X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u Nas słońce wali od rana :/ aż strach iść na zakupy. Może kupię już dzisiaj truskawki na dżem i zrobić choć jedną partie..

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej;p
    u mnie skwar na całego... modlę się o deszcz. Nie znoszę upałów, mam nadzieję, że to lato będzie trochę łaskawsze niż poprzednio. Angela uszy do góry :)

• AISAK Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ją przed podaniem glukozy miałam na glukozy 99, aż krwi wyszło 85. Także spokojnie. I cala krzywa ok.

Sabina lubi tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • martta Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, Sabina trzymam kciuki za wyniki, spokojnie poczekajcie na wszystkie wyniki.
    Ja dwa dni temu przestałam brać globulki na grzybka a tu dzisiaj rano powitały mnie znowu jakieś lekko brązowe upławy, grrrr, jak nie urok to ....w piątek wizyta u ginki na szczęście, ale jak znowu dostanę globulki to zwariuje. Jutro jeszcze pójdę na badanie moczu zobaczymy co tam wyjdzie.
    a miał być lepszy dzień dzisiaj no, ehhh
    kolejny tc rozpoczęty :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 09:36

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka ja sie nie dziwię. Też bym zle spała jakbym miała taki pakunek w brzuchu ;) moj jeden tak kopie ze czasem od 3 sie nie da spac, to co dopiero z dwpjka w brzuchu ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 09:37

pirelka lubi tę wiadomość

• Broszka Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Broszka cukier w moczu 300 zależy w jakich jednostkach :) ja miałam kiedyś 250 i lekarz mówi, że to śladowy i olać ;)

Ja mam przekroczony ale nie aż tak dużo. Kamień z serca - nie jest tak strasznie jak mi się na początku wydawało, jeszcze przed przeliczeniem jednostek:P Dzięki ogromne!

agatia lubi tę wiadomość

o14882c3tzwz2hbc.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela jeszcze nic nie jest przesądzone, nie denerwuj się.
    U nas leje od wczoraj a ze jest ciepło wiec parno i duszno :/ kiepsko się czuję.

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AISAK wrote:
    Ją przed podaniem glukozy miałam na glukozy 99, aż krwi wyszło 85. Także spokojnie. I cala krzywa ok.
    U mnie było odwrotnie, przed podaniem glukozy miałam tylko 76, a z krwi wyszło na czczo 90 :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Pirelka ja sie nie dziwię. Też bym zle spała jakbym miała taki pakunek w brzuchu ;) moj jeden tak kopie ze czasem od 3 sie nie da spac, to co dopiero z dwpjka w brzuchu ;)
    U mnie nie ma jeszcze tragedii :) ani z kopaniem, ani z wielkości ;)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie nacieszyłam się długo ciszą pod blokiem :D
    pogotowie gazowe działa z uszkodzoną wczoraj rura
    podobno przez całe lato będą teren robić :(
    w pierwszej ciązy miałam ocieplanie bloku - aż 3 miesiące, brud, goraco , stres

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj kopie regularnie o 3 w nocy i 5... I od 3 dni w końcu go normalnie czuję...az nadto bo o 5 tak czadu dawał ze bolało. Ale wiem że teraz tak czuje a za chwile zas 4dni ciszy będzie.

Wkurzyłam się wczoraj jeszcze bardziej...jak juz przetrawilam architekta zaczęłam z mężem rozmowę ze może faktycznie odkupimy ten bebetto zwłaszcza ze to u nas na wsi i super stan...po 20 min rozmowy dostaje smsa ze oferta nieaktualna! Czujecie? W ciągu pól roku na olx w promieniu 30km pokazały się 2...tylko DWA te modele, oba w mojej miejscowości -jeden w lutym 500m od domu, drugi teraz 2 km, i w momencie kiedy się zdecydujemy-sprzedany!:(

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój dziś leciutko kopie, ale chyba się ułożył tak, że nie jest to bardzo wyczuwalne, a teraz zaliczyłam mały spacer to może go tym uspałam :) kurczę, w sklepie pieczarek nie było, a chciało mi się tak krokietów :(

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w nocy w ogóle kopniaków nie czuje, dobrze spie, raz tylko siusiu, po sniadaniu maluszek sie budzi

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja czuję przy zasypianiu i jak się obudzę między 6 a 7, raz tylko miałam sytuację, że się obudziłam w środku nocy, bo tak niemiłosiernie kopał :/ a wieczorem mnie brzuch pobolewał, że się zaczęłam martwić, zwłaszcza po bokach przy odwracaniu się z boku na boku...

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też ostatnio kłuje w podbrzuszu i po bokach nisko jak się przekładam w nocy. Dodatkowo mała kopie tak nisko w środku, że w kroczu czuję :P

• martta Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o Pirelka to ja też tak mam, strasznie nisko czasami dostaje łomot....

pirelka lubi tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Mnie też ostatnio kłuje w podbrzuszu i po bokach nisko jak się przekładam w nocy. Dodatkowo mała kopie tak nisko w środku, że w kroczu czuję :P
    myślałam że tylko ja tak nisko czasem czuję :P to jest najdziwniejsze...

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo to i ja zaczęłam bać się tej glukozy. Angela daj znać jak Ci wyjdzie. Kurczę a ja mam za 3 tygodnie dopiero zrobić, a jak wyjdzie źle? Nie chcę szukać informacji na ten temat, bo tylko się zestresuje.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja póki co mam kopniaki tylko na dole lub na dole z lewej strony...

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    myślałam że tylko ja tak nisko czasem czuję :P to jest najdziwniejsze...
    To jest okropne :P

‹‹ 1087 1088 1089 1090 1091 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ