X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka, pewnie ze tak nie ma co sie stresowac :)

Pysiaczek co u ciebie , wiesz juz cos ?

A gdzie sie Dzierzba podziewa bo juz kilka dni nie widzialam wpisow od niej :) ?

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę ze dzisiaj nie tylko ja mam ciężki dzień :/
    Dziewczyny oby szpitalne wizyty miały tylko charakter kontrolny, trzymam kciuki!
    Dzierzba odezwij się. Przeprowadzilas się juz do teściowej?!
    Behemotka tez milczy...

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak się czujesz?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Lusia8998 Ekspertka

Wysłany: 2 czerwca 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka92 to jutro obie nas czeka konkretna decyzja i oby obylo sie bez szpitala !! Na ktora idziesz do lekarza ?

dev269pps__.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wszystko bedzie dobrze, trzymamy kciuki i jutro maja byc same dobre wiesci, nie inaczej !! :)

Lusia8998 lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia i malutka
    Kciuki zaciśnięte!!!!

Pysiaczek
    Tez o tobie pamiętam

Malutka92 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Lusia8998 Ekspertka

Wysłany: 2 czerwca 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jakies pierdolamento spakowalam na wszelki wypadek ale ze soba nie biore bo nie jade autem a autobusem w razie co to ktos dowiezie ja swojego mam tam gdzie zawsze to bez problemu go znajde tylko zeby zadna ciezarna na mnie nie wrzeszczala ze wlaze bez kolejki ot tak sobie :P w sumie to wcale nie musze im mowic o tym tylko jak ostatnio wleze i pielegniarka kazala czekac juz w srodku :)

dev269pps__.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka
    A teraz?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka
    Nie ważne jak ważne ze się rusza
    Nasze dzidzie to mali ludzie -maja lepszy i gorszy dzień

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 21:47

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski strasznie mi przykro, że podłe nastroje was dopadły głowa do góry będzie dobrze musi być, zamartwianie się nic nie zmieni. Ja na szczęście w dobrym nastroju dziś robótki domowe - pudełko decoupage :-). Mam plan dla małego na serduszku imię zrobić i ozdobić będzie wisiało na łóżeczku :-)
    Na szkole rodzenia dzisiaj dali nam sporo fajnych gadżetów mała buteleczka, krem sudocrem malutki i mnóstwo innych pierdół ale cieszy mnie to radośnie takie słodkie to wszystko.
    A żeby nie było, że u mnie tak różowo tylko to biodro mnie wykańcza, kuśtykam na maksa ledwo mogę stawać na nodze boli cały czas nie ma pozycji w której było by lepiej.
    Ale na osłodę dnia mały sprzedał mi tyle kopniaków po truskawkach ze kilka razy M czuł pod ręką.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 21:50

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Lusia8998 Ekspertka

Wysłany: 2 czerwca 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra dziewoje ja spadam od razu po wizycie napisze co i jak Malutka ty masz pozniej niz ja takze bede czekac z niecierpliwoscia na wiadomosci od was :*

Dobranoc

dev269pps__.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka masz racje, idz wyspij sie i odpocznij ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez zmykam myc sie i sie klade, bo jutro rano do labo musze jechac zawiezc mocz i moze sobie kontrolnie zrobie glukoze na czczo i morfologie hmm, zobaczymy;)

DOBRANOC LASKI!! czekamy jutro na wiesci co i jak ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:13

mychakruszyna, Anulka01, kamciaelcia, Broszka, Bratek, żabka04, martta, claudiuszek, Sabina, mmargol, _izunia_ lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza
    super
    juz o tobie rozmyslalam

mysza0406 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mycha dajesz nadzieje bo ja mam to samo co Ty :) a magnez juz przyjmuje razem z potasem. A tsh Ci skacze?

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • magdalena1991 Ekspertka

Wysłany: 2 czerwca 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale sie naplakalam przed 2 godninami. az mnie zaczal brzuch bolec:( i zmartwilam maluszka, zgubilam cos po raz pierwszy w zyciu (50 zl) i strasznie sie poplakalam, jednak hormony dzialaja, moj maz dzwonil do mnie z niemczech i kazal sie w tej chwili uspokoic bo przeciez nie moge sie stresowac, teraz tak mysle ze jest kochany ze tak sie o nas martwi.

malutka ja tez biore duphaston i nospe od poczatku ciazy, do tego euthyroh, acard, i teraz z pessarem mam globulki dopochwowe nystatyna i gynalgin, lekarz powiedzial ze na ulotce pisze ze w ciazy nie mozna, i ze tak naprawde w cuiazy nic nie mozna, a gorszym zlem dla nas bylyby bakterie w pochwie, grzybice itp

Jajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
    Śpijcie Aniołki [*][*]
    oar8vfxmq4zfza0s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wstalam i jem kanapke, maly tak sie rozszalal i az mnie normalnie ssanie od seodka wzielo na jedzenie , oszalec mozna chwilami :)

Magda nie przejmuj sie moj maz cos ostatnio do mnie powiedzial podniesionym tonem a ja sie jak dzieciak rozryczalam az sie uspokoic nie moglam a normalnie to bym w ogole uwagi na to nie zwrocila, takze hormony robia swoje :)

• Bratek Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza, dobrze, że wszystko ok :)
    A z ciekawości - jaki magnez i w jakiej dawce kazał Ci przyjmować?

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu poszalalam kupilam malej 3 pajace z f&f rozmiar newborn sa na 3,5kg, takie slodkie i malutkie plus 5 sliniaczkow i myjke do kapieli. Nie wiem czy te pajace nie za male ale Amelka chyba bedzje mniejsza wiec moze po raz ubierze. Przejaciolka obiecala mi dowiesc w tygodniu ciuchy po swoich pociechach, od przybytku glowa nie boli.
    Maz sklada biurko do salonu, bo duze z sypialni pojdzie do piwnicy tam stanie lozeczko i komoda :)
    Ja pije bezalkoholowe wino polecam :)

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
‹‹ 1112 1113 1114 1115 1116 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ