WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
LRF
Nie wiem dokładnie
o tym chyba neurolog decyduje bo chyba istotne jest określenie urazu, jego umiejscowienia ( i umiejscowienia wklucia )...a u ciebie ginekolog o tym mówił?
Jakby się uprzeć to tez anestezjolog, ortopeda mogą mieć waty. ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 14:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moja koleżanka z problemami z kręgosłupem, chyba z rwą kulszową, rodziła ze znieczuleniem od pasa w dół. Była przytomna podczas cesarki. Mnie przestrzegano przed znieczuleniem, większość kobiet, które korzystają z niego rodzi dłużej, bo dochodzi do zatrzymania akcji porodowej i wielu przypadkach trzeba używać próżnociągów. Moje trzy koleżanki z zzo właśnie miały takie porody, może przypadek, nie wiem, ale w internecie też znalazłam wiele artykułów na ten temat.14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cudCóreczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
nick nieaktualny
-
KasicaLisica wrote:Moja koleżanka z problemami z kręgosłupem, chyba z rwą kulszową, rodziła ze znieczuleniem od pasa w dół. Była przytomna podczas cesarki. Mnie przestrzegano przed znieczuleniem, większość kobiet, które korzystają z niego rodzi dłużej, bo dochodzi do zatrzymania akcji porodowej i wielu przypadkach trzeba używać próżnociągów. Moje trzy koleżanki z zzo właśnie miały takie porody, może przypadek, nie wiem, ale w internecie też znalazłam wiele artykułów na ten temat.
To był argument na szkole rodzenia czemu u nas w szpitalu nie ma opcji ZZO -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LRF
Warto już temat zacząć
Bo może gin nie będzie widział przeciwskazan sn, a może będzie potrzebował papierek od lekarza który twoim kręgosłupem się zajmuje. ..
Ja mam problem z szyjnym i nic nigdy nie miało to znaczenia (logiczne )
A w kręgosłup juz wkluwano mi się 2 razy -
nick nieaktualnyJa przy CC mialam znieczulenie od pasa w dół, no i w kregoslup dostalam. Ja tylko tyle wiem ze jak ktos ma duza wade wzroku, lub jest po operacji kregoslupa to daja w zyle pelna wtedy narkoze, a reszte przypadkow to nie wiem, lekarza trzeb dopytac co i jak
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Mnie nigdy nikt nie pytał o kręgosłup
A anestezjolog robi wywiad z pacjentka przed cc ale tego pyt o kręgosłup tez nie pamiętam . Ja mam problem urazowy. -
nick nieaktualnya ja jak byłam na operacji usunięcia wyrostka się mega wkurzyłam. Zabrano mi okulary, przynieśli dokumenty do wypełnienia i kazali podpisać, mówię "hola hola, jak mam coś podpisać skoro bez okularów i w tym ciemnym pomieszczeniu nic nie widać?!" a oni tylko że to standardowe papiery i do dziś nie mam pojęcia co to było
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Ja zastanawiam się czy ze mną widział w ogóle się anestezjolog i chyba nie. Za to dostałam kupę dokumentów do podpisania których nic nie byłam w stanie zrozumieć. Ale przy operacji wyrostka przyszedł anestezjolog i jeszcze drugi lekarz i wszystko ładnie mi wytłumaczyli
U mnie to wręcz była super rozmowa żarty z anestezjologiem