WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ksosia wrote:Uhh... zrobilam zxakupy u makaszki i na garneczkach...
jestem nieco biedniejsza, ale jaka szczesliwa
Brzuchol mnie cos boli... młody czka, a przejedzenie zupka daje sie we znaki -
No rzesz kurwa mac!! Normalnie mnie na zyganie z naszym architektem domu bierze! Jezu mam dość...
Wybierając projekt pytaliśmy go czy kupić na necie czy sam go zrobi- spoko kupujcie kupujcie....a teraz co chwile wychodzą takie szopki ze masakra! Zbroimy strop i zbrojarz pyta czy my bunkier budujemy bo w życiu tyle stali nie widziałzamiast 4tys zapłacimy 11!!! A co na to nasz projektant?? " no tak to jest z typowymi projektami z Internetu" no ja pierdole...a gadaliśmy mu, pytaliśmy....a teraz ze sami wybraliśmy!!
Wybaczcie przekleństwa ale juz nie mogę!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMycha nie denerwuj sie bo to jeszcze nic w niczym nie zmienilo.
Chociaz sama sie wystraszylam... Czy to znaczy ze gotowce z neta sa zle???
My tez zamowilismy na dom.pl. moj tata byl zdziwionynze na tak maly dom koszta sa wysokie i sam czeka na tej projekt zeby zobaczyc jakie materialy sa. Jednak my prosilismy o pozwolenie na zmiany w projekcie i dostaniemy, jednak to nasz projektant musi naniesc zmiany. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa gotowego projektu nie bede kupwac, bo chce wybudowac dom wg mojego autorskiego pomyslu
zapace wiecej ale przynamniej zadnych jaj nie bedzie, a budowa przesunela sie o rok i papiery ze wzgledu na ciaze
bo nie chcemy z mezem na wariata nic robic, zwlaszcza ze ja za wiele nie pomoge ani przy zalatwianiu ani nic, bo nie mam do tego glowy a przy malym dziecku stres mi nie potrzebny, mam swoj dom w ktorym mieszkamy i az tak nam sie nie pali
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWydaje mi sie ze ta pogoda tak na wszystkich wplywa, bo ja tez jestem zla jak osa, zamawialam buty zdecydowac sie nie moglam 40 minut spedzilam w sklepie medyxznym w efekcie rzeczy zamowilam buty wg wlasnej kolorystki ktora wymyslilysi z mezem i corka teraz 2 tygosnie na nie czekac trzeba, wsklepie robia przebudowe pol rzeczy maja pozwijane i trzeba latac bez sensu i szukac
w dodatku caly dzien ciezko mi sie oddycha i wszystko mnie boli, i przez brzuch mam problem z siedseniem przy stole i jedzeniem obiadu
-
Mycha u nas wyglądało to tak że tata znalazł projekt na necie i go nie kupował wziął kartkę narysował pi razy drzwi sam i poszedl do architekta i wyszlo o wiele taniej !! A że architekt byl rowniez inspektorem to na budowie byl 2 razy i koniec. w planach nie bylo piwnicy pod salonem ani pokoju nad wjazdem do garazu a tym bardziej 3 pomieszczen na poddaszu a po odbiorze tata zrobil te wszystkie dodatkowe pomieszczenia no oprocz piwnicy to wiadomo ze wczesniej musial zrobic.
Ksosia, mychakruszyna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mycha my też zbroimy strop, projekt kupowaliśmy w archonie i jak na razie jest ok, tylko na fundamentach przepłacilismy ale to przez nas bo za szerokie ławy robilismy, my wszytsko robimy gospodarczo, dziś tata skończył szalować i w sobotę pójdzie beton:) Lipiec piętro i na jesień dach. Potem musi odstać i w nowym roku ruszamy. Ale koszty masakra, nawet nie chce myśleć ile by nas to kosztowało jakbyśmy firmę wzięli. Tylko do dachu musimy wziąć.
Co do ZUS i składek to ja mam dziwnie powprowadzane, bo niby ostatnia składka jest zapłacona za kwiecień, ale tak naprawdę to jest za marzec -widze po kwocie ile zarobiłam, i teraz pojawi mi się za maj, a to będzie odpwoadzona z wypłaty kwietniowej. Nie rozumiem tego, ale tak wycziałam, że płaci z opóźnieniem składki. O ile tak może.
-
Ksosia wrote:A skorzystalas z rabatu 15%? Ja w ostatniej chwili weszlam na funpage i zobaczylam ze jest kod rabatowy!:o
-
nick nieaktualny
-
Ja też miałam dzisiaj kijowy dzień, czuje sie namaxa samotna ostatnie dni, mąż z racji pogody a to rower, a to motor po pracy i w weekendy i ogólnie ciągle jesteśmy sami, dodatkowo ta cukrzyca i niełatwe początki i nie najlepiej to wszystko wpływa na samopoczucie... oby jutro byl lepszy dzień mamuśki!
-
nick nieaktualny