X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja uciekam zanieść L4 do pracy! :)
    miłego dnia życzę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czekam aż pojawia się kaszubskie truskawki wtedy zacznę robić dżemy.

Jutro idę zrobić jeszcze raz ta krzywa :/ jak znów naczczo wyjdzie ponad normę to nawet tego nie pije.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 10:40

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cicie paczcie jacy my już duzi ;) Wróciłam właśnie z poczty i się uśmiałam bo dwie babki z warzywniaka rozkminiały na mój temat. Jedna mówi, że pewnie na dniach rodzę, a druga, że jeszcze z miesiąc :D https://naforum.zapodaj.net/thumbs/47730dc74c75.jpg

martta, mmargol, pirelka, kamciaelcia, żabka04, Sabina, claudiuszek, Pysiaczek89, Madziuuuula, Malutka92, Anulka01, Ulfenstein, A_n_k_a_80, Lusia8998, mysza0406, bbeczka91, AJrin, _izunia_, violett lubią tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela nie zazdroszcze :/; ja w aptece zamowilam ta glukoze cytrynowa pdobno lepszs, pil ktos ?

• martta Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzierzba super :) do mnie ostatnio sąsiad: ile jeszcze? pyta, ja mówię że do września, a on "jeszcze?!" hmmm...
    coś dzisiaj mi nie służy pogoda, jakoś mi słabo nawet w domu z wiatrakiem na kanapie...

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba no brzuch masz pokazny ale co siemdziwic skoro tam masz 2 lokatorow, pieknie wygladasz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to fakt ze mnie tez sie pytaja no to kiedy rodzisz a ja mowie koniec wrzesnia moze poczatek pazdziernika to wzzyscy wielkie oczy robia :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba faktycznie masz pokaźny brzuszek :) mój mniejszy :D
    A i tak mi się wydaje, że zaraz pęknę :P i że mnie wysadza jak chodzę.

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/392a1becbf75.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 10:49

kamciaelcia, Sabina, martta, mmargol, Madziuuuula, bisacz, Malutka92, Dzierzba, Ulfenstein, megg, A_n_k_a_80, Lusia8998, bbeczka91, Anulka01, _izunia_, violett lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka ty jestes chudziutka i tylko, brzuszek masz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasze podwójne mamy cudnie wygladacie :) cudnie :)

pirelka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia przed ciąża ważyłam 69 przy 167cm, ale teraz wysadza tylko brzuch i cycki :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka ja takie wymiary mialam przed 1 ciaza, i po 2 chce wrocic spowrotem, bo w takiej wadze dobrze sie czulam

• claudiuszek Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pięknie wyglądacie!!!
    Ja mam dzisiaj wizytę- będziemy sprawdzać ten powiększony ukm u Stasia- tak się boję, ze zastój się zwiększył :(
    Miałam miec tez zajecia u fizjoterapeuty na ten moj kregosłup, ale przez mój pęcherz nie jestem w stanie ćwiczyć. Ciekawe co to za dziadostwo bo bakterii na posiewie (na powtórce) nie wyhodowali. A mam wrażenie, przy oddawaniu moczu jakby tam była taka świeża rana i boli za kazdym razem gdy sikam;/

mhsvi09k4211dm8g.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia, ja ważyłam wcześniej 62 kg bo dużo schudłam w swoim życiu (26kg) i nie wiem skąd wzięło się to 69kg :O ale po ciąży nadrobię wszystko :D

claudiuszek, trzymam kciuki za dobre wieści na wizycie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczesniej wazylam 59, i bylam za chuda, zle sie czulam w takiej wadze i przytylam najpierw do 64 kg, a pozniej 69 kg i wtedy bylam zadowolona :)

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja się przywitam:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 16:12

pirelka, megg, mmargol, kamciaelcia, bisacz, Malutka92, Dzierzba, Sabina, Ulfenstein, Lusia8998, bbeczka91, Anulka01, claudiuszek, _izunia_, violett lubią tę wiadomość

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • megg Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej

pieknie wygladacie
    u nas ok rosniemy :) mala kopie czasem dosc mocno
    dzis w nocy jedziemy nad morze, mam nadzieje ze podroz minie ok i wypoczniemy:)

kiedys pisalam Wam ze duzo zamawiam na ali z chin, pochwale sie bucikami Lenki
    tylko nie myslcie ze jestem nienormalna:)
    poprostu mam slabosc do mini bucikow!
    2myqao0.jpg

pozdrawiam goraco

mmargol, bisacz, Sabina, Ulfenstein, A_n_k_a_80, Lusia8998, bbeczka91, Anulka01, _izunia_ lubią tę wiadomość

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

pamietam...Aniołek 21.02.2014 (9 tydz)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie zaraz roztopie, chociaz na dworze wiatr. Musze skoczyc na zakupy, ale chyba na tym moja aktywnosc się skończy.

Młody przed chwilą tak się poruszył że miałam wrażenie, że mnie rozerwało od środka, choc uderzenie wcale takie duże nie było...

Mam pytania odnośnie prasowania ubranek. Używam do prasowania wody zapachowej, ale wiadomo, dla dziecka nie bede uzywac perfumowanej. W jakiej wodzie prasujecie pociechom ubrania? Kranówki nie uzywam od kiedy zepsuły mi poprzednie żelazko (skamieniało i brudziło ubrania).

• megg Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w takiej z filtra

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

pamietam...Aniołek 21.02.2014 (9 tydz)
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak jak megg uzywam wody przefiltrowanej w dzbanku i kamienia nie ma juz dlugo

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
‹‹ 1117 1118 1119 1120 1121 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ