X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Uhh... zrobilam zxakupy u makaszki i na garneczkach...
    jestem nieco biedniejsza, ale jaka szczesliwa :)

Brzuchol mnie cos boli... młody czka, a przejedzenie zupka daje sie we znaki :(
    Ksosia, ja tez dzis zrobilam zakupy u makaszki wydalam ponad 200 i juz nie moge sie doczekac kiedy przyjdzie :)

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No rzesz kurwa mac!! Normalnie mnie na zyganie z naszym architektem domu bierze! Jezu mam dość...
    Wybierając projekt pytaliśmy go czy kupić na necie czy sam go zrobi- spoko kupujcie kupujcie....a teraz co chwile wychodzą takie szopki ze masakra! Zbroimy strop i zbrojarz pyta czy my bunkier budujemy bo w życiu tyle stali nie widział :/ zamiast 4tys zapłacimy 11!!! A co na to nasz projektant?? " no tak to jest z typowymi projektami z Internetu" no ja pierdole...a gadaliśmy mu, pytaliśmy....a teraz ze sami wybraliśmy!!

Wybaczcie przekleństwa ale juz nie mogę!!

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin wrote:
    Ksosia, ja tez dzis zrobilam zakupy u makaszki wydalam ponad 200 i juz nie moge sie doczekac kiedy przyjdzie :)
    A skorzystalas z rabatu 15%? Ja w ostatniej chwili weszlam na funpage i zobaczylam ze jest kod rabatowy!:o

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy u tej Makaszki się jakoś bardziej opłaca albo coś, bo ja wcześniej na allegro patrzyłam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mycha nie denerwuj sie bo to jeszcze nic w niczym nie zmienilo.

Chociaz sama sie wystraszylam... Czy to znaczy ze gotowce z neta sa zle???
    My tez zamowilismy na dom.pl. moj tata byl zdziwionynze na tak maly dom koszta sa wysokie i sam czeka na tej projekt zeby zobaczyc jakie materialy sa. Jednak my prosilismy o pozwolenie na zmiany w projekcie i dostaniemy, jednak to nasz projektant musi naniesc zmiany.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia, ja kupije w sklepie medycznym i oni akurat od nich maja buty, bo to nie jest sklep stacjonarny typowo tej firmy tylko przez sklep medyczny to idzie :)

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Czy u tej Makaszki się jakoś bardziej opłaca albo coś, bo ja wcześniej na allegro patrzyłam.
    Ja w sumie sie nie orientowalam. Niektore ceny mnie zadawalaly, ale inne przerazaly. Jednak nie jestem w nim zorientowana...

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja gotowego projektu nie bede kupwac, bo chce wybudowac dom wg mojego autorskiego pomyslu :) zapace wiecej ale przynamniej zadnych jaj nie bedzie, a budowa przesunela sie o rok i papiery ze wzgledu na ciaze :) bo nie chcemy z mezem na wariata nic robic, zwlaszcza ze ja za wiele nie pomoge ani przy zalatwianiu ani nic, bo nie mam do tego glowy a przy malym dziecku stres mi nie potrzebny, mam swoj dom w ktorym mieszkamy i az tak nam sie nie pali :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wam powiem ze te Minky sa ladne, ale szczerze powiedziawszy ja nie bede z tego stylu nic zamawiac na mnie nie robi az takiego wrazenia zeby placic spore sumy za te rzeczy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mycha nawet nie wiedziałam, że to tak się odbywa.
    Też bym się wkurzyła.

W ogóle dziś chyba jakiś dzień zły, ja w końcu wybuchłam, poryczałam się jak nie pamiętam kiedy przez całą tą sytuację.
    No ale Malutka coś mnie zaczęła pocieszać:)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez przyznam że miałam kiepski stresujący dzień
    Choć nie zaplakalam. ..
    jutro zacznie się nowy i lepszy

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wydaje mi sie ze ta pogoda tak na wszystkich wplywa, bo ja tez jestem zla jak osa, zamawialam buty zdecydowac sie nie moglam 40 minut spedzilam w sklepie medyxznym w efekcie rzeczy zamowilam buty wg wlasnej kolorystki ktora wymyslilysi z mezem i corka teraz 2 tygosnie na nie czekac trzeba, wsklepie robia przebudowe pol rzeczy maja pozwijane i trzeba latac bez sensu i szukac :/ w dodatku caly dzien ciezko mi sie oddycha i wszystko mnie boli, i przez brzuch mam problem z siedseniem przy stole i jedzeniem obiadu

• Lusia8998 Ekspertka

Wysłany: 31 maja 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mycha u nas wyglądało to tak że tata znalazł projekt na necie i go nie kupował wziął kartkę narysował pi razy drzwi sam i poszedl do architekta i wyszlo o wiele taniej !! A że architekt byl rowniez inspektorem to na budowie byl 2 razy i koniec. w planach nie bylo piwnicy pod salonem ani pokoju nad wjazdem do garazu a tym bardziej 3 pomieszczen na poddaszu a po odbiorze tata zrobil te wszystkie dodatkowe pomieszczenia no oprocz piwnicy to wiadomo ze wczesniej musial zrobic. :)

Ksosia, mychakruszyna lubią tę wiadomość

dev269pps__.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy Wasze maluchy też czasem przywalą tak mocno, że za boli? bo nie wiem w końcu czy to normalne :(

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mycha my też zbroimy strop, projekt kupowaliśmy w archonie i jak na razie jest ok, tylko na fundamentach przepłacilismy ale to przez nas bo za szerokie ławy robilismy, my wszytsko robimy gospodarczo, dziś tata skończył szalować i w sobotę pójdzie beton:) Lipiec piętro i na jesień dach. Potem musi odstać i w nowym roku ruszamy. Ale koszty masakra, nawet nie chce myśleć ile by nas to kosztowało jakbyśmy firmę wzięli. Tylko do dachu musimy wziąć.

Co do ZUS i składek to ja mam dziwnie powprowadzane, bo niby ostatnia składka jest zapłacona za kwiecień, ale tak naprawdę to jest za marzec -widze po kwocie ile zarobiłam, i teraz pojawi mi się za maj, a to będzie odpwoadzona z wypłaty kwietniowej. Nie rozumiem tego, ale tak wycziałam, że płaci z opóźnieniem składki. O ile tak może.

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    A skorzystalas z rabatu 15%? Ja w ostatniej chwili weszlam na funpage i zobaczylam ze jest kod rabatowy!:o
    Nie kupilam na allegro :/

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia a moge zapytac jaka byla mniej wiecej roznica cenowa? Ja tak chcialam zrobic to mi wszyscy wkolo mowili ze to bedzie za drogie i ze sie nie oplaca :/

• martta Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też miałam dzisiaj kijowy dzień, czuje sie namaxa samotna ostatnie dni, mąż z racji pogody a to rower, a to motor po pracy i w weekendy i ogólnie ciągle jesteśmy sami, dodatkowo ta cukrzyca i niełatwe początki i nie najlepiej to wszystko wpływa na samopoczucie... oby jutro byl lepszy dzień mamuśki!

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxik zdarza sie :)
    Mi jeszcze nie, ale bratowa w 8 miesiacu jak z nia przebywalam to czesto syczala z bolu bo wlasnie w zebra dostala:P

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do tych termoforkow to ja szukam takich zwykłych z pestek wiśni albo gryki, koniecznie bez szeleszczących elementów, które mogą obudzić małego.
    Tez idę spać bo coś śpiąca jestem. Dobranoc dziewczynki :-*

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
‹‹ 1082 1083 1084 1085 1086 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ