WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cicie paczcie jacy my już duzi
Wróciłam właśnie z poczty i się uśmiałam bo dwie babki z warzywniaka rozkminiały na mój temat. Jedna mówi, że pewnie na dniach rodzę, a druga, że jeszcze z miesiąc
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/47730dc74c75.jpg
martta, mmargol, pirelka, kamciaelcia, żabka04, Sabina, claudiuszek, Pysiaczek89, Madziuuuula, Malutka92, Anulka01, Ulfenstein, A_n_k_a_80, Lusia8998, mysza0406, bbeczka91, AJrin, _izunia_, violett lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzierzba faktycznie masz pokaźny brzuszek
mój mniejszy
A i tak mi się wydaje, że zaraz pęknęi że mnie wysadza jak chodzę.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/392a1becbf75.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 10:49
kamciaelcia, Sabina, martta, mmargol, Madziuuuula, bisacz, Malutka92, Dzierzba, Ulfenstein, megg, A_n_k_a_80, Lusia8998, bbeczka91, Anulka01, _izunia_, violett lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pięknie wyglądacie!!!
Ja mam dzisiaj wizytę- będziemy sprawdzać ten powiększony ukm u Stasia- tak się boję, ze zastój się zwiększył
Miałam miec tez zajecia u fizjoterapeuty na ten moj kregosłup, ale przez mój pęcherz nie jestem w stanie ćwiczyć. Ciekawe co to za dziadostwo bo bakterii na posiewie (na powtórce) nie wyhodowali. A mam wrażenie, przy oddawaniu moczu jakby tam była taka świeża rana i boli za kazdym razem gdy sikam;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To i ja się przywitam:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 16:12
pirelka, megg, mmargol, kamciaelcia, bisacz, Malutka92, Dzierzba, Sabina, Ulfenstein, Lusia8998, bbeczka91, Anulka01, claudiuszek, _izunia_, violett lubią tę wiadomość
-
hej
pieknie wygladacie
u nas ok rosniemymala kopie czasem dosc mocno
dzis w nocy jedziemy nad morze, mam nadzieje ze podroz minie ok i wypoczniemy:)
kiedys pisalam Wam ze duzo zamawiam na ali z chin, pochwale sie bucikami Lenki
tylko nie myslcie ze jestem nienormalna:)
poprostu mam slabosc do mini bucikow!
pozdrawiam goracommargol, bisacz, Sabina, Ulfenstein, A_n_k_a_80, Lusia8998, bbeczka91, Anulka01, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa sie zaraz roztopie, chociaz na dworze wiatr. Musze skoczyc na zakupy, ale chyba na tym moja aktywnosc się skończy.
Młody przed chwilą tak się poruszył że miałam wrażenie, że mnie rozerwało od środka, choc uderzenie wcale takie duże nie było...
Mam pytania odnośnie prasowania ubranek. Używam do prasowania wody zapachowej, ale wiadomo, dla dziecka nie bede uzywac perfumowanej. W jakiej wodzie prasujecie pociechom ubrania? Kranówki nie uzywam od kiedy zepsuły mi poprzednie żelazko (skamieniało i brudziło ubrania).