X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja seks ostatni raz uprawialam w grudniu lub styczniu. Odkąd mąż wie o ciąży i jeszcze był ze mną na pierwszej wizycie U lekarza, który powiedział że on dla bezpieczeństwa by sobie odpuścił , to małżonek w ogóle się do mnie nie zbliża.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my dostaliśmy zielone światło od ginekolog, ale później w jakimś mamusiowym piśmie przeczytał artykuł o seksie w ciąży i przez tydzień nawet mnie nie tknął :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie gadaj ze ktos napisal ze jest zakaz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia, pisali o ewentualnych plamieniach i on się tego wystraszył ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja ginekolog mówiła, że póki wszystko jest dobrze nie widzi przeciwwskazań, ale ja i tak się boję..

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry
    Chwilowy temat tabu - sex :), od grudnia 2 razy, teraz stawiająca się macica ale jakoś mnie nie ciągnie do uprawiania miłości :)
    Nie zaczynajcie od rana tematu teściowych, niech sobie śpią i nie psują nam humorów.
    Foxiku maluszek na pewno się obróci ma jeszcze czas

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Ja też już nie mam ochoty na sex. Było fajnie, ale ostatnio już nie. Bolało. Więc koniec i basta.
    Zwłaszcza ze od 2 dni bardzo boli.mnie dół brzucha, nawet pochwa kluje. To jakie amory? Chyba ze nie ze mną ;)
    Najgorsze że dziś chciałam iść z córką do cyrku. Taka niespodziankę jej zaplanowalam. Ale.nie dam rady. A mąż nie zdąży przyjechać :/ dobrze że jej nic nie mówiłam. Jestem huj nie matka. O sobie myślę :/

agatia lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Dzień dobry
    Ja też już nie mam ochoty na sex. Było fajnie, ale ostatnio już nie. Bolało. Więc koniec i basta.
    Zwłaszcza ze od 2 dni bardzo boli.mnie dół brzucha, nawet pochwa kluje. To jakie amory? Chyba ze nie ze mną ;)
    Najgorsze że dziś chciałam iść z córką do cyrku. Taka niespodziankę jej zaplanowalam. Ale.nie dam rady. A mąż nie zdąży przyjechać :/ dobrze że jej nic nie mówiłam. Jestem huj nie matka. O sobie myślę :/
    Sabina żaden ch..., a super matka !!! Masz prawo się gorzej czuć, szczególnie w ciąży.

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :)
    U nas padalo cala noc i teraz jest dosc rzesko, zaraz wychodze na miasto :)
    Ehh seks, ja to sie nie moge doczekac popologu, tez mamy zakaz, jakos trzeba przetrwac :p

Wczoraj wieczorem zlapalam dolka, a maz byl taki bezradny, bo najchetniej by mnie upil i by mi przeszlo :D a teraz nie ma tak latwo

Dzierzba cos mysle, ze ta Twoja tesciowa niedlugo odpusci, za silna osobowosc posiadasz i to ona bedzie miala dosc :) trzymaj tak dalej :)

I kurde ja to nie moge sie przed 7 dobudzic, a zawsze bylam rannym ptaszkiem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 09:14

• martta Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć mamuśki! widzę, że większość z nas ma teraz jakiś gorszy czas i nastroje. Może to te upały i pogoda też nie pomaga i hormony i zbliżający się ostatni trymestr ciąży?
    miałam mieć dzisiaj wizytę, ale zadzwonili i przełożyli na poniedziałek. A już chciałam wiedzieć czy z małym wszystko ok, przez dietę cukrzycową przez tydzień schudłam 2 kg, o ile to tylko moja waga to nie mam nic przeciwko, ale chciałabym żeby ktoś mi w końcu powiedział, że z małym dobrze i rośnie jak powinien. Frustracja ehhh....
    Sabinko nie mów tak o siebie, jesteś dla niej najlepszą mamą na świecie :)
    Pysiaczek, Malutka cały czas trzymam kciuki za Was, wszystko będzie dobrze!
    Co do seksu, to był parę razy w ciąży, ale ostatni raz chyba z miesiąc temu, a teraz ciagłe infekcje u mnie i mowy nie ma! mąż trochę cierpi, ale chyba już się z tym "pogodził".

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 09:21

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj kilogram szczescia tez chcial powiedziec dzień dobry!:)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a9e5f7a10e1f.jpg

martta, kamciaelcia, Sabina, Malutka92, bisacz, mmargol, claudiuszek, A_n_k_a_80, Lusia8998, bbeczka91, mysza0406, Anulka01, AJrin, _izunia_, violett lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie. Chciałam z nią pójść. Ostatnio nie mogłam bo byłam w pracy. A teraz przyjeżdża do nas Cylrk Zalewski. Mimo ze ja cyrku nie lubię, a już absolutnie jestem przeciwna tresurze zwierząt, to chciałam żeby sama zobaczyła że to wcale nie jest takie cudne jak na plakatach. Ale nie wysiedze. Marzę tylko, żeby się położyć.... szkoda ze w pracy nie ma gdzie ;)

Malutka to.masz już dzień zaplanowany ;)

• martta Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia, te sukienki z lidla są super, nie wiem co bym teraz w te upały bez nich zrobiła :) ślicznie Wam :)
    Sabinko jeszcze nie raz pójdziecie do cyrku, teraz Twoje samopoczucie i zdrowie jest najważniejsze ze względu na juniora :) może w zamian za to dobre lody córcia dostanie? ona nie wiem, że to zadośćuczynienie więc się ucieszy i tak :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 09:27

Sabina lubi tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam straszny opor wyjsc w nich na dwor... Nie wiem czemu. Po domu caly czas w nich latam ale jak pod brzuszkiem nie ma tego zejscia gdzie moja reka to wygladam, jak to babeczka napisala, BETONIARKA!! :o

A kupila mi je mama :)

• martta Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to prawda ja też sie czuje jak namiot trochę, ale czuje się tak już w większości ciuchów hehe :)

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka92 wrote:
    W dodatku sie dowiedzialam,ze mojego brata dziewczyna wlasnie urodzila synka i mam zamiar z mamuska pójść do nich w odwiedziny :-)
    No to będziemy miały taką samą różnicę wieku między naszymi dziećmi a naszych braci. Mojemu bratu też w zeszłym tygodniu urodziła się córeczka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martta wrote:
    Ksosia, te sukienki z lidla są super, nie wiem co bym teraz w te upały bez nich zrobiła :) ślicznie Wam :)
    Sabinko jeszcze nie raz pójdziecie do cyrku, teraz Twoje samopoczucie i zdrowie jest najważniejsze ze względu na juniora :) może w zamian za to dobre lody córcia dostanie? ona nie wiem, że to zadośćuczynienie więc się ucieszy i tak :)
    Cieszę się tylko, ze nic jej nie mówiłam ;)

A w zamian za to, może zaliczamy Bałtów na początku lipca? Z pewnością będzie tam więcej atrakcji i ja nie będę już taka zameczona. Bo na l4 ;)

A Ty jak znosisz dietę cukrzycowa?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u nas w rodzinie ma takich malutkich dzieci :(

zastanawiam w co się ubrać, bo idę do pracy zanieść L4 i obiecałam wpaść na plotki do koleżanek, a że firma spora to każdy będzie chciał chwilę pogadać, to znowu jako zła pani domu nie zdążę obiadu przygotować i jak mąż wróci "ups, to może zadzwonimy po pizzę?" :P

wieczorem szkoła rodzenia i mamy spotkanie z ratownikiem z oddziału noworodkowego i będzie pierwsza pomoc

• Malutka92 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    No to będziemy miały taką samą różnicę wieku między naszymi dziećmi a naszych braci. Mojemu bratu też w zeszłym tygodniu urodziła się córeczka :)
    :-) ja to bym juz najchętniej poszla do nich wyściskać maleństwo :-)
    Kocham dzieci jak Elwirka zwierzątka hihi :-D

Sabina, Lusia8998, _izunia_ lubią tę wiadomość

• martta Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Cieszę się tylko, ze nic jej nie mówiłam ;)

A w zamian za to, może zaliczamy Bałtów na początku lipca? Z pewnością będzie tam więcej atrakcji i ja nie będę już taka zameczona. Bo na l4 ;)

A Ty jak znosisz dietę cukrzycowa?

no na pewno Sabinko tak będzie :)
    no ja średnio na razie, sfrustrowana chodzę, ale to początek, trzeba się przyzwyczaić i będzie prościej na pewno.... humor w ciągu dnia uzależniony na razie od wyniku na glukometrze i uczucia pełnego brzucha, który rzadko póki co występuje :)

Sabina lubi tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
‹‹ 1115 1116 1117 1118 1119 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ