WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam się po cięzkiej nocy- miałam atak kolki nerkowej i o mały włos nie wylądowałam na SORze, ale zazyłam 2 no-spy i jakoś przetrwałam. Wizyta dopier w pt. Mam nadzieję, że dzisiaj już to nie wróci
Wiem, że któaś z Was miała w ciąży kolkę- co wtedy mam robić oprócz no-spy i wiadra wody?
-
nick nieaktualnyWitam się z rana,
Zajadam jajecznicę z domowych jajekmniam.. głodna byłam od 5 rano ;P
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e8c7bc5d3590.jpg
Nie sypiam ostatnio dobrze, nad ranem nie mogę się ułożyć i zasnąć, a jak maż wstaje to znowu nie mogę zasnąćwięc wstaję po 7.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 09:17
agatia, Sabina, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agatia wrote:Niestety wysyarczy zły jeden z trzech parametrów w krzywej, zeby.stwierdzić cukrzycę
Broszka mi tłumaczyli w poradni diab dla ciężarnych, że jeżeli wyniki krzywej są ok, cukry są ok to może w ciąży pojawiać się cukier w moczu. Nie mierzy się go w ciąży, bo może być. Tak jak.i aceton nie pojawia się tylko u cukrzyczek
Dzięki Agatia za pocieszenie:) Czytam internety i piszą, że małe stężenie czasem się zdarza, ale u mnie jest 383. Przeliczyłam jednostki i wygląda to lepiej. Siedzę z butelką wody i sączę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
claudiuszek wrote:witam się po cięzkiej nocy- miałam atak kolki nerkowej i o mały włos nie wylądowałam na SORze, ale zazyłam 2 no-spy i jakoś przetrwałam. Wizyta dopier w pt. Mam nadzieję, że dzisiaj już to nie wróci
Wiem, że któaś z Was miała w ciąży kolkę- co wtedy mam robić oprócz no-spy i wiadra wody?
chyba Strazaczka miala. Oby się nie powtórzyło!
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
alinka wrote:Ja dzisiaj zaczęłam w pracy dzień bardzo ciężko. Awantura za awantura i tylko ciśnienie mi ludzie podnoszą ...
Dodatkowo jakoś mi ciężko i nie mogę złapać oddechucholernie ciężkie powietrze dzisiaj.
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia