X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Uhh... zrobilam zxakupy u makaszki i na garneczkach...
    jestem nieco biedniejsza, ale jaka szczesliwa :)

Brzuchol mnie cos boli... młody czka, a przejedzenie zupka daje sie we znaki :(
    Ksosia, ja tez dzis zrobilam zakupy u makaszki wydalam ponad 200 i juz nie moge sie doczekac kiedy przyjdzie :)

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No rzesz kurwa mac!! Normalnie mnie na zyganie z naszym architektem domu bierze! Jezu mam dość...
    Wybierając projekt pytaliśmy go czy kupić na necie czy sam go zrobi- spoko kupujcie kupujcie....a teraz co chwile wychodzą takie szopki ze masakra! Zbroimy strop i zbrojarz pyta czy my bunkier budujemy bo w życiu tyle stali nie widział :/ zamiast 4tys zapłacimy 11!!! A co na to nasz projektant?? " no tak to jest z typowymi projektami z Internetu" no ja pierdole...a gadaliśmy mu, pytaliśmy....a teraz ze sami wybraliśmy!!

Wybaczcie przekleństwa ale juz nie mogę!!

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin wrote:
    Ksosia, ja tez dzis zrobilam zakupy u makaszki wydalam ponad 200 i juz nie moge sie doczekac kiedy przyjdzie :)
    A skorzystalas z rabatu 15%? Ja w ostatniej chwili weszlam na funpage i zobaczylam ze jest kod rabatowy!:o

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy u tej Makaszki się jakoś bardziej opłaca albo coś, bo ja wcześniej na allegro patrzyłam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mycha nie denerwuj sie bo to jeszcze nic w niczym nie zmienilo.

Chociaz sama sie wystraszylam... Czy to znaczy ze gotowce z neta sa zle???
    My tez zamowilismy na dom.pl. moj tata byl zdziwionynze na tak maly dom koszta sa wysokie i sam czeka na tej projekt zeby zobaczyc jakie materialy sa. Jednak my prosilismy o pozwolenie na zmiany w projekcie i dostaniemy, jednak to nasz projektant musi naniesc zmiany.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia, ja kupije w sklepie medycznym i oni akurat od nich maja buty, bo to nie jest sklep stacjonarny typowo tej firmy tylko przez sklep medyczny to idzie :)

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Czy u tej Makaszki się jakoś bardziej opłaca albo coś, bo ja wcześniej na allegro patrzyłam.
    Ja w sumie sie nie orientowalam. Niektore ceny mnie zadawalaly, ale inne przerazaly. Jednak nie jestem w nim zorientowana...

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja gotowego projektu nie bede kupwac, bo chce wybudowac dom wg mojego autorskiego pomyslu :) zapace wiecej ale przynamniej zadnych jaj nie bedzie, a budowa przesunela sie o rok i papiery ze wzgledu na ciaze :) bo nie chcemy z mezem na wariata nic robic, zwlaszcza ze ja za wiele nie pomoge ani przy zalatwianiu ani nic, bo nie mam do tego glowy a przy malym dziecku stres mi nie potrzebny, mam swoj dom w ktorym mieszkamy i az tak nam sie nie pali :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wam powiem ze te Minky sa ladne, ale szczerze powiedziawszy ja nie bede z tego stylu nic zamawiac na mnie nie robi az takiego wrazenia zeby placic spore sumy za te rzeczy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mycha nawet nie wiedziałam, że to tak się odbywa.
    Też bym się wkurzyła.

W ogóle dziś chyba jakiś dzień zły, ja w końcu wybuchłam, poryczałam się jak nie pamiętam kiedy przez całą tą sytuację.
    No ale Malutka coś mnie zaczęła pocieszać:)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez przyznam że miałam kiepski stresujący dzień
    Choć nie zaplakalam. ..
    jutro zacznie się nowy i lepszy

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wydaje mi sie ze ta pogoda tak na wszystkich wplywa, bo ja tez jestem zla jak osa, zamawialam buty zdecydowac sie nie moglam 40 minut spedzilam w sklepie medyxznym w efekcie rzeczy zamowilam buty wg wlasnej kolorystki ktora wymyslilysi z mezem i corka teraz 2 tygosnie na nie czekac trzeba, wsklepie robia przebudowe pol rzeczy maja pozwijane i trzeba latac bez sensu i szukac :/ w dodatku caly dzien ciezko mi sie oddycha i wszystko mnie boli, i przez brzuch mam problem z siedseniem przy stole i jedzeniem obiadu

• Lusia8998 Ekspertka

Wysłany: 31 maja 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mycha u nas wyglądało to tak że tata znalazł projekt na necie i go nie kupował wziął kartkę narysował pi razy drzwi sam i poszedl do architekta i wyszlo o wiele taniej !! A że architekt byl rowniez inspektorem to na budowie byl 2 razy i koniec. w planach nie bylo piwnicy pod salonem ani pokoju nad wjazdem do garazu a tym bardziej 3 pomieszczen na poddaszu a po odbiorze tata zrobil te wszystkie dodatkowe pomieszczenia no oprocz piwnicy to wiadomo ze wczesniej musial zrobic. :)

Ksosia, mychakruszyna lubią tę wiadomość

dev269pps__.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy Wasze maluchy też czasem przywalą tak mocno, że za boli? bo nie wiem w końcu czy to normalne :(

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mycha my też zbroimy strop, projekt kupowaliśmy w archonie i jak na razie jest ok, tylko na fundamentach przepłacilismy ale to przez nas bo za szerokie ławy robilismy, my wszytsko robimy gospodarczo, dziś tata skończył szalować i w sobotę pójdzie beton:) Lipiec piętro i na jesień dach. Potem musi odstać i w nowym roku ruszamy. Ale koszty masakra, nawet nie chce myśleć ile by nas to kosztowało jakbyśmy firmę wzięli. Tylko do dachu musimy wziąć.

Co do ZUS i składek to ja mam dziwnie powprowadzane, bo niby ostatnia składka jest zapłacona za kwiecień, ale tak naprawdę to jest za marzec -widze po kwocie ile zarobiłam, i teraz pojawi mi się za maj, a to będzie odpwoadzona z wypłaty kwietniowej. Nie rozumiem tego, ale tak wycziałam, że płaci z opóźnieniem składki. O ile tak może.

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    A skorzystalas z rabatu 15%? Ja w ostatniej chwili weszlam na funpage i zobaczylam ze jest kod rabatowy!:o
    Nie kupilam na allegro :/

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia a moge zapytac jaka byla mniej wiecej roznica cenowa? Ja tak chcialam zrobic to mi wszyscy wkolo mowili ze to bedzie za drogie i ze sie nie oplaca :/

• martta Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też miałam dzisiaj kijowy dzień, czuje sie namaxa samotna ostatnie dni, mąż z racji pogody a to rower, a to motor po pracy i w weekendy i ogólnie ciągle jesteśmy sami, dodatkowo ta cukrzyca i niełatwe początki i nie najlepiej to wszystko wpływa na samopoczucie... oby jutro byl lepszy dzień mamuśki!

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxik zdarza sie :)
    Mi jeszcze nie, ale bratowa w 8 miesiacu jak z nia przebywalam to czesto syczala z bolu bo wlasnie w zebra dostala:P

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do tych termoforkow to ja szukam takich zwykłych z pestek wiśni albo gryki, koniecznie bez szeleszczących elementów, które mogą obudzić małego.
    Tez idę spać bo coś śpiąca jestem. Dobranoc dziewczynki :-*

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
‹‹ 1082 1083 1084 1085 1086 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ