WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Ooo to i ja zaczęłam bać się tej glukozy. Angela daj znać jak Ci wyjdzie. Kurczę a ja mam za 3 tygodnie dopiero zrobić, a jak wyjdzie źle? Nie chcę szukać informacji na ten temat, bo tylko się zestresuje.
niepotrzebny stres..ja oduczyłam się czytać w necie
-
nick nieaktualnypirelka wrote:To jest okropne
zapomniałam kupić maszynki do golenia, a jutro wizyta, u mnie w sklepie są tylko tanie badziewne, na samą myśl robi mi się słabo...a co dopiero przy porodzie jak przyjdzie mi się ogolić, mam tak okropne skłonności do podrażnień że zaniechałam tematu, nogi na szczęście nie obrastają
-
Ja mojego czuję...wszędzie! Od boku pod żebrami po drugi bok, nad pępkiem i bardzo nisko poniżej lini włosów...i to wszystko na raz! Burza w brzuchu
Dzisiaj miałam mega pokręcony sen - pojechalam z rodzicami na pogotowie bo mnie brzuch bolał, zrobili mi badanie 3d całego brzucha i okazało się ze mam marskość...żołądka! I tylko lewa strona mogą mi cc zrobić. Moj tata w ryk, ja w szoku bo miałam tydz leżeć w szpitalu i mieć cc..ja ryczałam ze młody nawet 1kg nie ma. Pojechaliśmy do domu po rzeczy dla mnie a ja w szal ciuszkowy wpadłam, zaczęłam prac te najmniejsze, przejmować się ze ani wózka ani nic...i obudziłam się -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się i spadam.
Pochwalę się tylko że od rana płacze:-( mąż mnie wziął na zakupy i dorwalam HALIBUTAjuż go Pożarlam
A słony wrrr
Miałam prac ubranka ale obserwuje niebo bo od rana pada a teraz cisza i duszno.
Idę na spacer po kapustę zrobię gołąbki:-)
Mam nadzieję że jutro będę miała lepszy dzień.
Miłego dnia.
Udanych wizyt i wyników -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dzieaczyny, ja tez mialam ciezka noc najpierw nie moglam zasnac do 1, a jak juz usnelam to od 3 wsyalam do toalety, usnelam to o 4 maly zaczal tak kopaz ze az mnie obudzil....ale nic poszlam spac dalej o 6.50 snow toaleta maz poszedl do pracy, o 8.20 jais durny goniec mnie obudzil bo jakies papiery przyniosl...wrrr poziom wscieklosci level hard...znow przysnelam do mnie dziecko obudzilo moje o 10.10... wy g ladam jak 7 nieszczesc i jestem mega wsciekla bo wszystko mnie boli w dodatku sie nie wyspalam i jak sie tu nie wkirzyc od rana i wstax w dobrym humorze ???
-
nick nieaktualnyMoja też kopie wszędzie dosłownie. Ostatnio tak mega z boku, aż się zastanawiam czy zaraz na plecy się nie przerzuci;)
A wczoraj mnie ukarała serio. Jak byłam cały dzień w stresie cisza była, a wieczorem jak już się wypłakałam i uspokoiłam to tak mocno mnie zaczęła kopać, aż podskakiwałam. Normalnie mnie dziecko opieprzyło;)A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A my po spacerku
ja mimo nieprzespanej nocy, pochmurnej pogody i wizji wizyty u ginki humor mam dobry. Byliśmy z Młodym polatać po kałużach, bo synek musiał przetestować kalosze. Wróciliśmy mokrzy po pachy
teraz wcianmy watę cukrową, choć ja przy cukrzycy tylko symbolicznie
-
nick nieaktualnyO matko jak gorąco do słońca
w cieniu fajnie, zwłaszcza jak zawieje to chłodno. Ciężko mi się szło i jak idę to kłuje mnie brzuch i się napina. Jak chodziłam już po sklepie to ok, ale tak mają duszno, że chyba gorzej niż na zewnątrz!
Kupiłam truskawki za 5 zł i będę robić I partię dżemów. -
nick nieaktualnyja z dżemami czekam do weekendu, bo wtedy pojedziemy na ryneczek i kupimy więcej, muszę też cukier dokupić do nich, więc przydałby się samochód i mąż do noszenia
jak już zdam to prawko będę się sama bała z małym jeździć - dobrze że do moich rodziców prosta droga, bo przez ekspresówkę a później zjazd i wieś