WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynajgorzej gdy próbuje się przekręcić wtedy wszystko się napina i czuję nieprzyjemne rozciąganie albo jak na spacerze ułoży się tak niefortunnie, że pilnie potrzebuję skorzystać z toalety i zaczynam chodzić jak kaczka, bo wtedy czuję że jestem w stanie dotrzeć do domu bez przykrej niespodzianki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem juz w domu.
Z Kostkiem wszystko dobrze
Wazy 712gramow.
Jutro moze fotka, bo to był dluuuugi dzieńbisacz, _izunia_, A_n_k_a_80, Pysiaczek89, mychakruszyna, martta, Anulka01, kamciaelcia, Sabina, Angela89, claudiuszek, mmargol, violett lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i już drugą noc przez nich spać nie mogę
biedne moje dziecko pewnie męczy się razem ze mną. No ale za cholerę nie mogę pognać myśli.
muszę nad sobą popracować, bo nie dbam ostatnio o domek dla Karinki, a Ci oszuści nie są tego warci. Niech ich myszy zjedzą -
Alle leje, cudnie chłodno, ale szkoda, że w dzień dziecka taka pogoda
obudził mnie deszcz i spać nie mogę, albo podświadomie stresuje się dzisiejszą wizytą u ginki.
Sarcia ja minky też nie kupuję, synek ma jeden kocyk i prawie go nie używamy bo się pod nim poci. Ja kupuję kocyki bawełniane, a do spania w łóżeczku śpiworki.
Spróbuję jeszcze pospac, choć czarno to widze -
Ksosia wrote:Mycha nie denerwuj sie bo to jeszcze nic w niczym nie zmienilo.
Chociaz sama sie wystraszylam... Czy to znaczy ze gotowce z neta sa zle???
My tez zamowilismy na dom.pl. moj tata byl zdziwionynze na tak maly dom koszta sa wysokie i sam czeka na tej projekt zeby zobaczyc jakie materialy sa. Jednak my prosilismy o pozwolenie na zmiany w projekcie i dostaniemy, jednak to nasz projektant musi naniesc zmiany.
Projekty z internetu przewiduja np. szkody górnicze czy inne zle usytuowane działki...czyli lepsze fundamenty lepsze zbrojenie itp. Fakt architekt później dostosowuje to ale nasz jedyne zmiany jakie naniósł to...ściany i drzwi tak jak chcieliśmy! Resztę olal i tak teraz musimy robic:/ nikt nie wie po co niektóre elementy sa nawet on sam bo nie spr tego wcześniej i tak oto na środku domu jest slup zazbrojony wg projektu który nie wiadomo po co bo jest tylko na parterze więc dachu nie wstrzymuje..co przychodzi ekipa się glowi nad projektem -
Anulka01 wrote:Co do tych termoforkow to ja szukam takich zwykłych z pestek wiśni albo gryki, koniecznie bez szeleszczących elementów, które mogą obudzić małego.
Tez idę spać bo coś śpiąca jestem. Dobranoc dziewczynki :-*
Rejestrując się na stronie bebiklub w prezencie dostaniesz termoforek z pestek wiśnichoć nie wiem jaki jest bo czekam na niego
Anulka01 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry!!!
Oficjalnie witam sie z kopiacym Antosiemnw 28 tygodniu i....
Taratatam III TRYMESTRZE!!!!
Niby 93dni do porodu, ale z USG wychodzi jednak 89
U nas tez deszczowo. Ale dzis nie pozwole sobie na tak duzo drzemek!ilona29, Anulka01, martta, bbeczka91, Sabina, Angela89, Ulfenstein, claudiuszek, A_n_k_a_80, mychakruszyna, _izunia_, mmargol, violett lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny