WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Sarcia ja się dowiedziałam,że mój syn ma aspergera przez to, że go źle wychowałam. Zaczęłam się śmiać po prostu. Jak to się mówi nie dyskutuj z głupkiem (który myśli, że wie wszystko najlepiej) bo zrówna cię do swojego poziomu debilizmu i pokona doświadczeniem.
Jednym uchem wpuszczam, drugim wypuszczam i nawet nie chce mi się nic wyjaśniać bo teściowa i tak wie najlepiej. Jest pediatrą, ginekologiem, psychiatrą, psychologiem w jednym! powinnam się cieszyć hahah
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam rano dziewczyny
widzę, że większość to ranne ptaszki
Ja miałam spać, ale jakoś się rozbudziłam rozmawiając z mężem i rozmyślając o zakupach dla dzieci
U Nas upał.. więc zaraz koło 9-tej wybywam do biblioteki i na zakupy małe, bo potem nie zniosę ludzi i skwaru.
Dzisiaj po południu wizyta, pewnie dostanę skierowania na badania. Ciekawe jakie poza krzywą -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPirelka nol to ttzymam kciuki za wizyte i dobre wiesci
Ja juz mowilam to chyba sto razy ze ja mam wizyte w poniedzialek , a ciagle o tym gadam bo ciesze sie jak dziecko ze po 5 tygodniach zobacze mojego krasnoludka, ktory mnie tak ostro atakujeo staynio
p.s sorki nie raz za literowki, ale korzystam glownie z tableta i nie raz nie zauwaze, jak klikne na literke obok -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia, ja jak pewnie wiesz mam wizyty co tydzień więc na bieżąco sprawdzamy to co najważniejsze czyli przepływy
także zazwyczaj nie przynoszę nie wiadomo ile wieści
dlatego też te wizyty tak mocno mnie nie ekscytują
mało widać, ale najważniejsze jak jest dobrze !
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja piątkowo, upałowo
Dzierzba o fuck... "cudowna" teściowatylko położyć się plackiem na podłodze ppdczas rozmowy, żeby znizyc się do jej poziomu. Ja od mojej też słyszałam różne teorie na temat choroby Młodego, snula też teorie czemu pierwszą ciążę poroniłam - uwielbiam takie "mamunie-babciunie"' Ale cóż na debila, prostaka nic nie poradzisz.
Foxiku już koniec z czarnowidztwem !!! Jest piatunio, ciepełko, odpoczywamy
Przypomniałam sobie, jak laski w szpitalu mówiły, że dziecku pomaga się obrócić, gdy matka na kleczkach często myje podłogę, bo podobno dziecku z głową u góry jest wtedy mega niewygodnie (może i na poprzeczne ułożenie zadziała)he he he zawsze można spróbować, przynajmniej podlogae będzie czysta
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Witam się i ja piątkowo, upałowo
Dzierzba o fuck... "cudowna" teściowatylko położyć się plackiem na podłodze ppdczas rozmowy, żeby znizyc się do jej poziomu. Ja od mojej też słyszałam różne teorie na temat choroby Młodego, snula też teorie czemu pierwszą ciążę poroniłam - uwielbiam takie "mamunie-babciunie"' Ale cóż na debila, prostaka nic nie poradzisz.
Foxiku już koniec z czarnowidztwem !!! Jest piatunio, ciepełko, odpoczywamy
Przypomniałam sobie, jak laski w szpitalu mówiły, że dziecku pomaga się obrócić, gdy matka na kleczkach często myje podłogę, bo podobno dziecku z głową u góry jest wtedy mega niewygodnie (może i na poprzeczne ułożenie zadziała)he he he zawsze można spróbować, przynajmniej podlogae będzie czysta
na pewno nie zaszkodzi
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lrf
nie ma sensu teraz myslec o ulozeniu, tym bardziej sie tym martwic
jeszcze dalekao do wrzesnia
mój brat w brzuszku odwrocił się dupka w karetce, która wiozla mame do porodu...
u mnie nie było szans na główkowe ulozenie i -co najważniejsze- nie urodzilabym sn, gdyby sie nawet mala ułozyla pieknie...za to losowi moge dziekować, ze stało sie tak , jak miało być -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry Kochane!
Fantastyczny temat... Seks
Kochamy sie bardzo rzadko. Ostatnio mu na to narzekalam to 2 dni z rzedu wzial mnie w obroty i to tak bolalo...;(
Wiec powiedzialam ze juz nie chce, ale moze robic inne rzeczy- nie robi
No i wciaz w nocy miewam orgazmy... Wiec moze po czesci to mnie zaspakaja
Dzierzba fajnie ze sie odezwalas:)
Jednak sytuacji z tesciowa nie zazdroszcze...
A co do lemarzy to chyba kazdy z nas trafil na jakiegos przyglupa chociaz raz w zyciu....
Ja na pierwszego trafilam jak mialam roczek i przechodzilam rozyczke...
Mama powiedziala do lekarza ze chyba mam rozyczke, a lekarz do niej "to po co pani do mnie przyszla skoro potrafi pani sama postawic diagnoze?"... Chryste!!:o
Od tamtej pory moja mama przestala byc mila dla lekarzy....