WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry z rana
Ja dziś znowu spotykam się z dentystą. Mam nadzieję, że nie wsadzi mi do kolejnego zęba lekarstwa, bo już czuję się jak stara babcia, przez to, że nic twardego nie mogę gryźć, bo się ten tlenek cynku wykrusza i robi krater w zębie
Gratuluję III trymestru, dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 08:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja z rana
ja też dziś idę do lekarza ale ogólnego z moją tak zwana dupowa dolegliwościa hehe bo chyba jest gorzej więc wolę to skonsultować muszę mojemu gin powiedzieć że chce częściej wizyty bo 5 tyg to masakra boję się ze go w ogóle nie będzie bo on przyjmuje prywatnie w innej klinice a w mojej na NFZ i ma tyle bab ze masakra jak się ostatnio babka chciała do niego zapisać to za pół roku to jej powiedzieli ze nie wiadomo czy w ogóle doktor tam jeszcze będzie. Gdyby u mnie koszt był 120 prywatnie to też bym chodziła ale w krk wizyta 150 i usg ciążowe 150 więc 300 mnie po prostu nie stać ale jak znowu mnie zapisze za 5 tygodni to będę musiała zacisnąć pasa i umówić się prywatnie do niego w super klinice enel med
A tymczasem wszystkiego najlepszego dla wszystkich forumowych dziecziaczkow i tych w brzuszkach i tych starszych
Ja dziś idę z siostra męża i jego chrzesniakiem na piknik
Miłego dniaSabina, Anulka01, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
i teoretycznie temu panu glukozy nie moga podać-tez jakis plus. Dwa wysokie wyniki na czczo (od 126) i juz diagnozuje cukrzyce, ale taka normalna
a 134 to wysoko, na poczekalni u diabetologa słyszałam o 220 na czczo bo ktos wieczorem zjadł serniczek
moja ciotka na czczo miała 280 bo zjadła wieczorem jabłko... -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:i teoretycznie temu panu glukozy nie moga podać-tez jakis plus. Dwa wysokie wyniki na czczo (od 126) i juz diagnozuje cukrzyce, ale taka normalna
a 134 to wysoko, na poczekalni u diabetologa słyszałam o 220 na czczo bo ktos wieczorem zjadł serniczek
moja ciotka na czczo miała 280 bo zjadła wieczorem jabłko... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie a ja mam problem
Od czerwca do grudnia będą szkolenia czy raczej egzaminy w ministerstwie czy.mogę dalej pracować tu gdzie pracuje. Sobie terminy wybrali. I jestem w kropce. Pojechać muszę. Ale.kiedy? W.lipcu? Z wielkim brzuchem? Boję się ze coś sobie zrobię, bo to wyprawa na calutki dzień Plus stres. W listopadzie? Zostawię.malutkie dziecko? I wypadne z rytmu pracowego... no dupa po całości -
nick nieaktualny
-
Witam się ponownie o przyzwoitszej porze
no i w skończonym 27tc i III trymestrze
Sabina poczekaj na wyniki z labo przy krzywej norma na czczo do 92.
Angela 98 wyszło z krwi, czy z gluko?
Skali dziękujemy za życzenia
Również życzymy dzieciom w brzuszkach i poza brzuszkami udanego Dnia DzieckaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 08:44
bbeczka91 lubi tę wiadomość
-
Ja odebrałam wyniki i cukrzycy chyba nie mam. Nie pamiętam jakie normy tu podawałyście ale ja mam 84-162-132.
Gorzej jest z moczem. Mam w nim glukozę (całkiem dużo) i szczawiany. W piątek wizyta. Ktoś wie co oznacza glukoza w moczu? Bo chyba żadna z Was nie miała tu takiego problemu.