WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
agatia wrote:Pysiaczku spokojnir ja też z synkiem dostałam dexawen na płuca i teraz też dostanę. Co do wagi to jak na 24 tc to nie jest malutki, raczej całkiem duzutki. Będzie dobrze. A proponują Ci szew na szyjke? Ja wolałam pessar, mniej inwazyjne.
A oprócz tego cztery razy kroplówka z magnezem... Najgorzej boli mnie z tego wszystkiego ten wenflonMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Pysisczek ważne, że jesteś pod opieką lekarzy, ważne, zer Marcel będzie miał sterydy na płuca.
Szew jest bardziej ryzykowny, jest zakladany pod narkoza, jest ryzyko infekcji. Zapytaj lekarzy o pessar oni proponują opcję na nfz, pessar jest płatny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 11:54
-
nick nieaktualny
-
agatia wrote:Pysisczek ważne, że jesteś pod opieką lekarzy, ważne, zer Marcel będzie miał sterydy na płuca.
Szew jest bardziej ryzykowny, jest zakladany pod narkoza, jest ryzyko infekcji. Zapytaj lekarzy o pessar oni proponują opcję na nfz, pessar jest płatny.Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Pysiaczku założenie i zdjęcie pessara to 3 min w gabinecie
zakładają krążek, który zasysa się dookoła szyjki. Nie czuje się go wcale, w niczym nie przeszkadza.
Ja się na szew nie zgodzilam, bo moja koleżanka straciła synka zaraz po założeniu szwu, bo wdala się bakteria.
Pogadaj koniecznie z ginka. Pessar kosztuje koło 270 zl i jest wielokrotnego użytku, bo to silikon.Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
agatia wrote:Pysiaczku założenie i zdjęcie pessara to 3 min w gabinecie
zakładają krążek, który zasysa się dookoła szyjki. Nie czuje się go wcale, w niczym nie przeszkadza.
Ja się na szew nie zgodzilam, bo moja koleżanka straciła synka zaraz po założeniu szwu, bo wdala się bakteria.
Pogadaj koniecznie z ginka. Pessar kosztuje koło 270 zl i jest wielokrotnego użytku, bo to silikon.Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Anulka01 wrote:Pysiaczku na moje to kawał chłopa nosisz
trzymamy kciuki wiec musi byc dobrze! Z pewnością posiedzi tyle ile bedzie mu trzeba! Tylko się nie zamartwiaj dobrze ? :-*
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Pysiaczku nie myśl źle, najważniejsze to pozytywne nastawienie, bo jak będziesz źle myślała to Marcel jeszcze bardziej będzie chciał opuścić domek. Jeszcze te kilka tygodni wstrzymacie:)
Kochane powiedzcie mi czy te płyny lovela do prania czy używa się do nich plynu do płukania? Bo chętnie bym to poprała już a potem tylko w sierpniu przepłukała jakimś zmiękczaczem do dzieci tylko nie wiem czy to już w sobie nie zawieraPysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymychakruszyna wrote:Pysiaczku nie myśl źle, najważniejsze to pozytywne nastawienie, bo jak będziesz źle myślała to Marcel jeszcze bardziej będzie chciał opuścić domek. Jeszcze te kilka tygodni wstrzymacie:)
Kochane powiedzcie mi czy te płyny lovela do prania czy używa się do nich plynu do płukania? Bo chętnie bym to poprała już a potem tylko w sierpniu przepłukała jakimś zmiękczaczem do dzieci tylko nie wiem czy to już w sobie nie zawieramychakruszyna lubi tę wiadomość
-
byłam na zakupach
wręcz z usmiechem wracalam, najpierw spotkałam babke z pracy, potem byłą sąsiadke (kolezankę mamy), z która plotkowałysmy pod parasolką w ulewiezmokłam jak kura
ale az mi fajnie
doszłam do domu, rozebrałam sie i dzwoni listonoszka-przyniosła dla mnie polecony, a to pismo z ...sądu
mam termin rozprawy na 21 czerwca! juz czuje stresa, czytam to pismo i nic nie rozumiem (oprócz faktu, że ZUS nadal swoje twierdzi ) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny