WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKamcia nie badz juz taka krytyczna wobec siebie
ja dzis postanowilam przeprowadzic rzeczy do nowej szafy i, przenioslam rzeczy az z 2 polek, moje ambitne plany porzadkowe w domu zawsze biora w leb
moj maz wrocil o 12 z pracy dzisiaj nawet nie wiedzialam ze szybciej bedzie
i ochoczo wzialsie za obcinanie zywoplotu i koszenie trawy, bo zaroslo jak w puszczy, a moja cora nasmarowana kremikiem bawi sie w piaskownicy a ja mam swiety spokoj
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się.
Ja mam dzisiaj kipeski dzień więc się nie udzielam
Ale jestem z wami na bieżąco:-)
Piękne macie brzuszki mamuśki
Mi dzisiaj przyszły namioty na cycuchy:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5470688d25bc.jpg
tu linki do aukcji jakby któraś chciała skorzystać bo za te cenę warto:
http://allegro.pl/show_item.php?item=5854129823
http://allegro.pl/show_item.php?item=6055326877
Ten w kropki najlepszy
Miłego dnia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypirelka wrote:żabka ładnie wyglądają, jeszcze jak dobrze leżą to w ogóle super
ja jak zamówiłam na oślep na allegro to koszmarnie był niedopasowany, leży w szafie..na nic się nie nadaje
ja muszę mierzyć.
Mierzyłam w obwodzie ok a miseczka ociupinkę za duza ale nie wiadomo jak po praniu.
Miseczka mniejsza może sie okazać za mała
Ja wzięłam po jednym na próbę nie żałuję. -
Dziś oficjalnie sąsiadka zagadala o brzuch
tzn pogratulowała. Jak ona wie to już wszyscy wiedzą
oczywiście zapytała się o termin
tylko czekałam jak powie ze duży brzuch albo że jeszcze sporo czasu zostało. ..o dziwo nic takiego nie było
a z drugiej str szybko zauważyły
Lusia8998, Sabina, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pirelka
Sąsiadka z klatki to taka ciut bliższa osoba z obcych
Wczoraj przyniosła mi całą reklamowke koperku (teraz siekam i chce mrozic ale nakupowałam zapas fasolki i nie mam miejsca )
Była na pogrzebie ale jakoś nas tak unikala(albo ja starałam się na szybko mijac)
Dlatego powiedziała w liczbie mnogiej CIESZYMY SIĘ. Mamy doping wielu obcych ludziSabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamcia! mnie wczoraj zapytała
o wszystko wypytała, a jak powiedziałam, że syn to mówi "o! synus mamusi będzie i dobrze"
Bardzo miło mi się zrobiło chociaz z jej mezem stoje na nieznanej pozycji, bo przez (dzięki) moją ciążę on w piwnicy nie ma już swojego lokum do picia i majsterkowania, bo urządził sobie to w wózkarni... a teraz temat się zaczął i pewnie myśli że to moja wina, a ja palca nie maczałam w sprawie!
Sąsiedzi rodzicow też wypytują o wszystko.
Oczywiscie najgorsze pytanie "jak się czujesz", ale oni chyba po prostu nie mają o co pytać i nie wiedzą jak zagaić rozmowę...
Dziś już prostszej drogi do obiadu nie ma... FIX i pomysł na spaghetti! Większej drogi na skróty nie widziałam!!! Chyba ze dowóz do domu
No nic... mąż nie musi wiedzieć, że mam lenia...kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoją przyjaciółkę ostatnio wścibskie stare baby wypytywały, bo słyszały mój tata dziadkiem zostanie. Rodzice i ona mieszkają na wsi, więc tam wszyscy się znają i jak coś jest na rzeczy to od razu wszyscy wiedzą, a ona się wkurzyła i kazała się pytać u źródła
nie chcę wiedzieć jakie historie sobie tam dopowiadają...