WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziuuuula wrote:a jak Wasze brzuszki?
Ja jestem w 9 tyd 5 dzień i mam już brzuszek.
Ukrywam go, bo na razie za bardzo o ciąży nie mówię innym a poza tym na razie wyglada jakbym wzdęcie po kg cebuli miała i trochę mi głupio.. dziwna jestem chyba..
Spodnie dopinam, ale na pewno nie są tak luźne jak przed ciążą.
Podejrzewam, że za dwa tygodnie guzik nie spotka się z dziurką.
Ja niestety często mam wzdęcia więc jak już coś zakładam to na gumie, luźnego itp. a w domu to w dresie bo tak najwygodniej -
nick nieaktualnyMadziuuuula wrote:a jak Wasze brzuszki?
Ja jestem w 9 tyd 5 dzień i mam już brzuszek.
Ukrywam go, bo na razie za bardzo o ciąży nie mówię innym a poza tym na razie wyglada jakbym wzdęcie po kg cebuli miała i trochę mi głupio.. dziwna jestem chyba..
Spodnie dopinam, ale na pewno nie są tak luźne jak przed ciążą.
Podejrzewam, że za dwa tygodnie guzik nie spotka się z dziurką.
Ja mam + 4 kg na wadze!!! :o
Ale gin mnie nie nakrzyczala powiedziala, ze teraz mi sie dopiero hormony normuja i zebym sie nie stresowala....
Po usg brzusznym, tak niziutko badala ze juz jestem pewna ze moj brzuch to wzdecia i nrak ruchu a nie ciaza...
Ale teraz jak wystrzeli!!! Can't wait!mychakruszyna, Strazaczka1990, martta lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jestem i ja! Termin jak w poprzednim wątku 25.09, wizyta 18.02 - już za 2 dni jupi!
Ja dziś cały dzień miałam maraton seksu w wielkim miescie, a tu takie rzeczy...
Dziwne to uczucie bo czuję się oszuakana przez kogoś kogo nie znam, ale cóż...
Nie udzialam się za dużo, ale często Was podczytuję, jesteście dla mnie oparciem i wiem, że nie borykam się sama z różnymi dolegliwościami i obawamiStrazaczka1990, megg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBratek wrote:Angela, jaką sympatią i przyjaźnią powiało... Wow.... I dziękuję za, de facto, olanie mojego pytania...
Miałam nadzieję, że jednak w milszy sposób się do niego ustosunkujesz - wiadomo, że sytuacja na forum jest aktualnie mega dziwna i nieco napięta. Okazuje się, że ktoś był podstawiony/oszustem, zaburzone zostało poczucie bezpieczeństwa na forum. I jak w tym wszystkim wchodzi się na wątek - ba! teraz już na NOWY wątek - i czyta co rusz a.....a.....a.... i tylko po cytatach innych wiadomo, że jakaś treść tam była, to jednak trochę to dziwne i średnio fajne w odniesieniu do reszty na wątku....
Magdziulla, nie Ty jedna Też nadal nie wiem, co z tymi badaniami zadecydować ;/
Zastanawiam się czy nie zrobić tak, jak m.in.szpilka - i tak pewnie bym nie usunęła, a ewidentne wady wyjdą chyba nawet u "przeciętnego" użytkownika sondy USG. A za to w połówkowym będzie już więcej widać.Bratek, Behemottka lubią tę wiadomość
-
My juz po wizycie bombel ma 2 cm i tez mam krwiacxka malego i musze lutke brac 2x dziennie pod jezyk no i mam bakterie w moczu musze posiew zrobic i we czwartek kontrol.
żabka04, Strazaczka1990, megg, Bratek, martta lubią tę wiadomość
-
Strazaczka1990 wrote:Ja bym już zaczela kupować coś nie coś.Ostatnio chusteczki nawilzajace w dwupaku były w promocji z pudełkiem w biedronce..Ale mama stwierdziła że to za wcześnie i dopiero w 6miesiacu pozwoliła cokolwiek kupić..Ona i te jej zabobony "nie nos łańcuszkow na szyi,nie patrz w dziurkę od klucza";P...chodze z.nudów po sklepach i oglądam ciuszki niemowlece
Ja akurat te chustki kupiłam bo potrzebowałam pudełko na chustki a bardzo lubię zielone dady.
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyblablabla wrote:Dziewczyny ponawiam pytanie... bierzecie witamine B6??
tak przypuszczam, że dlatego nie mam mdłości , bo mam mega zapas w organizmie:) -
nick nieaktualnyesmi wrote:My juz po wizycie bombel ma 2 cm i tez mam krwiacxka malego i musze lutke brac 2x dziennie pod jezyk no i mam bakterie w moczu musze posiew zrobic i we czwartek kontrol.