WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bisacz
Ale ja właśnie na diecie zaczęłam jeść słodkie
Np codziennie knoppersalbo mleczna kanapka
Mowie o tym koleżance z pracy (ona z niedowaga uzależniona od ciast i ciasteczek ) a ona do mnie z przerażeniem : ale knoppers to tylko jeden wafelek! ! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jako, że nie należę do chudzinek przed ciążą bardzo uważałam na słodkie i wiecznie byłam na diecie
Teraz sobie folguję ale po porodzie będę się musiała za siebie wziąć, teraz to mi się nie chce nawet zapisać na jakiś fitness dla ciężarnych a na plusie już 8kg.
-
nick nieaktualnybisach, ja płacę za cotygodniową wizytę 100 zł, mam usg na każdej, by sprawdzić przepływy u dzieci czy są poprawne, co 2-3 tyg. siadam też na fotel na badanie wewnętrzne+wyniki krwi.
Usg piersi jeszcze nie miałam. Za prenatalne w każdym trymestrze płacę 300 zł. Opis, pomiary i zdjęcia dostaję na prenatalnych, na tych częstszych usg rzadko.. dostaję też na wizytach L4 i zalecenia badań oczywiście.
Ja dzisiaj zrobiłam II serię słoików z dżemamiteraz poczekam i zrobię kilka z brzoskwiń jeszcze jak będą tańsze i sezon.
bisacz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja już wróciłam z jazd - przez ten mocny deszcz szło mi słabo, aż mi się przykro zrobiło, że sobie nie radzę, a w głowie znowu mielonka
ale nie narzekam, trzeba się wziąć w garść, następnym razem będzie lepiej
w drodze powrotnej kupiłam sobie chińczyka na wynos, bo wczoraj zrobiłam obiad na dwa dni, a jak się dorwałam do drugiej porcji to zostało tylko dla jednej osoby, tak więc dojadam co mam i niszczę dowody zbrodni, żeby mąż nie widział
o 16:00 wizyta, więc myślę, skoro przestało padać to sobie podskoczę tam spacerkiem, ok 20 minut od domu mam -
Bisacz
A ja grubiutka choć słodyczy nie jadam. Ale lubie zjeść dużo, konkretnie, nieregularnie (ponad 20 lat bez śniadań )no i fast foodyale zawsze tak jadłam i nie tyłam (wiecznie podejrzenie nadczynności tarczycy ). Zmieniło się po odstawieniu papierosów
Dziś moja waga pokazała 82.5 nadalwiec oficjalnie jestem ciągle minus 3.5 kg
-
nick nieaktualnypirelka wrote:Ja dzisiaj zrobiłam II serię słoików z dżemami
teraz poczekam i zrobię kilka z brzoskwiń jeszcze jak będą tańsze i sezon.
ja czekam na maliny z ogródka, chciałabym też z jeżyn zrobić, ale skąd wziąć jeżyny skoro w sklepie są drogie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjestem dobrej myśli
instruktor powtarza, żebym tylko nic głupiego nie zrobiła, a w wordzie jak widzą brzuszek to skracają egzamin i jak się trafi na kogoś ludzkiego to wyjeżdża się na chwile, robi się co ma zrobić i wraca
kurczę zjadłam tego chińczyka i nadal jestem głodna! mój mąż go zawsze na dwa razy je, bo niby duża porcja, a ja chyba krową jestem i mam dodatkowe żołądkisarcia123, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny! Dawno się nie odzywałam,u nas okej, raczej będzie cesarka niż poród naturalny. Chodzi o wskazania medyczne. Trochę rozpaczałam, ale koleżanka która rodzila niedawno siłami natury mówi, że drugi raz zapłaciłaby każde pieniądze za cesarkę,tak ją porozrywało, więc przestałam się na tym skupiać. Są duże wskazania do cesarki i robimy, po prostu. Dlatego dzidziuś urodzi się być może nawet w połowie sierpnia. Wazy już ponad kilogram, bardzo się ruszaPozdrawiam wszystkie!
kamciaelcia, Ksosia, claudiuszek, violett, mmargol, żabka04, A_n_k_a_80, Madziuuuula, bisacz, _izunia_ lubią tę wiadomość
14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cudCóreczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze