WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień Dobry
Chwilowy temat tabu - sex, od grudnia 2 razy, teraz stawiająca się macica ale jakoś mnie nie ciągnie do uprawiania miłości
Nie zaczynajcie od rana tematu teściowych, niech sobie śpią i nie psują nam humorów.
Foxiku maluszek na pewno się obróci ma jeszcze czas -
nick nieaktualnyDzień dobry
Ja też już nie mam ochoty na sex. Było fajnie, ale ostatnio już nie. Bolało. Więc koniec i basta.
Zwłaszcza ze od 2 dni bardzo boli.mnie dół brzucha, nawet pochwa kluje. To jakie amory? Chyba ze nie ze mną
Najgorsze że dziś chciałam iść z córką do cyrku. Taka niespodziankę jej zaplanowalam. Ale.nie dam rady. A mąż nie zdąży przyjechaćdobrze że jej nic nie mówiłam. Jestem huj nie matka. O sobie myślę
agatia lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Dzień dobry
Ja też już nie mam ochoty na sex. Było fajnie, ale ostatnio już nie. Bolało. Więc koniec i basta.
Zwłaszcza ze od 2 dni bardzo boli.mnie dół brzucha, nawet pochwa kluje. To jakie amory? Chyba ze nie ze mną
Najgorsze że dziś chciałam iść z córką do cyrku. Taka niespodziankę jej zaplanowalam. Ale.nie dam rady. A mąż nie zdąży przyjechaćdobrze że jej nic nie mówiłam. Jestem huj nie matka. O sobie myślę
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry
U nas padalo cala noc i teraz jest dosc rzesko, zaraz wychodze na miasto
Ehh seks, ja to sie nie moge doczekac popologu, tez mamy zakaz, jakos trzeba przetrwac :p
Wczoraj wieczorem zlapalam dolka, a maz byl taki bezradny, bo najchetniej by mnie upil i by mi przeszloa teraz nie ma tak latwo
Dzierzba cos mysle, ze ta Twoja tesciowa niedlugo odpusci, za silna osobowosc posiadasz i to ona bedzie miala dosctrzymaj tak dalej
I kurde ja to nie moge sie przed 7 dobudzic, a zawsze bylam rannym ptaszkiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 09:14
-
cześć mamuśki! widzę, że większość z nas ma teraz jakiś gorszy czas i nastroje. Może to te upały i pogoda też nie pomaga i hormony i zbliżający się ostatni trymestr ciąży?
miałam mieć dzisiaj wizytę, ale zadzwonili i przełożyli na poniedziałek. A już chciałam wiedzieć czy z małym wszystko ok, przez dietę cukrzycową przez tydzień schudłam 2 kg, o ile to tylko moja waga to nie mam nic przeciwko, ale chciałabym żeby ktoś mi w końcu powiedział, że z małym dobrze i rośnie jak powinien. Frustracja ehhh....
Sabinko nie mów tak o siebie, jesteś dla niej najlepszą mamą na świecie
Pysiaczek, Malutka cały czas trzymam kciuki za Was, wszystko będzie dobrze!
Co do seksu, to był parę razy w ciąży, ale ostatni raz chyba z miesiąc temu, a teraz ciagłe infekcje u mnie i mowy nie ma! mąż trochę cierpi, ale chyba już się z tym "pogodził".
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 09:21
-
nick nieaktualnyMoj kilogram szczescia tez chcial powiedziec dzień dobry!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a9e5f7a10e1f.jpgmartta, kamciaelcia, Sabina, Malutka92, bisacz, mmargol, claudiuszek, A_n_k_a_80, Lusia8998, bbeczka91, mysza0406, Anulka01, AJrin, _izunia_, violett lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie. Chciałam z nią pójść. Ostatnio nie mogłam bo byłam w pracy. A teraz przyjeżdża do nas Cylrk Zalewski. Mimo ze ja cyrku nie lubię, a już absolutnie jestem przeciwna tresurze zwierząt, to chciałam żeby sama zobaczyła że to wcale nie jest takie cudne jak na plakatach. Ale nie wysiedze. Marzę tylko, żeby się położyć.... szkoda ze w pracy nie ma gdzie
Malutka to.masz już dzień zaplanowany -
Ksosia, te sukienki z lidla są super, nie wiem co bym teraz w te upały bez nich zrobiła
ślicznie Wam
Sabinko jeszcze nie raz pójdziecie do cyrku, teraz Twoje samopoczucie i zdrowie jest najważniejsze ze względu na junioramoże w zamian za to dobre lody córcia dostanie? ona nie wiem, że to zadośćuczynienie więc się ucieszy i tak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 09:27
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalutka92 wrote:W dodatku sie dowiedzialam,ze mojego brata dziewczyna wlasnie urodzila synka i mam zamiar z mamuska pójść do nich w odwiedziny
-
nick nieaktualnymartta wrote:Ksosia, te sukienki z lidla są super, nie wiem co bym teraz w te upały bez nich zrobiła
ślicznie Wam
Sabinko jeszcze nie raz pójdziecie do cyrku, teraz Twoje samopoczucie i zdrowie jest najważniejsze ze względu na junioramoże w zamian za to dobre lody córcia dostanie? ona nie wiem, że to zadośćuczynienie więc się ucieszy i tak
A w zamian za to, może zaliczamy Bałtów na początku lipca? Z pewnością będzie tam więcej atrakcji i ja nie będę już taka zameczona. Bo na l4
A Ty jak znosisz dietę cukrzycowa? -
nick nieaktualnya u nas w rodzinie ma takich malutkich dzieci
zastanawiam w co się ubrać, bo idę do pracy zanieść L4 i obiecałam wpaść na plotki do koleżanek, a że firma spora to każdy będzie chciał chwilę pogadać, to znowu jako zła pani domu nie zdążę obiadu przygotować i jak mąż wróci "ups, to może zadzwonimy po pizzę?"
wieczorem szkoła rodzenia i mamy spotkanie z ratownikiem z oddziału noworodkowego i będzie pierwsza pomoc -
Ksosia wrote:No to będziemy miały taką samą różnicę wieku między naszymi dziećmi a naszych braci. Mojemu bratu też w zeszłym tygodniu urodziła się córeczka
ja to bym juz najchętniej poszla do nich wyściskać maleństwo
Kocham dzieci jak Elwirka zwierzątka hihiSabina, Lusia8998, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Cieszę się tylko, ze nic jej nie mówiłam
A w zamian za to, może zaliczamy Bałtów na początku lipca? Z pewnością będzie tam więcej atrakcji i ja nie będę już taka zameczona. Bo na l4
A Ty jak znosisz dietę cukrzycowa?
no na pewno Sabinko tak będzie
no ja średnio na razie, sfrustrowana chodzę, ale to początek, trzeba się przyzwyczaić i będzie prościej na pewno.... humor w ciągu dnia uzależniony na razie od wyniku na glukometrze i uczucia pełnego brzucha, który rzadko póki co występujeSabina lubi tę wiadomość