X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia nie badz juz taka krytyczna wobec siebie :) ja dzis postanowilam przeprowadzic rzeczy do nowej szafy i, przenioslam rzeczy az z 2 polek, moje ambitne plany porzadkowe w domu zawsze biora w leb :) moj maz wrocil o 12 z pracy dzisiaj nawet nie wiedzialam ze szybciej bedzie :) i ochoczo wzialsie za obcinanie zywoplotu i koszenie trawy, bo zaroslo jak w puszczy, a moja cora nasmarowana kremikiem bawi sie w piaskownicy a ja mam swiety spokoj :)

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się.
    Ja mam dzisiaj kipeski dzień więc się nie udzielam :-(
    Ale jestem z wami na bieżąco:-)

Piękne macie brzuszki mamuśki :-)

Mi dzisiaj przyszły namioty na cycuchy:

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5470688d25bc.jpg

tu linki do aukcji jakby któraś chciała skorzystać bo za te cenę warto:

http://allegro.pl/show_item.php?item=5854129823

http://allegro.pl/show_item.php?item=6055326877

Ten w kropki najlepszy :-)

Miłego dnia :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka ale to sa miekkie biustonosze , w sensie ze miseczka nie jest sztywna ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sarcia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Pirelka
    A ty dwoje miescisz w mniejszym :)
    Kochana nie ma reguły ;) ja jestem jakiś innym przypadkiem pod względem ciąży :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka ładnie wyglądają, jeszcze jak dobrze leżą to w ogóle super :) ja jak zamówiłam na oślep na allegro to koszmarnie był niedopasowany, leży w szafie..na nic się nie nadaje :/ ja muszę mierzyć.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka
    Wiem ze nie ma reguły :D
    I jakby nie patrzeć mam największy brzuchol najmniej przyrostu na wadze (chyba że mowa o minusowym )a dzidziuś od początku około 50 centyla :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzisz jak dzieci płatają Nam figle? :D

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    żabka ładnie wyglądają, jeszcze jak dobrze leżą to w ogóle super :) ja jak zamówiłam na oślep na allegro to koszmarnie był niedopasowany, leży w szafie..na nic się nie nadaje :/ ja muszę mierzyć.

Mierzyłam w obwodzie ok a miseczka ociupinkę za duza ale nie wiadomo jak po praniu.
    Miseczka mniejsza może sie okazać za mała :-(
    Ja wzięłam po jednym na próbę nie żałuję.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś oficjalnie sąsiadka zagadala o brzuch :D tzn pogratulowała. Jak ona wie to już wszyscy wiedzą :D oczywiście zapytała się o termin :D tylko czekałam jak powie ze duży brzuch albo że jeszcze sporo czasu zostało. ..o dziwo nic takiego nie było :D a z drugiej str szybko zauważyły :D

Lusia8998, Sabina, _izunia_ lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też wzięłam tylko jeden na szczęście, bo nie da się w nim chodzić :/ fajnie, że Ci się udało !

Mnie z obcych ludzi jeszcze nikt nie zagadał o brzuch tylko patrzą jakbym była ufo :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 14:12

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wróciłam, w pracy się trochę zasiedziałam, bo się stęskniłam za ludźmi, wszyscy mówili, że brzuszek już taki duży mam ;D a co to będzie w 9 miesiącu?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spadam po dziecko do przedszkola

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa to szkoda, ja przy moich krowich cyckach nie moge pozwolic sobie na biusgonosz bez usztywnienia bo bym miala do kolan :$

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka
    Sąsiadka z klatki to taka ciut bliższa osoba z obcych :D
    Wczoraj przyniosła mi całą reklamowke koperku (teraz siekam i chce mrozic ale nakupowałam zapas fasolki i nie mam miejsca )
    Była na pogrzebie ale jakoś nas tak unikala(albo ja starałam się na szybko mijac)
    Dlatego powiedziała w liczbie mnogiej CIESZYMY SIĘ. Mamy doping wielu obcych ludzi

Sabina lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia ja tez mam giganty i kupiłam nieusztywniane, ale takie z miękka wkładką w środku, bez stalek itd... strasznie wygodne ! Całkiem sztywne jak przed ciążą już w grę nie wchodzą i stalki odpadają.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja się cieszę że mam malutkie piersi, mam tylko nadzieję że będę miała czym karmić ;) choć nie ukrywam w ciąży mi nieco urosły ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia! mnie wczoraj zapytała :D o wszystko wypytała, a jak powiedziałam, że syn to mówi "o! synus mamusi będzie i dobrze" :) Bardzo miło mi się zrobiło chociaz z jej mezem stoje na nieznanej pozycji, bo przez (dzięki) moją ciążę on w piwnicy nie ma już swojego lokum do picia i majsterkowania, bo urządził sobie to w wózkarni... a teraz temat się zaczął i pewnie myśli że to moja wina, a ja palca nie maczałam w sprawie!

Sąsiedzi rodzicow też wypytują o wszystko.
    Oczywiscie najgorsze pytanie "jak się czujesz", ale oni chyba po prostu nie mają o co pytać i nie wiedzą jak zagaić rozmowę...

Dziś już prostszej drogi do obiadu nie ma... FIX i pomysł na spaghetti! Większej drogi na skróty nie widziałam!!! Chyba ze dowóz do domu :D
    No nic... mąż nie musi wiedzieć, że mam lenia...

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja miseczke E/F mam a w obwodzie kupuje na 85/90, bo w biustcie mam 110

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moją przyjaciółkę ostatnio wścibskie stare baby wypytywały, bo słyszały mój tata dziadkiem zostanie. Rodzice i ona mieszkają na wsi, więc tam wszyscy się znają i jak coś jest na rzeczy to od razu wszyscy wiedzą, a ona się wkurzyła i kazała się pytać u źródła ;D nie chcę wiedzieć jakie historie sobie tam dopowiadają...

‹‹ 1119 1120 1121 1122 1123 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ