WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Żabcia_ wrote:Zabka chyba musisz zostac na tych 4x1 albo jak pisala Viola czy Bratek da Ci luteine.
Zjadlam tego kebaba, czuje ze przepalil mi cala droge do zoladka. Moj uwalil sie za mna i spi, a ja zaraz musze do wc
-
wcześniej cos mnie tknęło bo Blair powiedziała ze jednemu bliźniakowi serce nie bije wiec każdy się żałował i gadala ze nie ma jak iść do innego lek sprawdzić..bo ten niby słaby sprzęt ma ja bym na glowie stanęła zeby znaleźć gin.. Po czym następnego dnia inny gin stwierdził ze jest ok i ze tamten się mylil noo i wtedy juz cos nie tak bylo.. Albo serce bije na tym etapie ciazy albo nie bo rozumie 6 tc czasem pozniej zaczyna ale w tym tyg.. A poza tym siostra opowiadała z majówek ze gdzieś czytała taką historie sama..wiec tez po cichu odeszłam z pisania tu..a jak to w końcu zostalo ujawnione.. ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 16:57
-
Ja bym już zaczela kupować coś nie coś.Ostatnio chusteczki nawilzajace w dwupaku były w promocji z pudełkiem w biedronce..Ale mama stwierdziła że to za wcześnie i dopiero w 6miesiacu pozwoliła cokolwiek kupić..Ona i te jej zabobony "nie nos łańcuszkow na szyi,nie patrz w dziurkę od klucza";P...chodze z.nudów po sklepach i oglądam ciuszki niemowlece
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 16:56
-
nick nieaktualnyWizyta 5 minut
Dostałam receptę i mam brać 4x1 jak przejdą plamienia to 3x1.
Mam krwiaka
Babel urósł ma 2,07mm a serducho 170/min
Dostałam fotki:-)
Wizyta za free.
Następna za tydzień hihi
W domu jadłam oponka. Jedziemy autem córką ogląda zdjęcia bąbelka i mówi: wiecie co widzę paczka mamo którego zjadłas w domu hahahaTiktik, Żabcia_, Anulka01, Miśka***, maluutka90, blablabla, Bratek, Bee85, mmargol, Strazaczka1990, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Wizyta 5 minut
Mam krwiaka
Wizyta za free.
Następna za tydzień hihi
W domu jadłam oponka. Jedziemy autem córką ogląda zdjęcia bąbelka i mówi: wiecie co widzę paczka mamo którego zjadłas w domu hahaha
A i widziałam pepowine, rączki, nóżki tzn zarysy. Gin wszystko szczegółowo pokazywalBratek, mmargol, Behemottka, Strazaczka1990, Pysiaczek89, Gumcia, magdallena69, martta lubią tę wiadomość
-
Strazaczka1990 wrote:Ja bym już zaczela kupować coś nie coś.Ostatnio chusteczki nawilzajace w dwupaku były w promocji z pudełkiem w biedronce..Ale mama stwierdziła że to za wcześnie i dopiero w 6miesiacu pozwoliła cokolwiek kupić..Ona i te jej zabobony "nie nos łańcuszkow na szyi,nie patrz w dziurkę od klucza";P...chodze z.nudów po sklepach i oglądam ciuszki niemowlece
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
żabka04 wrote:Wizyta 5 minut
Mam krwiaka
Wizyta za free.
Następna za tydzień hihi
W domu jadłam oponka. Jedziemy autem córką ogląda zdjęcia bąbelka i mówi: wiecie co widzę paczka mamo którego zjadłas w domu hahahażabka04 lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
żabka04 wrote:Wizyta 5 minut
Mam krwiaka
Wizyta za free.
Następna za tydzień hihi
W domu jadłam oponka. Jedziemy autem córką ogląda zdjęcia bąbelka i mówi: wiecie co widzę paczka mamo którego zjadłas w domu hahaha
najważniejsza,że pączek urósł
żabka04, Bratek, mmargol, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻabcia no to dobrze jeśli tak.
A propos krwiaków to mam pytanie do zorientowanych. Czy jeśli jest mały 6mm i nie ma plamień to konieczne jest l4 i leżenie?
bo ja u swojego gin nie byłam z tym, a ten który robił usg powiedział tylko żeby się oszczędzać. Normalnie chodzę do pracy, ale mama mnie nęka żeby zadzwonić do gin, ja nie chcę wyjść na wariatkę, bo czuję się, aż za dobrze:)żabka04 lubi tę wiadomość