WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Witam się ponownie o przyzwoitszej porze
no i w skończonym 27tc i III trymestrze
Sabina poczekaj na wyniki z labo przy krzywej norma na czczo do 92.
Angela 98 wyszło z krwi, czy z gluko?
Skali dziękujemy za życzenia
Również życzymy dzieciom w brzuszkach i poza brzuszkami udanego Dnia Dziecka -
Broszka wrote:Ja odebrałam wyniki i cukrzycy chyba nie mam. Nie pamiętam jakie normy tu podawałyście ale ja mam 84-162-132.
Gorzej jest z moczem. Mam w nim glukozę (całkiem dużo) i szczawiany. W piątek wizyta. Ktoś wie co oznacza glukoza w moczu? Bo chyba żadna z Was nie miała tu takiego problemu.
dokładnie nie mam pojecia co oznacza cukier w moczu...ale w cukrzycy to zly objaw -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu mnie tylko szczawiany
zobaczymy co jutro powie gin na wyniki... będę musiała ją zapytać o szyjkę i wody, bo zawsze odpowiada że w normie i nie wiem czy ma mnie to satysfakcjonować??
ja uciekam do sklepu po rzeczy na dzisiejsze krokiety, póki nie ma dużego upału...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ksosia u nas to wyszlo niecale 4 tysiace nie jest to duzo ale starczylo na jedna szafki kuchenne w pierdolniku bo mama musowo musi miec 2 kuchnie jak w anglii jeden pierdolnik a druga ladna zadbana dla gosci hehe
Najlepiej dac ten projekt kierownikowi budowy jak jest jakis sensny facio to wam powywala zbedne rzeczy
Ja po nocce moj R zrobil mi niespodzianke. Spie sobie smacznie a tu telfon 0:38 co robisz ? Śpie no a co mam robić... To otworz drzwi bo ja zaraz bede. Przespal sie zostawil 100 na zakupy, wypil ze mna przed chwila kawe i pojechal biedny znow do wawy.
Biedny przejal sie bo jak na fb pisalismy to co chcwile sie pytal czy wszystko ok czy mnie nie boli i czy malwina sie rusza i nagle przestal bo stwierdzil ze z szefami idzie gadac i juz nie zadzwonil ... do czasu haha
Puki co wycieku nie ma zadnego i po nocy mokro nie bylo to mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i doczekam do piatku.
A w piatek bedzie cisniecie doktorka zeby posprawdzal wszystkie wymiary i w doopie mam ze to dodatkowa wizyta nie rejestrowana w miedzy czasie miedzy pacjentkami. Skoro robi na nfz zdjecia w 3d i 4d za darmo to laski nie robi zeby pomiary mi podac.
Lece dopic kawe i nie wiem co ja dzisiaj bede robic bo przemeczac sie tez nie oge wiec sprzatanie odpada. -
Angela89 wrote:No to pięknie:/ zobaczymy co będzie dalej i co lekarz na wyniki
Broszka mi tłumaczyli w poradni diab dla ciężarnych, że jeżeli wyniki krzywej są ok, cukry są ok to może w ciąży pojawiać się cukier w moczu. Nie mierzy się go w ciąży, bo może być. Tak jak.i aceton nie pojawia się tylko u cukrzyczek -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:angela
lekarz już widząc 98 na czczo (bez reszty punktów krzywej) juz powinien cie skierować do diab
piszę co powinien, bo bywaja wyjatki, gdzie drobne przekroczenia sa ignorowane lub lekarz opiera sie na ogólnych i starych normach -
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:u mnie tylko szczawiany
zobaczymy co jutro powie gin na wyniki... będę musiała ją zapytać o szyjkę i wody, bo zawsze odpowiada że w normie i nie wiem czy ma mnie to satysfakcjonować??
ja uciekam do sklepu po rzeczy na dzisiejsze krokiety, póki nie ma dużego upału...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 08:59
-
nick nieaktualny