X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia ja się dowiedziałam,że mój syn ma aspergera przez to, że go źle wychowałam. Zaczęłam się śmiać po prostu. Jak to się mówi nie dyskutuj z głupkiem (który myśli, że wie wszystko najlepiej) bo zrówna cię do swojego poziomu debilizmu i pokona doświadczeniem. :) Jednym uchem wpuszczam, drugim wypuszczam i nawet nie chce mi się nic wyjaśniać bo teściowa i tak wie najlepiej. Jest pediatrą, ginekologiem, psychiatrą, psychologiem w jednym! powinnam się cieszyć hahah ;)

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziefzba taka tesciowa miec to skarb, z domu sie nie grzeba ruszac, Assistance 24h/7 hahahha :D

Dzierzba, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam rano dziewczyny ;) widzę, że większość to ranne ptaszki :D
    Ja miałam spać, ale jakoś się rozbudziłam rozmawiając z mężem i rozmyślając o zakupach dla dzieci ;)

U Nas upał.. więc zaraz koło 9-tej wybywam do biblioteki i na zakupy małe, bo potem nie zniosę ludzi i skwaru.

Dzisiaj po południu wizyta, pewnie dostanę skierowania na badania. Ciekawe jakie poza krzywą :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na następnej wizycie mam już mieć wymaz w kierunku gbs, kazała przyjść do południa, bo później po próbki kurier przyjeżdża, więc ja się zastanawiam gdzie to jedzie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka nol to ttzymam kciuki za wizyte i dobre wiesci :)
    Ja juz mowilam to chyba sto razy ze ja mam wizyte w poniedzialek , a ciagle o tym gadam bo ciesze sie jak dziecko ze po 5 tygodniach zobacze mojego krasnoludka, ktory mnie tak ostro atakujeo staynio :D

p.s sorki nie raz za literowki, ale korzystam glownie z tableta i nie raz nie zauwaze, jak klikne na literke obok

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF , gbs tak szybko ? Bo ogolem to robi sie pomiedzy 35 a 37 tc

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia, ja jak pewnie wiesz mam wizyty co tydzień więc na bieżąco sprawdzamy to co najważniejsze czyli przepływy :) także zazwyczaj nie przynoszę nie wiadomo ile wieści :D dlatego też te wizyty tak mocno mnie nie ekscytują :P mało widać, ale najważniejsze jak jest dobrze !

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    LRF , gbs tak szybko ? Bo ogolem to robi sie pomiedzy 35 a 37 tc
    mi mówiła, że chce robić w 32 tc, więc mam nadzieję, że ona nie przeczuwa podobnie jak ja że dzieciuch będzie chciał wydostać się wcześniej... sama nie wiem

• agatia Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja piątkowo, upałowo :)
    Dzierzba o fuck... "cudowna" teściowa :/ tylko położyć się plackiem na podłodze ppdczas rozmowy, żeby znizyc się do jej poziomu. Ja od mojej też słyszałam różne teorie na temat choroby Młodego, snula też teorie czemu pierwszą ciążę poroniłam - uwielbiam takie "mamunie-babciunie"' Ale cóż na debila, prostaka nic nie poradzisz.

Foxiku już koniec z czarnowidztwem !!! Jest piatunio, ciepełko, odpoczywamy :)
    Przypomniałam sobie, jak laski w szpitalu mówiły, że dziecku pomaga się obrócić, gdy matka na kleczkach często myje podłogę, bo podobno dziecku z głową u góry jest wtedy mega niewygodnie (może i na poprzeczne ułożenie zadziała) ;) he he he zawsze można spróbować, przynajmniej podlogae będzie czysta ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Witam się i ja piątkowo, upałowo :)
    Dzierzba o fuck... "cudowna" teściowa :/ tylko położyć się plackiem na podłodze ppdczas rozmowy, żeby znizyc się do jej poziomu. Ja od mojej też słyszałam różne teorie na temat choroby Młodego, snula też teorie czemu pierwszą ciążę poroniłam - uwielbiam takie "mamunie-babciunie"' Ale cóż na debila, prostaka nic nie poradzisz.

Foxiku już koniec z czarnowidztwem !!! Jest piatunio, ciepełko, odpoczywamy :)
    Przypomniałam sobie, jak laski w szpitalu mówiły, że dziecku pomaga się obrócić, gdy matka na kleczkach często myje podłogę, bo podobno dziecku z głową u góry jest wtedy mega niewygodnie (może i na poprzeczne ułożenie zadziała) ;) he he he zawsze można spróbować, przynajmniej podlogae będzie czysta ;)
    spróbuję :D na pewno nie zaszkodzi :D

agatia lubi tę wiadomość

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foksik podwieś się do góry nogami jak nietoperz ;) Żartuję. Jeszcze się obróci, ma czas. :)

agatia lubi tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może czas wyciągnąć kamasutrę, żeby pożytek był podwójny ;D

Dzierzba, agatia, _izunia_ lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lrf
    nie ma sensu teraz myslec o ulozeniu, tym bardziej sie tym martwic
    jeszcze dalekao do wrzesnia
    mój brat w brzuszku odwrocił się dupka w karetce, która wiozla mame do porodu...
    u mnie nie było szans na główkowe ulozenie i -co najważniejsze- nie urodzilabym sn, gdyby sie nawet mala ułozyla pieknie...za to losowi moge dziekować, ze stało sie tak , jak miało być

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF o kamasutra to dobry plan i mąż będzie w niebo wzięty :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 08:34

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie piszcie o seksie :( Ja jedyny stosunek jaki w ciąży odbywam to z palcami mojego około 60cio letniego ginekologa. MASAKRA

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też w ciąży nie uprawiam seksu :D ale ochotę też mam poniżej zera :P

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka zazdroszczę braku ochoty.

Spadam na spacer :) Miłego dnia mamusie.

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja może bym chciała, ale zawsze kończy się płaczem, bo mnie boli :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba miłego spacerku :) u Nas taki skwar, że boję się wyjść do sklepu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry Kochane!:)

Fantastyczny temat... Seks <3

Kochamy sie bardzo rzadko. Ostatnio mu na to narzekalam to 2 dni z rzedu wzial mnie w obroty i to tak bolalo...;(
    Wiec powiedzialam ze juz nie chce, ale moze robic inne rzeczy :D - nie robi :P

No i wciaz w nocy miewam orgazmy... Wiec moze po czesci to mnie zaspakaja :)

Dzierzba fajnie ze sie odezwalas:)
    Jednak sytuacji z tesciowa nie zazdroszcze...

A co do lemarzy to chyba kazdy z nas trafil na jakiegos przyglupa chociaz raz w zyciu....
    Ja na pierwszego trafilam jak mialam roczek i przechodzilam rozyczke...

Mama powiedziala do lekarza ze chyba mam rozyczke, a lekarz do niej "to po co pani do mnie przyszla skoro potrafi pani sama postawic diagnoze?"... Chryste!!:o
    Od tamtej pory moja mama przestala byc mila dla lekarzy....

‹‹ 1114 1115 1116 1117 1118 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ