WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja jakies pierdolamento spakowalam na wszelki wypadek ale ze soba nie biore bo nie jade autem a autobusem w razie co to ktos dowiezie ja swojego mam tam gdzie zawsze to bez problemu go znajde tylko zeby zadna ciezarna na mnie nie wrzeszczala ze wlaze bez kolejki ot tak sobie
w sumie to wcale nie musze im mowic o tym tylko jak ostatnio wleze i pielegniarka kazala czekac juz w srodku
-
Laski strasznie mi przykro, że podłe nastroje was dopadły głowa do góry będzie dobrze musi być, zamartwianie się nic nie zmieni. Ja na szczęście w dobrym nastroju dziś robótki domowe - pudełko decoupage
. Mam plan dla małego na serduszku imię zrobić i ozdobić będzie wisiało na łóżeczku
Na szkole rodzenia dzisiaj dali nam sporo fajnych gadżetów mała buteleczka, krem sudocrem malutki i mnóstwo innych pierdół ale cieszy mnie to radośnie takie słodkie to wszystko.
A żeby nie było, że u mnie tak różowo tylko to biodro mnie wykańcza, kuśtykam na maksa ledwo mogę stawać na nodze boli cały czas nie ma pozycji w której było by lepiej.
Ale na osłodę dnia mały sprzedał mi tyle kopniaków po truskawkach ze kilka razy M czuł pod ręką.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 21:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale sie naplakalam przed 2 godninami. az mnie zaczal brzuch bolec:( i zmartwilam maluszka, zgubilam cos po raz pierwszy w zyciu (50 zl) i strasznie sie poplakalam, jednak hormony dzialaja, moj maz dzwonil do mnie z niemczech i kazal sie w tej chwili uspokoic bo przeciez nie moge sie stresowac, teraz tak mysle ze jest kochany ze tak sie o nas martwi.
malutka ja tez biore duphaston i nospe od poczatku ciazy, do tego euthyroh, acard, i teraz z pessarem mam globulki dopochwowe nystatyna i gynalgin, lekarz powiedzial ze na ulotce pisze ze w ciazy nie mozna, i ze tak naprawde w cuiazy nic nie mozna, a gorszym zlem dla nas bylyby bakterie w pochwie, grzybice itpJajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
Śpijcie Aniołki [*][*]
-
nick nieaktualnyA ja wstalam i jem kanapke, maly tak sie rozszalal i az mnie normalnie ssanie od seodka wzielo na jedzenie , oszalec mozna chwilami
Magda nie przejmuj sie moj maz cos ostatnio do mnie powiedzial podniesionym tonem a ja sie jak dzieciak rozryczalam az sie uspokoic nie moglam a normalnie to bym w ogole uwagi na to nie zwrocila, takze hormony robia swoje -
Znowu poszalalam kupilam malej 3 pajace z f&f rozmiar newborn sa na 3,5kg, takie slodkie i malutkie plus 5 sliniaczkow i myjke do kapieli. Nie wiem czy te pajace nie za male ale Amelka chyba bedzje mniejsza wiec moze po raz ubierze. Przejaciolka obiecala mi dowiesc w tygodniu ciuchy po swoich pociechach, od przybytku glowa nie boli.
Maz sklada biurko do salonu, bo duze z sypialni pojdzie do piwnicy tam stanie lozeczko i komoda
Ja pije bezalkoholowe wino polecam