X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia nie badz juz taka krytyczna wobec siebie :) ja dzis postanowilam przeprowadzic rzeczy do nowej szafy i, przenioslam rzeczy az z 2 polek, moje ambitne plany porzadkowe w domu zawsze biora w leb :) moj maz wrocil o 12 z pracy dzisiaj nawet nie wiedzialam ze szybciej bedzie :) i ochoczo wzialsie za obcinanie zywoplotu i koszenie trawy, bo zaroslo jak w puszczy, a moja cora nasmarowana kremikiem bawi sie w piaskownicy a ja mam swiety spokoj :)

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się.
    Ja mam dzisiaj kipeski dzień więc się nie udzielam :-(
    Ale jestem z wami na bieżąco:-)

Piękne macie brzuszki mamuśki :-)

Mi dzisiaj przyszły namioty na cycuchy:

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5470688d25bc.jpg

tu linki do aukcji jakby któraś chciała skorzystać bo za te cenę warto:

http://allegro.pl/show_item.php?item=5854129823

http://allegro.pl/show_item.php?item=6055326877

Ten w kropki najlepszy :-)

Miłego dnia :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka ale to sa miekkie biustonosze , w sensie ze miseczka nie jest sztywna ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sarcia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Pirelka
    A ty dwoje miescisz w mniejszym :)
    Kochana nie ma reguły ;) ja jestem jakiś innym przypadkiem pod względem ciąży :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka ładnie wyglądają, jeszcze jak dobrze leżą to w ogóle super :) ja jak zamówiłam na oślep na allegro to koszmarnie był niedopasowany, leży w szafie..na nic się nie nadaje :/ ja muszę mierzyć.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka
    Wiem ze nie ma reguły :D
    I jakby nie patrzeć mam największy brzuchol najmniej przyrostu na wadze (chyba że mowa o minusowym )a dzidziuś od początku około 50 centyla :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzisz jak dzieci płatają Nam figle? :D

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    żabka ładnie wyglądają, jeszcze jak dobrze leżą to w ogóle super :) ja jak zamówiłam na oślep na allegro to koszmarnie był niedopasowany, leży w szafie..na nic się nie nadaje :/ ja muszę mierzyć.

Mierzyłam w obwodzie ok a miseczka ociupinkę za duza ale nie wiadomo jak po praniu.
    Miseczka mniejsza może sie okazać za mała :-(
    Ja wzięłam po jednym na próbę nie żałuję.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś oficjalnie sąsiadka zagadala o brzuch :D tzn pogratulowała. Jak ona wie to już wszyscy wiedzą :D oczywiście zapytała się o termin :D tylko czekałam jak powie ze duży brzuch albo że jeszcze sporo czasu zostało. ..o dziwo nic takiego nie było :D a z drugiej str szybko zauważyły :D

Lusia8998, Sabina, _izunia_ lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też wzięłam tylko jeden na szczęście, bo nie da się w nim chodzić :/ fajnie, że Ci się udało !

Mnie z obcych ludzi jeszcze nikt nie zagadał o brzuch tylko patrzą jakbym była ufo :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 14:12

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wróciłam, w pracy się trochę zasiedziałam, bo się stęskniłam za ludźmi, wszyscy mówili, że brzuszek już taki duży mam ;D a co to będzie w 9 miesiącu?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spadam po dziecko do przedszkola

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa to szkoda, ja przy moich krowich cyckach nie moge pozwolic sobie na biusgonosz bez usztywnienia bo bym miala do kolan :$

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka
    Sąsiadka z klatki to taka ciut bliższa osoba z obcych :D
    Wczoraj przyniosła mi całą reklamowke koperku (teraz siekam i chce mrozic ale nakupowałam zapas fasolki i nie mam miejsca )
    Była na pogrzebie ale jakoś nas tak unikala(albo ja starałam się na szybko mijac)
    Dlatego powiedziała w liczbie mnogiej CIESZYMY SIĘ. Mamy doping wielu obcych ludzi

Sabina lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia ja tez mam giganty i kupiłam nieusztywniane, ale takie z miękka wkładką w środku, bez stalek itd... strasznie wygodne ! Całkiem sztywne jak przed ciążą już w grę nie wchodzą i stalki odpadają.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja się cieszę że mam malutkie piersi, mam tylko nadzieję że będę miała czym karmić ;) choć nie ukrywam w ciąży mi nieco urosły ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia! mnie wczoraj zapytała :D o wszystko wypytała, a jak powiedziałam, że syn to mówi "o! synus mamusi będzie i dobrze" :) Bardzo miło mi się zrobiło chociaz z jej mezem stoje na nieznanej pozycji, bo przez (dzięki) moją ciążę on w piwnicy nie ma już swojego lokum do picia i majsterkowania, bo urządził sobie to w wózkarni... a teraz temat się zaczął i pewnie myśli że to moja wina, a ja palca nie maczałam w sprawie!

Sąsiedzi rodzicow też wypytują o wszystko.
    Oczywiscie najgorsze pytanie "jak się czujesz", ale oni chyba po prostu nie mają o co pytać i nie wiedzą jak zagaić rozmowę...

Dziś już prostszej drogi do obiadu nie ma... FIX i pomysł na spaghetti! Większej drogi na skróty nie widziałam!!! Chyba ze dowóz do domu :D
    No nic... mąż nie musi wiedzieć, że mam lenia...

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja miseczke E/F mam a w obwodzie kupuje na 85/90, bo w biustcie mam 110

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moją przyjaciółkę ostatnio wścibskie stare baby wypytywały, bo słyszały mój tata dziadkiem zostanie. Rodzice i ona mieszkają na wsi, więc tam wszyscy się znają i jak coś jest na rzeczy to od razu wszyscy wiedzą, a ona się wkurzyła i kazała się pytać u źródła ;D nie chcę wiedzieć jakie historie sobie tam dopowiadają...

‹‹ 1119 1120 1121 1122 1123 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ