WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
wiem, że nie ma żartów
ale chyba juz po alarmie...wode zakręcili, koparka odpaliła i kopie...i chyba idzie burza-wiec zdażyli
a słyszlam wielki szum za oknem, tylko myslalam, ze to jakaś maszyna robotnicza, a drzewa wszystko zasloniły, nawet smrod gazu zignorowałam...człowiek to jest głupi w takich sytuacjach. Sama stałam wna balkonie i sie gapilam. Nie wiem czemu nas nie ewakuowali (na szczęście). Gotówke spakowałam, sama sie ubrałam...i nie wiedziałam, czy kota brać...stałam i myslałam nad kotem...ale jnuie to wykonczyło, najpierw ewcho, teraz gaz...Piotrek jak głupi kopał, a kot tulił się przestraszony
i takie rzeczy w samym centrum miasteczka-przerabiaja u nas teren wokoło ratuszaAJrin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Próbuje. Ale mam taki defekt, ze nie umiem spać w dzień
I tak sobie zdycham w łożku.
Mam nadzieje, ze podziała stary dobry sposób: pozalenie sie komu sie dabisacz lubi tę wiadomość
-
Witam Mateczki,
Wróciliśmy z krótkiego urlopu już w niedziele a ja dopiero teraz znalazłam chwilkę żeby do Was zajrzeć. Za chwilkę się zabiorę za pranie bo już się z kosza wysypuje.
Moja potencjalna córka pozostaje córką więc myślę, że i mnie można pokolorować na pierwszej stronie na różowo.
Zabieram się za ogarnianie otoczenia- w przerwach będę zaglądać -
nick nieaktualnyAle ulga!!! Moje dziecie sie odezwalo! Chyba zupka szparagowa posmakowala i wlasne grzaneczki
Sarcia, tez dostaje taki wydruk ale niestety bez info o wodach
Ale zawsze na dole strony jest napisane ze to strona 1/2 lub 1/3 zastanawiam sie co jest na 2 i ewentualnej 3 stronie, ktorych nie dostaje. Moze tam sa te info.
W czwartek na wizycie zapytam o wody.
I chyba zamowie sobie te paski do pH. Warto? Angela Ty je uzywasz? Ktore najlepsze? -
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:Próbuje. Ale mam taki defekt, ze nie umiem spać w dzień
I tak sobie zdycham w łożku.
Mam nadzieje, ze podziała stary dobry sposób: pozalenie sie komu sie dawlaczam seriale, a ze reklamy Sa co 5minut to zasypiam:D
Tak zaliczam niemal kazda poranna drzemkeUlfenstein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie też nie ma info o wodach na wydruku z usg
Dlatego dzisiaj gina zmęczyłam i mierzył.
Ksosia ja kupilam w Rossmanie testy ph.
Tak radziła Angela.
Zamówiłam namioty (biustonosze) na allegro
dwa rodzaje ale po jednym przyjdą to sprawdzę czy dobre i czy ok wtedy domówię
Postanowione.
Jutro ponieważ dzieci świętują to ja zrobię pierwsze pranie dla juniorka .
Dziś musiałam nasze wyprać bo się uzbierało.
Ksosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie każdy gin i nie na każdej wizycie bada poziom wód płodowych. Mój na moją wyraźną prośbę ostatnio zrobił mi usg i podał ile dziecko waży bo stwierdził, że od ostatniego usg minęło tylko 2 tygodnie, nie dał mi też żadnego wydruku. Teraz jak będę na wizycie to będę też chciała żeby zbadał poziom wód i obowiązkowo pomierzył maluszka.
-
żabka04 wrote:U mnie też nie ma info o wodach na wydruku z usg
Dlatego dzisiaj gina zmęczyłam i mierzył.
Ksosia ja kupilam w Rossmanie testy ph.
Tak radziła Angela.
Zamówiłam namioty (biustonosze) na allegro
dwa rodzaje ale po jednym przyjdą to sprawdzę czy dobre i czy ok wtedy domówię
Postanowione.
Jutro ponieważ dzieci świętują to ja zrobię pierwsze pranie dla juniorka .
Dziś musiałam nasze wyprać bo się uzbierało.
zabka ale twoje sa na granicy , nic wiecej o wodach nie mówił??czy pospiesznie zmierzył? -
nick nieaktualny
-
Ksosia wrote:Dziewczyny czy Wasze pociechy też czasem tak was straszą że nie ruszają bardzo malutko ileciutko albo w ogole...? Nie wiem czy dzownić do gin czy cierpliwie czekać do czwartku, ale wczoraj młody poskąpił mi uderzeń, a i dziś jakiś niemrawy mimo, że czekolade zjadłam...
zaczynam się martwić... coś tam czuć, ale naprawde niewiele i leciutko..
Witaj w klubie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny