WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
zabka, tak sa w normie
a ja mam baldachim do kołyski, czyli na jakies pierwsze pół roku, z myśla o kocie kupowalam
do łózeczka nie mialam i teraz rozwazałam, ostatecznie pomysł z listy wykreslony- chociazby dlatego, ze mam przewijak na łózeczko i kazdorazowo musiałabym baldachim przesuwać -
Ja mamm AFI 13, jutro zobaczę czy bez zmian
w pierwszej ciąży od 34tc miałam mało wód,w zaleznosci ile synek sikal były 5-7 i kazali mi pić min 4 lityry wody i uzupełniły sie do 9.
Co.do łóżeczka to nie kupuję baldachimu, bo.dla mnie to zbieracz kurzuale przyznam, że ładnie wygląda
Napadalo się ze 20 min i znowu dusznomyślałam, że cały dzień popada, a tu dupka zbita.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 15:04
-
nick nieaktualny
-
a ja wody różnie u róznych lekarzy mam oznaczane
na nfz napisane "w normie"
prywatnie podana ilośc
a na echo było i ogólnie ze w normie oraz szczegółowo dla kazdej ćwiartki w macicy (Q1, Q2, Q3, Q4)Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 15:07
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:to mój gin chyba spr inna metoda????????
Ktoś wcześniej pisał o normach wód 5-20
Agatia ma 13!
A mój gin mówił o normach 4-9.
Już sama nie wiem o co chodzi!!!!
szkoda ze nie mam na wydruku nic napisane na ten temat
przy normach 4-9 twoja 6 byłaby idealna
ale przy 5-20 granica i tylko dlatego o to spytałam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamcia domyślilam się że o to chodzi
Nie mam czasu szperać w necie jaka jest norma wód płodowych bo gin mówił dzisiaj że są różne metody sprawdzania wód:
- macice na czesci dzieli sie?
- mierzy się najszersze miejsce
Idę robic deserek truskawki z krefirem bo za niedługo wychodzę po córke -
nick nieaktualnyJa pisalam o normach 5 do 20, bo mi o tym lekarz mowil ze takie sa normy wod plodowych i na tej podstawie sie ocenia czy wod jest za malo czy za duzo czy sa w normie, ja tez mam 13 i lekarz powiedzial ze piekna ilosc wod i ze w sam raz, no nie wiem ale co lekarz to teoria jak widac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa juz naprawde stwierdzam ze niektorY lekarze to sa calkiem dziwni, mi moj lekarz na kazdej wizycie wszystko mierzy sprawdza wszyztkie czesci ciala dziecka, wszystko opisuje dostaje po 10 zdjec usg plus opis, liste z badaniami jakie mam zrobic, badanie szyjki na fotelu zawsze mam, kurde jak sie placi to trzeba wymagac od lekarza a nie za za 30 minut pracy skosi 140 zl a my wyjdsiwmy nie zadowolone cay nie pewne bo to nie od to chodzi, dziewczyny nie bojcie sie tyllo pytajcie bo ten lekarz jest tam jak d... od s.... zeby odpowiadac na nasze pytania
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny