X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek89 wrote:
    Tylko oni mnie tutaj tak nastraszyli w tym szpitalu. Przychodzą mówią półsłówkami i sobie idą a ty człowieku sie domyślaj i płacz :(

Już mówiłam
    Ze w dzisiejszych czasach lekarze nic dobrego nie mówią. ..tak dla nich bezpieczniej. I dla mnie już to nie znaczy najgorszego

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia ja taka jestem.
    Ma być zrobione teraz i już a mój mąż zawsze mi odpowiada że nim żądze: tak jest haj Hitler hahahahaha
    Bo przecież on zmęczony po pracy itd.

Ostatnio wdalam się w dyskusje na temat siedzenie w domu, pracy w domu i jego pracy oraz zachowania.
    Powiedziałam do niego że zamienmy się ją idę na 6h pracy( mąż pracuje w kopalni) i przyjdę powiem że jestem zmęczona musi mi obiad podać a ja muszę jeszcze się zdarzemnac :-) on robi to co ja plus niemowlę dokładam a ja to co on.
    Odpowiedź jego chyba nie wiem o czym mówię bo tam u niego w pracy ciężko duszno i do doopy.
    Pewny siebie ale prawda jest taka że to my 24h musimy być dostępne i jestesny bardziej zmęczone niż oni.
    Wkurwia mnie podejście facetów ale co zrobić....

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla
    Dokładnie
    Obiad zawsze smaczny i są podziękowania z pochwalami :D a nie gotuje codziennie - nie lubimy tego :D
    Ja wykładzinę w sypialni odkurzalam całą godzinę - każde włosie musiało stać. Każdy mój włos musiał być wybrany. ..dziś już umiem ze spokojem męża poprosić o pomoc (a w sypialni są juz panele :D )doszłam do wniosku ze problem był też we mnie - za dużo wymagam od siebie i zatem od innych
    odpuscilam
    Czy porządek jest taki ważny? ?dom jest do mieszkania a nie do sprzątania

_izunia_ lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mycha no wlasnie najgorsze jest to zaraz i mnie tez cos trafia, bozanim on sie zwlecze to juz sama to zrobie bo sie wkurze ;)

Kamcia no ja z moim mezem tez juz jestem dlugo, a temat gier to u mnie wrecz rodzi wojne domowa, jak moj maz gra dluzej niz 1,5 godziny to lepiej niech sie do mnie nie odzywa nawet, ja juz mu powiedzialam przyjde raz po pracy zjemobiad zasiada na kanapie przez 1,5 h i nie bede na nic zwracac uwagi tak samo jak ty...to troche tym graniem sie ogarnal, i faktycznie nie siedzi ciagle

mychakruszyna lubi tę wiadomość

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo tak zabko na temat pracy na kopalni to ja już wolę nie wdawać się w dyskusję z moim, bo ja w pracy mogę iść na dwór, mogę posiedzieć itp bo pracuje w przedszkolu i cały dzień się bawię a on ma cieplo ciemno duszno...owszem ma, ale ze ja mając 27lat mam siwą łep przez te 25rozwrzeszczanych dzieci które mam co dzień tyle godzin to co tam + rodzice którzy maja samych aniołków przecież.
    Ja wracając z pracy szlam prosto do kuchni obiad robić a on? Kanapa + net. No ale trudno przynajmniej teraz w ciąży trochę pomaga choć tym razem nie mam sumienia go prosić bo tylko zje i o 22 wraca z budowy.

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apropo obiadu, to ja dzis robie ziemniaki, mieone i mloda kapuste, na przekaske robie salatke gyrosowa, a na deser biszkopt z jablkami , bita smietana i czekolada ;)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przestałam reagować na jego zaraz
    Kiedy o coś poprosiłam a on to hasło rzucił, sama za to się zabielalam -efekt był taki ze sam leciał do roboty. Teraz juz wie ze jakby powiedział zaraz to drugi raz nie proszę :D
    Ale chłopak ambitny i sytuacji nie wykorzystał by się lenic
    A są dni co mu nie dosłownie pozwolę pograć i 3 h
    Raz na jakiś czas zasługuje
    codziennie by przegial

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie na obiad to samo co wczoraj przedwczoraj przedprzedwczoraj. ..
    Widzę że tylko ja tak się odzywiam monogamicznie. ..
    miewam tak i bez ciąży ale w ciąży nic już nie smakuje. ..

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale temat naszych Kochanych sie poszerzyl :P

Ja wlasnie sie odprezam u kosmetyczki. Stopki i brwi robimy... Jest tak przyjemnie ze zaraz zaasneeee:)

A po wizycie pieknie. Malenki moj jest glowka w dol. w sumie to troche na skos, ale blizej mu glowa do wyjscia niz nogami :P
    Waga -UWAGA!!! -1130g!:)
    Buzke pokazal tylko z profilu, bo jest tak wtulony w macice :)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7b689e7f6934.jpg

Poza tym wszystko pieknie i dobrze :)

mmargol, Angela89, kamciaelcia, Ulfenstein, claudiuszek, pirelka, bisacz, żabka04, Lusia8998, mychakruszyna, A_n_k_a_80, martta, violett, Sabina, Broszka, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loooo Ksosia gratki !! To kawal klopsa nosisz w brzuchu jak tak dalej pojdzie to do porodu 4 kg bedzie wazyc :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś skrzydełka w sosie maślanym, ziemniaczki i sałatka z kapusty z boczkiem. Nowy przepis.
    Mój gra, ale nie przegina, rozumiem też, że to czas dla niego, że tak się relaksuje i ok. Zawsze myślę, że ja też potrzebuję takich chwil czytam, przeglądam net czy co innego, on gra. Ale jak ma coś do zrobienia to czeka na niego i już, nie robię tego za niego.

Myślę, że najważniejsze, żeby się nawzajem szanować i mieć podobne wartości w życiu. Nawet jak mamy konflikt to wiem, że on nie chce źle dla mnie i w drugą stronę. Nie robimy sobie na złość, szkoda na to sił i nerwów.

Kurczę mam ochotę coś kupić Małej, może kupię kosmetyki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja wam pisalam ze nie zdazylam oczywiscie 1 zakupow zrobic dla mojego dziecka bo moja mama przed wczoraj paczke ciuchow mi przyslala i zawsze to samo :)

• kamciaelcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ksosia
    no to mamy rekordziste
    w sensie, że najwyzsza wyłapana waga dzidziusia
    a 1130g juz tak poważnie brzmi!

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia jaki duży! A Wy jesteście wysocy?

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    No ja wam pisalam ze nie zdazylam oczywiscie 1 zakupow zrobic dla mojego dziecka bo moja mama przed wczoraj paczke ciuchow mi przyslala i zawsze to samo :)

podam swój adres na "niechciane" przesyłki ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wlasnie sie mialam pytac czy was te z czasami bola jajniki ?? Bo mnie w nocy tak bolaly ze niemoglam sie na drugi bok przewrocic tak bol, i teraztez sobie siedze i oba jajniki mnie bola i nie wiem o co chodzi :O

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha Kamcia nie ma sprawy, bo wiesz fajnie i w obole a czasami wkurza bo cala radosc z zakupow mi zabiera :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Haha Kamcia nie ma sprawy, bo wiesz fajnie i w obole a czasami wkurza bo cala radosc z zakupow mi zabiera :)

ja na chłopca proszę ;)
    sarcia, ale jaka radość musi mieć twoja mama!!ważne , ze tez trafia w wasz/córki gust :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobitki :) ja zaczelam 28 tydzien. Mam najstarsza ciaze bo termin na koniec sierpnia. Ta waga jest jak najbardziej ok :)

Ja mam 164cm a maz jakies 175cm, a ja dodatkowo jestem naprawde grubokostna :)
    Jak wazylam 60kg nikt mi nie wierzyl :)

mychakruszyna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie tez chlopca bede miec zaraz zrobie zdjecie i pokaze wam lowy mojej mamuski :) no a ciuchy to moja mama wie jakie nosze i oni tez produkuja eleganckie ciuchy to wie co bede nosic a co nie, a koja corka cieszy sie z wszystkiego wiec duzo sie starac nie trzeba haa

‹‹ 1104 1105 1106 1107 1108 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ