WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Pysiaczek89 wrote:Tylko oni mnie tutaj tak nastraszyli w tym szpitalu. Przychodzą mówią półsłówkami i sobie idą a ty człowieku sie domyślaj i płacz
Już mówiłam
Ze w dzisiejszych czasach lekarze nic dobrego nie mówią. ..tak dla nich bezpieczniej. I dla mnie już to nie znaczy najgorszego -
nick nieaktualnySarcia ja taka jestem.
Ma być zrobione teraz i już a mój mąż zawsze mi odpowiada że nim żądze: tak jest haj Hitler hahahahaha
Bo przecież on zmęczony po pracy itd.
Ostatnio wdalam się w dyskusje na temat siedzenie w domu, pracy w domu i jego pracy oraz zachowania.
Powiedziałam do niego że zamienmy się ją idę na 6h pracy( mąż pracuje w kopalni) i przyjdę powiem że jestem zmęczona musi mi obiad podać a ja muszę jeszcze się zdarzemnacon robi to co ja plus niemowlę dokładam a ja to co on.
Odpowiedź jego chyba nie wiem o czym mówię bo tam u niego w pracy ciężko duszno i do doopy.
Pewny siebie ale prawda jest taka że to my 24h musimy być dostępne i jestesny bardziej zmęczone niż oni.
Wkurwia mnie podejście facetów ale co zrobić.... -
Magdziulla
Dokładnie
Obiad zawsze smaczny i są podziękowania z pochwalamia nie gotuje codziennie - nie lubimy tego
Ja wykładzinę w sypialni odkurzalam całą godzinę - każde włosie musiało stać. Każdy mój włos musiał być wybrany. ..dziś już umiem ze spokojem męża poprosić o pomoc (a w sypialni są juz panele)doszłam do wniosku ze problem był też we mnie - za dużo wymagam od siebie i zatem od innych
odpuscilam
Czy porządek jest taki ważny? ?dom jest do mieszkania a nie do sprzątania_izunia_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMycha no wlasnie najgorsze jest to zaraz i mnie tez cos trafia, bozanim on sie zwlecze to juz sama to zrobie bo sie wkurze
Kamcia no ja z moim mezem tez juz jestem dlugo, a temat gier to u mnie wrecz rodzi wojne domowa, jak moj maz gra dluzej niz 1,5 godziny to lepiej niech sie do mnie nie odzywa nawet, ja juz mu powiedzialam przyjde raz po pracy zjemobiad zasiada na kanapie przez 1,5 h i nie bede na nic zwracac uwagi tak samo jak ty...to troche tym graniem sie ogarnal, i faktycznie nie siedzi ciaglemychakruszyna lubi tę wiadomość
-
Ooo tak zabko na temat pracy na kopalni to ja już wolę nie wdawać się w dyskusję z moim, bo ja w pracy mogę iść na dwór, mogę posiedzieć itp bo pracuje w przedszkolu i cały dzień się bawię a on ma cieplo ciemno duszno...owszem ma, ale ze ja mając 27lat mam siwą łep przez te 25rozwrzeszczanych dzieci które mam co dzień tyle godzin to co tam + rodzice którzy maja samych aniołków przecież.
Ja wracając z pracy szlam prosto do kuchni obiad robić a on? Kanapa + net. No ale trudno przynajmniej teraz w ciąży trochę pomaga choć tym razem nie mam sumienia go prosić bo tylko zje i o 22 wraca z budowy. -
nick nieaktualny
-
Ja przestałam reagować na jego zaraz
Kiedy o coś poprosiłam a on to hasło rzucił, sama za to się zabielalam -efekt był taki ze sam leciał do roboty. Teraz juz wie ze jakby powiedział zaraz to drugi raz nie proszę
Ale chłopak ambitny i sytuacji nie wykorzystał by się lenic
A są dni co mu nie dosłownie pozwolę pograć i 3 h
Raz na jakiś czas zasługuje
codziennie by przegial -
nick nieaktualnyAle temat naszych Kochanych sie poszerzyl
Ja wlasnie sie odprezam u kosmetyczki. Stopki i brwi robimy... Jest tak przyjemnie ze zaraz zaasneeee:)
A po wizycie pieknie. Malenki moj jest glowka w dol. w sumie to troche na skos, ale blizej mu glowa do wyjscia niz nogami
Waga -UWAGA!!! -1130g!
Buzke pokazal tylko z profilu, bo jest tak wtulony w macice
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7b689e7f6934.jpg
Poza tym wszystko pieknie i dobrzemmargol, Angela89, kamciaelcia, Ulfenstein, claudiuszek, pirelka, bisacz, żabka04, Lusia8998, mychakruszyna, A_n_k_a_80, martta, violett, Sabina, Broszka, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie dziś skrzydełka w sosie maślanym, ziemniaczki i sałatka z kapusty z boczkiem. Nowy przepis.
Mój gra, ale nie przegina, rozumiem też, że to czas dla niego, że tak się relaksuje i ok. Zawsze myślę, że ja też potrzebuję takich chwil czytam, przeglądam net czy co innego, on gra. Ale jak ma coś do zrobienia to czeka na niego i już, nie robię tego za niego.
Myślę, że najważniejsze, żeby się nawzajem szanować i mieć podobne wartości w życiu. Nawet jak mamy konflikt to wiem, że on nie chce źle dla mnie i w drugą stronę. Nie robimy sobie na złość, szkoda na to sił i nerwów.
Kurczę mam ochotę coś kupić Małej, może kupię kosmetyki.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKobitki
ja zaczelam 28 tydzien. Mam najstarsza ciaze bo termin na koniec sierpnia. Ta waga jest jak najbardziej ok
Ja mam 164cm a maz jakies 175cm, a ja dodatkowo jestem naprawde grubokostna
Jak wazylam 60kg nikt mi nie wierzylmychakruszyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wlasnie tez chlopca bede miec zaraz zrobie zdjecie i pokaze wam lowy mojej mamuski
no a ciuchy to moja mama wie jakie nosze i oni tez produkuja eleganckie ciuchy to wie co bede nosic a co nie, a koja corka cieszy sie z wszystkiego wiec duzo sie starac nie trzeba haa