WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela, Sabina trzymam kciuki za wyniki, spokojnie poczekajcie na wszystkie wyniki.
Ja dwa dni temu przestałam brać globulki na grzybka a tu dzisiaj rano powitały mnie znowu jakieś lekko brązowe upławy, grrrr, jak nie urok to ....w piątek wizyta u ginki na szczęście, ale jak znowu dostanę globulki to zwariuje. Jutro jeszcze pójdę na badanie moczu zobaczymy co tam wyjdzie.
a miał być lepszy dzień dzisiaj no, ehhh
kolejny tc rozpoczętyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 09:36
-
nick nieaktualnyPirelka ja sie nie dziwię. Też bym zle spała jakbym miała taki pakunek w brzuchu
moj jeden tak kopie ze czasem od 3 sie nie da spac, to co dopiero z dwpjka w brzuchu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 09:37
pirelka lubi tę wiadomość
-
agatia wrote:Broszka cukier w moczu 300 zależy w jakich jednostkach
ja miałam kiedyś 250 i lekarz mówi, że to śladowy i olać
Ja mam przekroczony ale nie aż tak dużo. Kamień z serca - nie jest tak strasznie jak mi się na początku wydawało, jeszcze przed przeliczeniem jednostek:P Dzięki ogromne!agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moj kopie regularnie o 3 w nocy i 5... I od 3 dni w końcu go normalnie czuję...az nadto bo o 5 tak czadu dawał ze bolało. Ale wiem że teraz tak czuje a za chwile zas 4dni ciszy będzie.
Wkurzyłam się wczoraj jeszcze bardziej...jak juz przetrawilam architekta zaczęłam z mężem rozmowę ze może faktycznie odkupimy ten bebetto zwłaszcza ze to u nas na wsi i super stan...po 20 min rozmowy dostaje smsa ze oferta nieaktualna! Czujecie? W ciągu pól roku na olx w promieniu 30km pokazały się 2...tylko DWA te modele, oba w mojej miejscowości -jeden w lutym 500m od domu, drugi teraz 2 km, i w momencie kiedy się zdecydujemy-sprzedany! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja czuję przy zasypianiu i jak się obudzę między 6 a 7, raz tylko miałam sytuację, że się obudziłam w środku nocy, bo tak niemiłosiernie kopał
a wieczorem mnie brzuch pobolewał, że się zaczęłam martwić, zwłaszcza po bokach przy odwracaniu się z boku na boku...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny