WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie lekarz po USG genetycznym zmienił datę na 31.08, czyli taką jak wg okresu. Mała jest 2 dni mniejsza, ale to przez brzuszek, ale lekarz mówił, że tak się wierciła, że ledwo ją uchwycił.
My na obiad mamy naleśniki z serem i borówkami, bo mąż do wieczora w delegacji i pewnie zje coś w Poznaniu.
Poza tym mam straszliweeego lenia. Od pisania mojej pracy mózg mi dymi. -
nick nieaktualnyNie wiem czy wam pisalam dziewczyny, ale jesli ktoras z was ma problemy z brodawkami ( ja mam strasznie suche i robia mi sie strupki) to kupcie w aptece masc MALTAN 15 zl kosztuje, a bardzo fajnie pielegnuje i nawilza brodawki, polecana tez jest stosowac na 2 miesiace przed porodem w celach pielegnacji brodawek , tak pisse moze komus sie przyda sprawdzony produkt
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ja tez mimo to bym powtorzyla ta krzywa na wlasna reke jesli wczesniej bym zwymiotowala glu, bo agadzam sie z agata, ze wtedy nie wiadomo czy wystepuje u ciebie cukrzyca ciazowa czy nie, a to w, rozwoju dIdzi jest bardzo wazne, no chyba ze ginka kaze powtorzyc w, pozniejszym terminie
-
nick nieaktualnyGratuluje udanych wizyt
Ja tez mam ciagle dylemat co do porodu, ale staram sie o tym nie myslec, bedzie co ma byc.
U mnie otworzyli prywatny szpital polozniczy, najtanszy porod to 6 tys. ale wszyscy chwala, ze pelen luksus, jedzenie jak z restauracji, opieka super i przy porodzie i przy dzieciaczku, ehh same cuda. Fajne sposoby lagodzenia bolu, bez problemu cc jesli sie mocno meczy, tylko skad tu taka kase wziac.
Wkurzajace jest to, ze za nasze skladki taki komfort w tym ciezkim jednak doswiadczeniu powinien byc dla kazdej z nas zapewniony i to za darmo.
Sarcia, ja tez bym chciala takie bole porodowe, ktore by mnie tylko denerwowalyfajowo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 16:49
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWróciłam z wizyty, u maluszka wszystko ok, waży już 926 g, siedział sobie ze stopkami zarzuconymi za głowę, nadal ułożony jest poprzecznie, mam nadzieję że się odwróci! Muszę jeszcze zaliczyć konsultację u neurologa w związku z problemami z kręgosłupem
ale lekarka mówiła, że jedynie przy zzo mogą być przeciwwskazania, a w moim szpitalu go nie ma i ja sama z własnej woli bym nie chciała. Chyba powoli włącza mi się tryb zamartwiania o siebie i młodego
kamciaelcia, żabka04, agatia, mmargol, Anulka01, claudiuszek, martta, Madziuuuula, violett, Sabina, bisacz, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:nie wiem, po prostu zaczęłam się tym wszystkim martwić
-
LRF gratuluję wizyty, a złe myśli sio sio.sio!!! Nasze maluchy prawie tyle samo ważą
Idź do neurologa i nie stresuj się na zapas. Będzie dobrze kochana. Każda z Nas przechodzi chwile lęku, paniki, strachu. Ale potem wychodzi słoneczko i musi być dobrze -
nick nieaktualny