X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam czasami wrażenie, że dokładnie czuję, że kopie w pęcherz:) i faktycznie po chwili lecę do królestwa:)

Dziewczyny z lubelskiego jeśli nie wiecie to w weekend są te bobasowe targi w hali.

pirelka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Ooo to i ja zaczęłam bać się tej glukozy. Angela daj znać jak Ci wyjdzie. Kurczę a ja mam za 3 tygodnie dopiero zrobić, a jak wyjdzie źle? Nie chcę szukać informacji na ten temat, bo tylko się zestresuje.
    Nie stresuj się na zapas, zrób badanie w terminie kiedy masz robić i najlepiej do tego czasu nic nie czytać :) niepotrzebny stres..ja oduczyłam się czytać w necie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    To jest okropne :P
    ja się zaczęłam zastanawiać czy powinnam tak nisko czuć, bo raz czuję nad pępkiem lub pod żebrami, a tu nagle sru w kroczu :P

zapomniałam kupić maszynki do golenia, a jutro wizyta, u mnie w sklepie są tylko tanie badziewne, na samą myśl robi mi się słabo... :( a co dopiero przy porodzie jak przyjdzie mi się ogolić, mam tak okropne skłonności do podrażnień że zaniechałam tematu, nogi na szczęście nie obrastają :D

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mojego czuję...wszędzie! Od boku pod żebrami po drugi bok, nad pępkiem i bardzo nisko poniżej lini włosów...i to wszystko na raz! Burza w brzuchu :P

Dzisiaj miałam mega pokręcony sen - pojechalam z rodzicami na pogotowie bo mnie brzuch bolał, zrobili mi badanie 3d całego brzucha i okazało się ze mam marskość...żołądka! I tylko lewa strona mogą mi cc zrobić. Moj tata w ryk, ja w szoku bo miałam tydz leżeć w szpitalu i mieć cc..ja ryczałam ze młody nawet 1kg nie ma. Pojechaliśmy do domu po rzeczy dla mnie a ja w szal ciuszkowy wpadłam, zaczęłam prac te najmniejsze, przejmować się ze ani wózka ani nic...i obudziłam się :P

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam do Biedronki zerknąć co mają, po chlebem i truskawki na dżemik ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i spadam.

Pochwalę się tylko że od rana płacze:-( mąż mnie wziął na zakupy i dorwalam HALIBUTA :-) już go Pożarlam :-)
    A słony wrrr
    Miałam prac ubranka ale obserwuje niebo bo od rana pada a teraz cisza i duszno.

Idę na spacer po kapustę zrobię gołąbki:-)

Mam nadzieję że jutro będę miała lepszy dzień.
    Miłego dnia.
    Udanych wizyt i wyników :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie się ostatnio śniło, że leżałam na stole, miałam CC, lekarz mnie rozkroił i powiedział "pani jelita bardzo źle wyglądają - musimy je wyciąć" ;D i tak się w całości jelit pozbyłam

mychakruszyna, Lusia8998, Bratek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dzieaczyny, ja tez mialam ciezka noc najpierw nie moglam zasnac do 1, a jak juz usnelam to od 3 wsyalam do toalety, usnelam to o 4 maly zaczal tak kopaz ze az mnie obudzil....ale nic poszlam spac dalej o 6.50 snow toaleta maz poszedl do pracy, o 8.20 jais durny goniec mnie obudzil bo jakies papiery przyniosl...wrrr poziom wscieklosci level hard...znow przysnelam do mnie dziecko obudzilo moje o 10.10... wy g ladam jak 7 nieszczesc i jestem mega wsciekla bo wszystko mnie boli w dodatku sie nie wyspalam i jak sie tu nie wkirzyc od rana i wstax w dobrym humorze ???

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja też kopie wszędzie dosłownie. Ostatnio tak mega z boku, aż się zastanawiam czy zaraz na plecy się nie przerzuci;)

A wczoraj mnie ukarała serio. Jak byłam cały dzień w stresie cisza była, a wieczorem jak już się wypłakałam i uspokoiłam to tak mocno mnie zaczęła kopać, aż podskakiwałam. Normalnie mnie dziecko opieprzyło;)

A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj wieczorem płakałam bo mąż nie pozwolił mi na wspólnej włączyć :) ach te hormony :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jestem już w pracy
    I zrobiło.mi się słabo. Poyy mnie oblaly, ręce drżą, ciemno w oczach, powoli.mi przechodzi :/
    Koleżanka zrobiła mi gorzkiej herbaty

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    musze isc do sklepu ...

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja bede musiala kupic chleb ale chyba poczekam na mojego meza bo przeciez corka jest ze mma w do, u :) dzisiaj dzien dziecka zlozylam mojej corce zyczenia a ona mowi do mnie Mamo przeciez ja dzisiaj niw mam urodzin haham:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie nawet z kanapy ciężko się podnieść, a miałam posprzątać kuchnię i zrobić obiad :/ pieczarek nie było, więc zamiast krokietów będą naleśniki ze szpinakiem i twarożkiem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja statnio calkiem powaznie juz nie wiem co mam robic na ten obiad totalne odmozdzenie i brak pomyslu na obiad.... juz mi sie wszystko przejadlo, a wcizay z npwymi daniami eksperymentowac nie bede raczej.... hmmm...

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Lidlu są CZEREŚNIE <3
    juz miałam pakować, gdy zobaczyłam, że są z Włoch... :( zrrzygnowałam i wzięłam hiszpańskie nekatyrynki... oczywiście znów byłam w tesco i zaczeło lać... wracam do domu mokra jak kura! :o

inzynierka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:13

• agatia Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my po spacerku :) ja mimo nieprzespanej nocy, pochmurnej pogody i wizji wizyty u ginki humor mam dobry. Byliśmy z Młodym polatać po kałużach, bo synek musiał przetestować kalosze. Wróciliśmy mokrzy po pachy ;) teraz wcianmy watę cukrową, choć ja przy cukrzycy tylko symbolicznie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko jak gorąco do słońca :/ w cieniu fajnie, zwłaszcza jak zawieje to chłodno. Ciężko mi się szło i jak idę to kłuje mnie brzuch i się napina. Jak chodziłam już po sklepie to ok, ale tak mają duszno, że chyba gorzej niż na zewnątrz!

Kupiłam truskawki za 5 zł i będę robić I partię dżemów.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja z dżemami czekam do weekendu, bo wtedy pojedziemy na ryneczek i kupimy więcej, muszę też cukier dokupić do nich, więc przydałby się samochód i mąż do noszenia :D jak już zdam to prawko będę się sama bała z małym jeździć - dobrze że do moich rodziców prosta droga, bo przez ekspresówkę a później zjazd i wieś :)

‹‹ 1088 1089 1090 1091 1092 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ