X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam czasami wrażenie, że dokładnie czuję, że kopie w pęcherz:) i faktycznie po chwili lecę do królestwa:)

Dziewczyny z lubelskiego jeśli nie wiecie to w weekend są te bobasowe targi w hali.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Ooo to i ja zaczęłam bać się tej glukozy. Angela daj znać jak Ci wyjdzie. Kurczę a ja mam za 3 tygodnie dopiero zrobić, a jak wyjdzie źle? Nie chcę szukać informacji na ten temat, bo tylko się zestresuje.
    Nie stresuj się na zapas, zrób badanie w terminie kiedy masz robić i najlepiej do tego czasu nic nie czytać :) niepotrzebny stres..ja oduczyłam się czytać w necie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    To jest okropne :P
    ja się zaczęłam zastanawiać czy powinnam tak nisko czuć, bo raz czuję nad pępkiem lub pod żebrami, a tu nagle sru w kroczu :P

zapomniałam kupić maszynki do golenia, a jutro wizyta, u mnie w sklepie są tylko tanie badziewne, na samą myśl robi mi się słabo... :( a co dopiero przy porodzie jak przyjdzie mi się ogolić, mam tak okropne skłonności do podrażnień że zaniechałam tematu, nogi na szczęście nie obrastają :D

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mojego czuję...wszędzie! Od boku pod żebrami po drugi bok, nad pępkiem i bardzo nisko poniżej lini włosów...i to wszystko na raz! Burza w brzuchu :P

Dzisiaj miałam mega pokręcony sen - pojechalam z rodzicami na pogotowie bo mnie brzuch bolał, zrobili mi badanie 3d całego brzucha i okazało się ze mam marskość...żołądka! I tylko lewa strona mogą mi cc zrobić. Moj tata w ryk, ja w szoku bo miałam tydz leżeć w szpitalu i mieć cc..ja ryczałam ze młody nawet 1kg nie ma. Pojechaliśmy do domu po rzeczy dla mnie a ja w szal ciuszkowy wpadłam, zaczęłam prac te najmniejsze, przejmować się ze ani wózka ani nic...i obudziłam się :P

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam do Biedronki zerknąć co mają, po chlebem i truskawki na dżemik ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i spadam.

Pochwalę się tylko że od rana płacze:-( mąż mnie wziął na zakupy i dorwalam HALIBUTA :-) już go Pożarlam :-)
    A słony wrrr
    Miałam prac ubranka ale obserwuje niebo bo od rana pada a teraz cisza i duszno.

Idę na spacer po kapustę zrobię gołąbki:-)

Mam nadzieję że jutro będę miała lepszy dzień.
    Miłego dnia.
    Udanych wizyt i wyników :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie się ostatnio śniło, że leżałam na stole, miałam CC, lekarz mnie rozkroił i powiedział "pani jelita bardzo źle wyglądają - musimy je wyciąć" ;D i tak się w całości jelit pozbyłam

mychakruszyna, Lusia8998, Bratek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dzieaczyny, ja tez mialam ciezka noc najpierw nie moglam zasnac do 1, a jak juz usnelam to od 3 wsyalam do toalety, usnelam to o 4 maly zaczal tak kopaz ze az mnie obudzil....ale nic poszlam spac dalej o 6.50 snow toaleta maz poszedl do pracy, o 8.20 jais durny goniec mnie obudzil bo jakies papiery przyniosl...wrrr poziom wscieklosci level hard...znow przysnelam do mnie dziecko obudzilo moje o 10.10... wy g ladam jak 7 nieszczesc i jestem mega wsciekla bo wszystko mnie boli w dodatku sie nie wyspalam i jak sie tu nie wkirzyc od rana i wstax w dobrym humorze ???

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja też kopie wszędzie dosłownie. Ostatnio tak mega z boku, aż się zastanawiam czy zaraz na plecy się nie przerzuci;)

A wczoraj mnie ukarała serio. Jak byłam cały dzień w stresie cisza była, a wieczorem jak już się wypłakałam i uspokoiłam to tak mocno mnie zaczęła kopać, aż podskakiwałam. Normalnie mnie dziecko opieprzyło;)

A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj wieczorem płakałam bo mąż nie pozwolił mi na wspólnej włączyć :) ach te hormony :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jestem już w pracy
    I zrobiło.mi się słabo. Poyy mnie oblaly, ręce drżą, ciemno w oczach, powoli.mi przechodzi :/
    Koleżanka zrobiła mi gorzkiej herbaty

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    musze isc do sklepu ...

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja bede musiala kupic chleb ale chyba poczekam na mojego meza bo przeciez corka jest ze mma w do, u :) dzisiaj dzien dziecka zlozylam mojej corce zyczenia a ona mowi do mnie Mamo przeciez ja dzisiaj niw mam urodzin haham:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie nawet z kanapy ciężko się podnieść, a miałam posprzątać kuchnię i zrobić obiad :/ pieczarek nie było, więc zamiast krokietów będą naleśniki ze szpinakiem i twarożkiem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja statnio calkiem powaznie juz nie wiem co mam robic na ten obiad totalne odmozdzenie i brak pomyslu na obiad.... juz mi sie wszystko przejadlo, a wcizay z npwymi daniami eksperymentowac nie bede raczej.... hmmm...

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Lidlu są CZEREŚNIE <3
    juz miałam pakować, gdy zobaczyłam, że są z Włoch... :( zrrzygnowałam i wzięłam hiszpańskie nekatyrynki... oczywiście znów byłam w tesco i zaczeło lać... wracam do domu mokra jak kura! :o

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:13

• agatia Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my po spacerku :) ja mimo nieprzespanej nocy, pochmurnej pogody i wizji wizyty u ginki humor mam dobry. Byliśmy z Młodym polatać po kałużach, bo synek musiał przetestować kalosze. Wróciliśmy mokrzy po pachy ;) teraz wcianmy watę cukrową, choć ja przy cukrzycy tylko symbolicznie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko jak gorąco do słońca :/ w cieniu fajnie, zwłaszcza jak zawieje to chłodno. Ciężko mi się szło i jak idę to kłuje mnie brzuch i się napina. Jak chodziłam już po sklepie to ok, ale tak mają duszno, że chyba gorzej niż na zewnątrz!

Kupiłam truskawki za 5 zł i będę robić I partię dżemów.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja z dżemami czekam do weekendu, bo wtedy pojedziemy na ryneczek i kupimy więcej, muszę też cukier dokupić do nich, więc przydałby się samochód i mąż do noszenia :D jak już zdam to prawko będę się sama bała z małym jeździć - dobrze że do moich rodziców prosta droga, bo przez ekspresówkę a później zjazd i wieś :)

‹‹ 1088 1089 1090 1091 1092 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ