WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoja mama właśnie stwierdziła, że mam przestać jeść truskawki, bo skoro mały się po nich rusza są dla niego niesmaczne i mogą go uczulić
sama już nie wiem co myśleć, a wczoraj koleżanka do mnie z tekstem "biedactwo, sezon na truskawki, a ty nawet nie możesz ich jeść"
-
nick nieaktualnyNorma AFI jest od 5-25 ale już przy 20 mówi się o wielowodziu. Przy a przy ilościu 5-6 powinno się obserwować przyrost.
Lusia ja bym nie czekała ale pojechała na IP, tam przyjmują o każdej porze.
Ktoś pisał o rybce maślanej - nie polecam niby smaczna ale nic nie wartościowa rybka która żyje w ściekach -
Sarcia zgadza się z Tobą
ja płacę 120 zl za wizytę 50 min najpierw badania u położnej, ciśnienie, waga, słuchanie brzuszka. Potem u lekarki i znowu przegląd badań, rozmowa, badanie ręczne, USG córci, badanie szyjki, pomiary. Potrm jeszcze rozmowa z lekarka i przed wyjściem do położnej po recepty, zwolnienie, skierowania. W razie wątpliwości ginka kieruje mnie do gabinetu obok do lekarza z certyfikatem. Nigdy jeszcze nie miałam wizyty bez pomiarów dziecka, szyjki, wód.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Sarcia zgadza się z Tobą
ja płacę 120 zl za wizytę 50 min najpierw badania u położnej, ciśnienie, waga, słuchanie brzuszka. Potem u lekarki i znowu przegląd badań, rozmowa, badanie ręczne, USG córci, badanie szyjki, pomiary. Potrm jeszcze rozmowa z lekarka i przed wyjściem do położnej po recepty, zwolnienie, skierowania. W razie wątpliwości ginka kieruje mnie do gabinetu obok do lekarza z certyfikatem. Nigdy jeszcze nie miałam wizyty bez pomiarów dziecka, szyjki, wód.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 15:42
-
Angela89 wrote:U mnie tak samo teraz wygląda tylko że mój ma certyfikat. A u mojej eks dr wszystko inaczej wyglądało..
No i długość i.jakosc rutynowej wizyty terwz a na nfz - niebo a ziemia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 15:47
-
nick nieaktualny
-
Mam wyniki! Moge jesc owoce i słodycze!
Sprawdza sie u mnie przytaczana tu teoria, zniosłam glukozę kiepsko, wyniki spoko.
74-107-99.
Dziekuje za wsparcie
Teraz czekam do 2240 na usg.
Niezła pora na badanie.
Prosze o kciuki zeby 3d sie udałoagatia, kamciaelcia, claudiuszek, martta, mychakruszyna, Pysiaczek89, żabka04, violett, mmargol, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Robi wrażenie, prawda?
Ech ta prywatna praktyka.
To jest ginekolog mojej koleżanki, który przyjmuje tez w szpitalu, w którym byc moze chce rodzic. A szpital ma opinie ze zdarza sie odsłylac pacjentki, bo jest popularny
Chce go podpytać czy to prawda.
Przyjmuje do 23.kamciaelcia lubi tę wiadomość