WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
LRF poprzecznie ma szansę ogromną się odwrócić. Spokojnie ma jeszcze duuuuuzo czasu i miejsca. A w ostateczności jest jeszcze narkoza całkowita. Ale nie myśl o tym. O tym niech myślą lekarze, a uwierz mi, że nie jesteś jedyną pacjentka w takiej sytuacji.
-
Cześć dziewczyny!
Dzisiaj byłam na badaniach u swojego prowadzącego.
Córcia rośnie jak na drożdżach 27 tydz.2 dzień - 1044g kawał baby!
Mam nadzieje że wszystko u was o.k.
U mnie parno i duszno ponad 27 w cieniu, nogi puchną aż strach pomyśleć że przed nami całe lato.kamciaelcia, mmargol, żabka04, A_n_k_a_80, claudiuszek, Strazaczka1990, martta, violett, bisacz, Bratek, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatia wrote:LRF poprzecznie ma szansę ogromną się odwrócić. Spokojnie ma jeszcze duuuuuzo czasu i miejsca. A w ostateczności jest jeszcze narkoza całkowita. Ale nie myśl o tym. O tym niech myślą lekarze, a uwierz mi, że nie jesteś jedyną pacjentka w takiej sytuacji.
-
Little Red Fox wrote:myśl całkowitej narkozy mnie przeraża najbardziej
spokojnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 17:50
-
nick nieaktualny
-
LRF pytałam o to ginke wczoraj, bo moja znowu na pupie siedzi, ale powiedziała, że nie ma "naukowo" udowodnionych metod. Może byc taka uroda dziecka lub jakieś trudności anatomiczne.
LRFku zajmij się wyborem kocyka, bo jakąś metodą Twój dziec przyjdzie na świat i trzeba będzie go opatulic -
Dziewczyny jutro wizyta kontrolna odnośnie ilości tych wód płodowych w dziupli mojej Malwiny. Pojadę wcześniej to zrobię od razu wyniki i ustawię się w kolejce do gin, mam zamiar go o wszystko wypytać dokładnie niech poda mi wymiary kluski.
Torbę do szpitala wstępnie w razie wu spakowałam jak będzie dalej lipa. Mała dzisiaj jakaś nadzwyczaj spokojna co mnie niepokoi bo ani czkawki ani kopniaków seryjnych nie dostaję jak przez ostatni tydzień.
Lecę pić herbatkę ogarnąć pazurki i się oprysznicować. 3majcie za nas jutro kciukasy żeby obyło się bez szpitalu ...mychakruszyna lubi tę wiadomość
-
Strazaczka dziś chyba taka pogoda bo ja też chodzę przymulona, duszno mi Glowa pęka i ogólnie kręgosłup do wymiany
ale cieszę się bo zrobiłam porządek z rzeczami dla dziecka-miejsce w komodzie, pampersy już w pudełku na właściwym miejscu, kosmetyki ladnie w drugim pudelku, pieluszki dokupione, teraz tylko prasowanie i maluch może przyjść
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja się zastanawiam czy się przewrócił po wczorajszych i dzisiejszych harcach.
Na wizycie był głowa w dół a teraz nie wiem bo pływał po całym brzuchu
Co do cc.
U mnie wskazaniem jest cukrzyca i cięcie które miałam w maju tamtego roku po ciazy pozamacicznej.
A ja już sama nie wiem czy cc czy SN.
Jeśli syn zechciałby przyjść tak jak córką w 36 tc to urodzę szybko na przełomie sierpnia/września.