X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysia, zapytaj sie u pielegniarek kto jest twoim lekarzem prowadzqcym w szpitalu i wtedy bezposrednio na oddziale mozesz pojsc do swojwgo lekarza i niech ci powie konkretnie, ja wiem jak ja bylam weszlo 10 mongolow na obchod pokiwali do siebie nic nie mowili prawie i wyszli, a czlowiek siedzial wkurzony bo nic nie wiadomo

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamawialyscie od Makaszki cos wiecej niz kocyki? Ja mysle jeszcze o rozkach i tez chcialabym zamowic niedlugo posciel, als nie wiem gdzie :)

Pysiaczek, trzymaj sie. Tez nie znosze takich milczacych lekarzy, czlowiek nic nie wie i wymysla sobie czarne scenariusze przez to, ale trzeba byc dobrej mysli, wazne, ze wszystko sprawdzaja. Moze ktorys z pomiarow byl niedokladny? Trzymam kciuki za Was!

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pysiacze
    trzymaj się, kochana
    z waga również uwazam, ze wszystko zależy od sprzetu, od lekarza, od precyzji...no trudno z ta glukozą...
    sama wiem, ze brak informacji jest najgorszy, na takich lekarzy jednak nie ma metody
    trzymam mocno mocno kciuki

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Broszka wrote:
    Mi mama ostatnio powiedziała, że ona tak wyglądała jak była w 9 miesiącu i szła na porodówkę:P

Dzisiaj chyba dostanę paczkę od Milutkiej z kocykami to dam cynka jaka jakość :)
    Będę czekać na opinię :)
    Mi tylko raz ktoś dotknął brzucha, myślałam ze zabije.
    Bo córce czy mężowi to wiadomo że wolno.

Ja w pracy. Zajrzę wieczorem :)

• Broszka Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dojdą i wszystko wymacam to opiszę co i jak i jakie grubości, bo zamówiłam 2 różne, była rozpusta:D Mąż nie protestował, to co się będę ograniczać:D

o14882c3tzwz2hbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się. Niedawno wróciłam z wizyty. Ponad dwie godziny czekania, bo żeby być godnie przyjęta dobrze jest być jedną z pierwszych pacjentek. :P

Mała waży 930g, jest ułożona główkowo, ale kopała jak szalona więc tym razem nie dostałam nawet zdjęcia.

Szyjka długa, zamknięta.

Co do kg to ładnie poszło i przez miesiąc przybrałam 0,5kg, czyli rosła tylko mała.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 10:38

pirelka, bisacz, kamciaelcia, Sabina, Malutka92, Broszka, claudiuszek, Lusia8998, żabka04, mmargol, martta, A_n_k_a_80, violett, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Msciszczyczka, gratulacje dobre wiesci :)

Macioszczyczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczku ja jestem tego zdania, że chyba lekarze wiedzą co robią i trzeba im zaufać. Tak jak Sarcia pisała najlepiej wieczorem po wszystkich zabiegach złapać lekarza i spokojnie z nim porozmawiać. Wiem, że podczas obchodów to czasem człowiek wie mniej niż przed nimi. Najważniejsze, że jesteś pod stałą kontrolą, musi być dobrze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki. Nie jestem w stanie odpowiedzieć na wszystko, ale jestem pewna, że za wszystkie problemy z samopoczuciem i zachowaniem odpowiedzialne są hormony.

Robiąc sobie kawę, najpierw zamiast wody wlałam mleko...;/ Dobrze, że się zaparzyła i fusy opadły :D

Co do męża... Czasem mnie irytuje. Ciągle gada, że jestem rozlazła i nie jest pewnien, czy ja umiem liczyć itd. Mam ochotę zapodać mu kopniaka.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mój mąż jest aniołek, jak czytam o Waszych ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mały to się dzisiaj dziwnie ułożył, chyba pleckami w stronę brzucha bo czasem czuje smyrnięcia na pęcherzu i to wszystko , wolę jak daje porządnie o sobie znać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:13

Pysiaczek89 lubi tę wiadomość

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela
    Wcześniejsza krzywa była robiona w tamten piatek, czyli prawie tydzien temu.
    Wyniki były:
    -na czczo 77
    -po godzinie 175
    -po dwóch godzinach 151
    Sarcia
    Wiem kto jest prowadząca i to jest wyjątkowa suka, lekarka ktora nie ma za grosz empatii i na moje pytania praktycznie nie odpowiada. Mega sie zrazilam :/

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek89 wrote:
    Angela
    Wyniki były:
    -na czczo 77
    -po godzinie 175
    -po dwóch godzinach 151
    Sarcia
    Wiem kto jest prowadząca i to jest wyjątkowa suka, lekarka ktora nie ma za grosz empatii i na moje pytania praktycznie nie odpowiada. Mega sie zrazilam :/

krzywa bardzo bardzo na granicy, wiec dlatego pewnie powtórzyli

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza
    daj koniecznie znać po wizycie!

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obiad skończony, pranie zrobione, dziecko ma drzemkę więc pozwalam sobie na chwilę relaksu dla siebie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To najlepiej wypytac lekarza ktory przycjodzi na wieczorna zmiane i ma dyzur oni wzzystko powiedza bo ja tak robilam, info uzyskiwalam na wieczornym obchodzie jak przyjezdzal lekarz taki ktory tylko ma od czasu do czasu dyzury , a pozatym dostaje sie karte praw pacjenta przy przyjeciu do szpitala i tam wyrazniw jest napisane ze pacjent w kazdej chwili moze dowiedziec sie o jego stanie zdrowia i planowanym leczeniu, no kurde felek od czego oni tam sa w tym szpitau??? To oni sa dla nas a nie my dla nich, z naszych podatkow dostaja wyplaty i niech nie zapominaja ze poki co szpital to instytucja panstwowa utrzymywana pzrez panstwo !! I trzeba twardo z nimi, niech sobie mysla co chca. A jak beda pyszczyc to na skarge do dyrektora szpitala z imienia i z nazwiska i niw ma co sie wkurzac.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Broszka też czekam na info i może real foto jakby Ci się chciało zrobić.

Czy Was też tak bolą pachwiny? Jakbym spadła z roweru na ramę:/

Ja muszę przyznać, że mi się trafił cudowny mąż. Wiadomo, że różnie bywa i ma wady, ale raczej się nie kłócimy, dużo rozmawiamy. Wiadomo ma irytujące cechy, ale przed ślubem zadałam sobie pytanie czy jestem w stanie z tym żyć, bo przecież go nie zmienię no i stwierdziłam, że tak. I tak żyjemy sobie już blisko 9 lat razem.
    Sarciu a co do wyręczania męża to jest racja. Pewnie, że kaŻdy człowiek do wygód się przyzwyczaja. Ja też mam takie ciągoty, że wszystko sama. Ale kiedyś ddoświadczone mężatki mi doradziły nie rób tego błędu! I staram się tego trzymać, nie uczyć go, że ja wszystko robię i o wszystkim decyduję. To trudne, bo często nie zgadzam się z jego decyzjami, ale ostatecznie mamy być partnerami, a nie mam wychowywać drugie dziecko.
    oj rozpisałam się.

olka30, mmargol lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek89 wrote:
    Angela
    Wyniki były:
    -na czczo 77
    -po godzinie 175
    -po dwóch godzinach 151
    Sarcia
    Ja bym wysłała do niej męża aby się czegoś dowiedział. Mąż może iść i dowiedzieć się co z wami. A baba może z nim inaczej gadać niż z tobą niestety. Ja mojego wysyłalam

Pysiaczek89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczku spróbuj może po wieczornym obchodzie wysłać męża do lekarza dyżurnego, jak leżałam na patologii to byla częsta praktyka dziewczyn

Angela89, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość

‹‹ 1102 1103 1104 1105 1106 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ