykrych przeżyciach:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poza normalnie przespana noca mialam az 3 drzemki. To o czyms swiadczy... Co ja w nocy bede robila..?:(
    Nastroj tez mi dzis srednio dopisuje...
    Ale moze juz podswiadomie czekam na czwartek :)

‹‹ 1079 1080 1081 1082 1083 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ