X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u Nas słońce wali od rana :/ aż strach iść na zakupy. Może kupię już dzisiaj truskawki na dżem i zrobić choć jedną partie..

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej;p
    u mnie skwar na całego... modlę się o deszcz. Nie znoszę upałów, mam nadzieję, że to lato będzie trochę łaskawsze niż poprzednio. Angela uszy do góry :)

• AISAK Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ją przed podaniem glukozy miałam na glukozy 99, aż krwi wyszło 85. Także spokojnie. I cala krzywa ok.

Sabina lubi tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • martta Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, Sabina trzymam kciuki za wyniki, spokojnie poczekajcie na wszystkie wyniki.
    Ja dwa dni temu przestałam brać globulki na grzybka a tu dzisiaj rano powitały mnie znowu jakieś lekko brązowe upławy, grrrr, jak nie urok to ....w piątek wizyta u ginki na szczęście, ale jak znowu dostanę globulki to zwariuje. Jutro jeszcze pójdę na badanie moczu zobaczymy co tam wyjdzie.
    a miał być lepszy dzień dzisiaj no, ehhh
    kolejny tc rozpoczęty :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 09:36

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka ja sie nie dziwię. Też bym zle spała jakbym miała taki pakunek w brzuchu ;) moj jeden tak kopie ze czasem od 3 sie nie da spac, to co dopiero z dwpjka w brzuchu ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 09:37

pirelka lubi tę wiadomość

• Broszka Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Broszka cukier w moczu 300 zależy w jakich jednostkach :) ja miałam kiedyś 250 i lekarz mówi, że to śladowy i olać ;)

Ja mam przekroczony ale nie aż tak dużo. Kamień z serca - nie jest tak strasznie jak mi się na początku wydawało, jeszcze przed przeliczeniem jednostek:P Dzięki ogromne!

agatia lubi tę wiadomość

o14882c3tzwz2hbc.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela jeszcze nic nie jest przesądzone, nie denerwuj się.
    U nas leje od wczoraj a ze jest ciepło wiec parno i duszno :/ kiepsko się czuję.

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AISAK wrote:
    Ją przed podaniem glukozy miałam na glukozy 99, aż krwi wyszło 85. Także spokojnie. I cala krzywa ok.
    U mnie było odwrotnie, przed podaniem glukozy miałam tylko 76, a z krwi wyszło na czczo 90 :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Pirelka ja sie nie dziwię. Też bym zle spała jakbym miała taki pakunek w brzuchu ;) moj jeden tak kopie ze czasem od 3 sie nie da spac, to co dopiero z dwpjka w brzuchu ;)
    U mnie nie ma jeszcze tragedii :) ani z kopaniem, ani z wielkości ;)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie nacieszyłam się długo ciszą pod blokiem :D
    pogotowie gazowe działa z uszkodzoną wczoraj rura
    podobno przez całe lato będą teren robić :(
    w pierwszej ciązy miałam ocieplanie bloku - aż 3 miesiące, brud, goraco , stres

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj kopie regularnie o 3 w nocy i 5... I od 3 dni w końcu go normalnie czuję...az nadto bo o 5 tak czadu dawał ze bolało. Ale wiem że teraz tak czuje a za chwile zas 4dni ciszy będzie.

Wkurzyłam się wczoraj jeszcze bardziej...jak juz przetrawilam architekta zaczęłam z mężem rozmowę ze może faktycznie odkupimy ten bebetto zwłaszcza ze to u nas na wsi i super stan...po 20 min rozmowy dostaje smsa ze oferta nieaktualna! Czujecie? W ciągu pól roku na olx w promieniu 30km pokazały się 2...tylko DWA te modele, oba w mojej miejscowości -jeden w lutym 500m od domu, drugi teraz 2 km, i w momencie kiedy się zdecydujemy-sprzedany!:(

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój dziś leciutko kopie, ale chyba się ułożył tak, że nie jest to bardzo wyczuwalne, a teraz zaliczyłam mały spacer to może go tym uspałam :) kurczę, w sklepie pieczarek nie było, a chciało mi się tak krokietów :(

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w nocy w ogóle kopniaków nie czuje, dobrze spie, raz tylko siusiu, po sniadaniu maluszek sie budzi

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja czuję przy zasypianiu i jak się obudzę między 6 a 7, raz tylko miałam sytuację, że się obudziłam w środku nocy, bo tak niemiłosiernie kopał :/ a wieczorem mnie brzuch pobolewał, że się zaczęłam martwić, zwłaszcza po bokach przy odwracaniu się z boku na boku...

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też ostatnio kłuje w podbrzuszu i po bokach nisko jak się przekładam w nocy. Dodatkowo mała kopie tak nisko w środku, że w kroczu czuję :P

• martta Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o Pirelka to ja też tak mam, strasznie nisko czasami dostaje łomot....

pirelka lubi tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Mnie też ostatnio kłuje w podbrzuszu i po bokach nisko jak się przekładam w nocy. Dodatkowo mała kopie tak nisko w środku, że w kroczu czuję :P
    myślałam że tylko ja tak nisko czasem czuję :P to jest najdziwniejsze...

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo to i ja zaczęłam bać się tej glukozy. Angela daj znać jak Ci wyjdzie. Kurczę a ja mam za 3 tygodnie dopiero zrobić, a jak wyjdzie źle? Nie chcę szukać informacji na ten temat, bo tylko się zestresuje.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja póki co mam kopniaki tylko na dole lub na dole z lewej strony...

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    myślałam że tylko ja tak nisko czasem czuję :P to jest najdziwniejsze...
    To jest okropne :P

‹‹ 1087 1088 1089 1090 1091 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ