WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie stresuj się na zapas, zrób badanie w terminie kiedy masz robić i najlepiej do tego czasu nic nie czytaćMagdziulla wrote:Ooo to i ja zaczęłam bać się tej glukozy. Angela daj znać jak Ci wyjdzie. Kurczę a ja mam za 3 tygodnie dopiero zrobić, a jak wyjdzie źle? Nie chcę szukać informacji na ten temat, bo tylko się zestresuje.
niepotrzebny stres..ja oduczyłam się czytać w necie
-
nick nieaktualnyja się zaczęłam zastanawiać czy powinnam tak nisko czuć, bo raz czuję nad pępkiem lub pod żebrami, a tu nagle sru w kroczupirelka wrote:To jest okropne

zapomniałam kupić maszynki do golenia, a jutro wizyta, u mnie w sklepie są tylko tanie badziewne, na samą myśl robi mi się słabo...
a co dopiero przy porodzie jak przyjdzie mi się ogolić, mam tak okropne skłonności do podrażnień że zaniechałam tematu, nogi na szczęście nie obrastają
-
Ja mojego czuję...wszędzie! Od boku pod żebrami po drugi bok, nad pępkiem i bardzo nisko poniżej lini włosów...i to wszystko na raz! Burza w brzuchu

Dzisiaj miałam mega pokręcony sen - pojechalam z rodzicami na pogotowie bo mnie brzuch bolał, zrobili mi badanie 3d całego brzucha i okazało się ze mam marskość...żołądka! I tylko lewa strona mogą mi cc zrobić. Moj tata w ryk, ja w szoku bo miałam tydz leżeć w szpitalu i mieć cc..ja ryczałam ze młody nawet 1kg nie ma. Pojechaliśmy do domu po rzeczy dla mnie a ja w szal ciuszkowy wpadłam, zaczęłam prac te najmniejsze, przejmować się ze ani wózka ani nic...i obudziłam się
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się i spadam.
Pochwalę się tylko że od rana płacze:-( mąż mnie wziął na zakupy i dorwalam HALIBUTA
już go Pożarlam 
A słony wrrr
Miałam prac ubranka ale obserwuje niebo bo od rana pada a teraz cisza i duszno.
Idę na spacer po kapustę zrobię gołąbki:-)
Mam nadzieję że jutro będę miała lepszy dzień.
Miłego dnia.
Udanych wizyt i wyników
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dzieaczyny, ja tez mialam ciezka noc najpierw nie moglam zasnac do 1, a jak juz usnelam to od 3 wsyalam do toalety, usnelam to o 4 maly zaczal tak kopaz ze az mnie obudzil....ale nic poszlam spac dalej o 6.50 snow toaleta maz poszedl do pracy, o 8.20 jais durny goniec mnie obudzil bo jakies papiery przyniosl...wrrr poziom wscieklosci level hard...znow przysnelam do mnie dziecko obudzilo moje o 10.10... wy g ladam jak 7 nieszczesc i jestem mega wsciekla bo wszystko mnie boli w dodatku sie nie wyspalam i jak sie tu nie wkirzyc od rana i wstax w dobrym humorze ???
-
nick nieaktualnyMoja też kopie wszędzie dosłownie. Ostatnio tak mega z boku, aż się zastanawiam czy zaraz na plecy się nie przerzuci;)
A wczoraj mnie ukarała serio. Jak byłam cały dzień w stresie cisza była, a wieczorem jak już się wypłakałam i uspokoiłam to tak mocno mnie zaczęła kopać, aż podskakiwałam. Normalnie mnie dziecko opieprzyło;)
A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A my po spacerku
ja mimo nieprzespanej nocy, pochmurnej pogody i wizji wizyty u ginki humor mam dobry. Byliśmy z Młodym polatać po kałużach, bo synek musiał przetestować kalosze. Wróciliśmy mokrzy po pachy
teraz wcianmy watę cukrową, choć ja przy cukrzycy tylko symbolicznie
-
nick nieaktualnyO matko jak gorąco do słońca
w cieniu fajnie, zwłaszcza jak zawieje to chłodno. Ciężko mi się szło i jak idę to kłuje mnie brzuch i się napina. Jak chodziłam już po sklepie to ok, ale tak mają duszno, że chyba gorzej niż na zewnątrz!
Kupiłam truskawki za 5 zł i będę robić I partię dżemów. -
nick nieaktualnyja z dżemami czekam do weekendu, bo wtedy pojedziemy na ryneczek i kupimy więcej, muszę też cukier dokupić do nich, więc przydałby się samochód i mąż do noszenia
jak już zdam to prawko będę się sama bała z małym jeździć - dobrze że do moich rodziców prosta droga, bo przez ekspresówkę a później zjazd i wieś

i tak się w całości jelit pozbyłam

[