WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hehe to ja chyba nie mogę narzekać bo mój w ogóle nie gra w żadne gry, kolegów nie ma, miał 2 jak go poznałam a teraz takich żeby sam z nim wychodził to nie ma, tylko razem wychodzimy, czasem się skarży, no ale tak się jakoś samo ułożyło, jak się przeprowadził z rodzinnego miasta. I to chyba ja jestem bardziej leniem, u nas raczej on gotuje bo wraca wcześniej z pracy, ale też lubi sobie najpierw odpocząć heheh czasem wyznaje zasadę że najpierw przyjemności potem obowiązki. No ale jakoś się zgrywamy. Teraz ma ode mnie 3ci tydzień urlop to jak wrócę to się okaże jak moje hormony działają hehhe
-
nick nieaktualnySarcia szacun za potrawy, które robisz
Ja na prościuchę poszłam: ryż, sos pomidorowy na bazie mięsa mielonego i słodko-octowa mizeria. Kamcia ty pożerasz szparagi i jaja a ja codziennie jadłabym mielone w każdej postaci i taką własnie mizerięsarcia123, kamciaelcia, Ulfenstein lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySkończyłam gołąbki w między czasie zjadłam obiad.
Teraz gołąbki dochodzą do siebie
Ksosia gratki:-)
Ja jak wybiorę cc to też będzie poród na ostatni tydzień sierpnia i początek września:-)
Sarcia daj trochę tego biszkopta mniammmmmm zjadłabym nawet suchy wrrrrr
Mam nadzieję że po obiedzie będę miała zajebiste cukry i będę mogła zjeść coś słodkiego.
Odpoczywam mały dalej tańcuje po całym brzuchu:-) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia waga maluszka powyżej 1kg brzmi już całkiem poważnie
Dziewczyny ile płacicie za wizytę i co się w nią wlicza. Ja za ostatnią zapłaciłam 100zł, miałam bad.ginekologiczne, usg piersi(ponoć jedno w ciąży jest obowiązkowe żeby zobaczyć jak gruczoły szykują się do karmienia) a usg małego na moją wyraźną prośbę bo lekarz nie widział potrzeby bo połówkowe było 2 tyg.wcześniej. Niestety nie dał mi żadnych pomiarów na kartce tylko biało-czarne zdjęcie jajek małego ( w sumie mam ich 6 i zawsze są dla męża choć ten chciał dziewuszkę)
-
nick nieaktualnyBisacz, ja place 140 zł i mam badanie gin na fotelu, badanie usg ktore trwa z 25 minut, z dokladnymi pomiarami, i opisem na 2 strony a4, l4, okolo 6 do 10 zdjec usg dziecka, lista badan do zrobienia i na kiedy, ogolne porady wyjasnienie watpliwosci itd. cala wizyta trwa 45 minut
-
nick nieaktualny
-
bisacz wrote:Sarcia szacun za potrawy, które robisz
Ja na prościuchę poszłam: ryż, sos pomidorowy na bazie mięsa mielonego i słodko-octowa mizeria. Kamcia ty pożerasz szparagi i jaja a ja codziennie jadłabym mielone w każdej postaci i taką własnie mizerię
taka mizerie (z octem) kocha mój mąż
a mielone jadłam na samym poczatku
teraz mięso be! szparagi juz dzis zaliczone , zaraz truskawy, potem zupa (i znow botwina!!!)a na obiadokolację fasolka szparagowa z jajem
codziennie tak -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak mi lekarz powiedział o tym usg piersi to w środku panika i myśl "czy mam paszki ładnie wygolone i kiedy goliłam" do tego dostałam kawał płachty z dziurą na głowę i sie śmiałam do lekarza jak mam to założyć
To dla pani komfortu powiedział, ale wg mnie obyłoby się w zupełności
-
Bisacz
Ja zawsze sobie powtarzam ze organizm a teraz dzidziuś wołają czego potrzebują stąd tyle jem tego wszystkiego
Jajka to żelazo
Szparagi to w ogóle źródło dobroci
Ciągle botwinka (jeden garnek zjem I następny gotuje )
Mielone było na początku - kotlety, pulpety, spaghetti, gołąbki. ..a przecież przez 3 tyg był schabowynarazie morfologia była super
cholesterol be nawet na diecie ale położna mówiła ze mój organizm naprodukowal teraz sobie po odstawieniu wielu rzeczy na diecie cukrzycowej
Zatem to dzidziusie wolajabisacz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny