WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziuuuula wrote:a jak Wasze brzuszki?
Ja jestem w 9 tyd 5 dzień i mam już brzuszek.
Ukrywam go, bo na razie za bardzo o ciąży nie mówię innym a poza tym na razie wyglada jakbym wzdęcie po kg cebuli miała i trochę mi głupio.. dziwna jestem chyba..
Spodnie dopinam, ale na pewno nie są tak luźne jak przed ciążą.
Podejrzewam, że za dwa tygodnie guzik nie spotka się z dziurką.
Madziuuuula,ja jestem w 11 tyg. 4 d i mój brzuszek już ewidentnie widać.Nie noszę już prawie spodni do pracy bo jest mi zwyczajnie nie wygodnie .Mój mąż się śmieje,że jak będzie rósł w takim tempie to pod koniec ciąży nie zmieszczę się w drzwi (kochany...)Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Żabka, ciesze ie, ze dzidziul rosnie, tak jak mowia dziewczyny krwiaczek na pewno sie wchlonie
Mi brzuszek widac jak stoje w bieliznie przed lustrem, a jak dotykam to juz w ogole czuje gdzie maluch siedzi spodni jeszcze ni ekupilam ciazowych ale sie rozgladam bo te sa na granicy - grunt to wygoda i swoboda, w domku dresy
Ja łykam tylko femibion, wiec dodatkowo witaminek nie łykamżabka04, Strazaczka1990, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
blablabla, właśnie zobaczyłam poradę bbf pod kalendarzem ciazy dotyczaca wit. B6:
"Męczą Cie mdlosci? Siegnij po wit. B6. Lagodzi ona nudnosci. Zadbaj rowniej o jej odpowiedni poziom w swojej diecie. Duze ilosci wit. B6 znajdziesz w chudym miesie, rybach, bananach, szpinaku, marchewce oraz kalafiorze."Bratek, blablabla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRany! Jak ten czas leci! Jutro wchodze w 13 tydzień!
Niewiarygodne:)
Wczoraj byłam na USG a już chciałabym ponownie zobaczyć nasze szczęście:)
UWAGA!
Moj maż planuje założyć antyforum bbf!
Żabcia_, Strazaczka1990, megg, Bratek, martta lubią tę wiadomość
-
Ksosia wrote:Ja tez mam wit 6 w femibion a juz niedlugo zaczynam femibion 2, dzis kupilam i sie czulam taka waaznaaa ze to juz 2, a nie 1!
Ksosia, żabka04, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też się cieszę dziewczyny że skończyło się ok.
Głaz big głaz spadł mi z serca. Naprawdę miałam czarne myśli i było mi do płaczu.
Mam zryty beret po tych przejściach strach i lek niestety w takich sytuacjach jest najsilniejszy.
Szkoda ze mózg nie umie sobie z nim poradzić.Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymmargol wrote:dokladnie tak samo sie czulam w piatek jak go kupowalam tylko tam sie dwie lyka ale coz. A bedac w aptece kolezanke tam pracujaca spotkalam i dala mi moj pierwszy prezent zwiazany z ciaza - ramke do zdjecia taka magnes na lodowke i male magnesiki z obrazkami (oczywiscie reklama jakiejs tam firmy :p) aleee milutko mu bylo
Powaznie?:o
Az 2... Zbankrutuje, ulotki jeszcze nie czytalam, ale nie lubie przyjmowac tabletek ;/
Slyszalan jeszcze ze dobre jest mamaDHA, ale mojej szwagierce w niemczech lekarz zalezil jednak femibion bo jest juz sprawdzony przez mase pacjentek (w deutschlandzie kosztuje 30€ :o) -
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Ja też się cieszę dziewczyny że skończyło się ok.
Głaz big głaz spadł mi z serca. Naprawdę miałam czarne myśli i było mi do płaczu.
Mam zryty beret po tych przejściach strach i lek niestety w takich sytuacjach jest najsilniejszy.
Szkoda ze mózg nie umie sobie z nim poradzić.
Domyslam sie co czulas.... Mialam podobne dziwnie glupie przeczycia przed poprzednia wizyta w 9tc.... Okazalo sie ze wszystko jest pieknie... A ja glupia sie stresowalam:(((